Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gecen salı yaptırdım 3.gunden berı sancı batma var bende deMerhaba arkadaslar, ben cumartesi günü aşılama oldum bugün 3. Gün. Özellikle sağ kasığımda hafif hafif sancılar oluyor sizde böyle bişe yaşadınız mı. Normal mi.
Hayırlı olsun inşallah Sizin ilk aşılamamı kullandığınız bi ilaç falan var mı neden oluyor acabaBen de gecen salı yaptırdım 3.gunden berı sancı batma var bende de
İlk aşılama, inşallah tutmustur ıkımızın deHayırlı olsun inşallah Sizin ilk aşılamamı kullandığınız bi ilaç falan var mı neden oluyor acaba
Amin canım inşallah hayırlı haberler alırız ben çok heveslenmek de istemiyorum ama bi yandan da inşallah yerleşiyordur diye de umut ediyorumİlk aşılama, inşallah tutmustur ıkımızın decatlatma iğnesi etkisi yuzunden bu belırtıleri yaşıyoruz.. 14 gün sonra da bu belırtıleri yasayabılırız umarım ❤
Sizin de mi ilk aşılamaAmin canım inşallah hayırlı haberler alırız ben çok heveslenmek de istemiyorum ama bi yandan da inşallah yerleşiyordur diye de umut ediyorum![]()
Progestan kullanıyor musun? Bana iğne verdi 5 tane, asılamanın ertesı gunünden itibaren gün aşırı vurduruyorumAmin canım inşallah hayırlı haberler alırız ben çok heveslenmek de istemiyorum ama bi yandan da inşallah yerleşiyordur diye de umut ediyorum![]()
Evet benim de ilk aşılamam iğne falan vermedi ama cyclo-progynova diye bir ilaç verdi aşılamanın 2. Günü başladım kullanmayaProgestan kullanıyor musun? Bana iğne verdi 5 tane, asılamanın ertesı gunünden itibaren gün aşırı vurduruyorum
O da muhtemelen progestan ıcerıklıdır, inşallah şifa olurEvet benim de ilk aşılamam iğne falan vermedi ama cyclo-progynova diye bir ilaç verdi aşılamanın 2. Günü başladım kullanmaya
İnşallah ya bakalım siz ne zaman test yapacaksınızO da muhtemelen progestan ıcerıklıdır, inşallah şifa olur ❤
14. Güne kadar beklıcem, bekleyebılırsem pazartesı veya salı yaparım benİnşallah ya bakalım siz ne zaman test yapacaksınız
Ayy hadi inşallah pozitif çıkar bende çok heyecanlıyım inşallah bekleyebilirim sizde problem neydi14. Güne kadar beklıcem, bekleyebılırsem pazartesı veya salı yaparım ben
Problem yoktu cnm, 2 bucuk yıl hıc gebelık yasamadımAyy hadi inşallah pozitif çıkar bende çok heyecanlıyım inşallah bekleyebilirim sizde problem neydi
İnşallah bu kez olur canım bende çikolata kisti var ondan dolayı olmuyorProblem yoktu cnm, 2 bucuk yıl hıc gebelık yasamadım
Gebeliğe olusursa Bı zararı olmaz deıl mı?İnşallah bu kez olur canım bende çikolata kisti var ondan dolayı olmuyor
Yani tam olarak onu bilmiyorum ama bebek kisti bastırıyormuşGebeliğe olusursa Bı zararı olmaz deıl mı?
Yaa o zaman inşallah sıkı sıkı tutunuyordur annesineYani tam olarak onu bilmiyorum ama bebek kisti bastırıyormuş
Amin canım çok teşekkür ederim senin bebişin de tutunur inşallahYaa o zaman inşallah sıkı sıkı tutunuyordur annesine ❤
İnşallah cnmAmin canım çok teşekkür ederim senin bebişin de tutunur inşallah❤