• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama ve tecrübeleriniz hakkında bilgi verir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaslar, ben cumartesi günü aşılama oldum bugün 3. Gün. Özellikle sağ kasığımda hafif hafif sancılar oluyor sizde böyle bişe yaşadınız mı. Normal mi.

Merhaba arkadaslar, ben cumartesi günü aşılama oldum bugün 3. Gün. Özellikle sağ kasığımda hafif hafif sancılar oluyor sizde böyle bişe yaşadınız mı. Normal mi.
Ben de gecen salı yaptırdım 3.gunden berı sancı batma var bende de

Hayırlı olsun inşallah Sizin ilk aşılamamı kullandığınız bi ilaç falan var mı neden oluyor acaba
İlk aşılama, inşallah tutmustur ıkımızın de🙏🏻 catlatma iğnesi etkisi yuzunden bu belırtıleri yaşıyoruz.. 14 gün sonra da bu belırtıleri yasayabılırız umarım ❤️

İlk aşılama, inşallah tutmustur ıkımızın de🙏🏻 catlatma iğnesi etkisi yuzunden bu belırtıleri yaşıyoruz.. 14 gün sonra da bu belırtıleri yasayabılırız umarım ❤
Amin canım inşallah hayırlı haberler alırız ben çok heveslenmek de istemiyorum ama bi yandan da inşallah yerleşiyordur diye de umut ediyorum 💕

Amin canım inşallah hayırlı haberler alırız ben çok heveslenmek de istemiyorum ama bi yandan da inşallah yerleşiyordur diye de umut ediyorum 💕
Progestan kullanıyor musun? Bana iğne verdi 5 tane, asılamanın ertesı gunünden itibaren gün aşırı vurduruyorum

Progestan kullanıyor musun? Bana iğne verdi 5 tane, asılamanın ertesı gunünden itibaren gün aşırı vurduruyorum
Evet benim de ilk aşılamam iğne falan vermedi ama cyclo-progynova diye bir ilaç verdi aşılamanın 2. Günü başladım kullanmaya

Merhaba benimde il aşılmam malesef negatif ile sonuçlandı umarım sizinki tutar 🙏 benim kasık ağrım ilk gün oldu işlem sırasında çok ağrı oldu ama sonra hep bel ağrım oldu başkada belirttim yoktu zaten 😊

Back
X