• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktor çatlatma iğnesi yapmadan aşılama yaptı yarım saat bacak bacak üzerine atıp baş aşağı yatırdı. Kalktıktan sonra 2 gün boyunca kasıklarımda ağrı ve gaz sancısı oldu.Bugün aşılamamın 8. günü göğüslerimde şişkinlik yada herhangi bir belirti yok. Sadece başım çok ağrıyor ve sol kasığımda batma var. En zoruda böyle beklemekmiş. Sonucunu çok merak ediyorum. Sizinle paylaşıcam

Doktor çatlatma iğnesi yapmadan aşılama yaptı yarım saat bacak bacak üzerine atıp baş aşağı yatırdı. Kalktıktan sonra 2 gün boyunca kasıklarımda ağrı ve gaz sancısı oldu.Bugün aşılamamın 8. günü göğüslerimde şişkinlik yada herhangi bir belirti yok. Sadece başım çok ağrıyor ve sol kasığımda batma var. En zoruda böyle beklemekmiş. Sonucunu çok merak ediyorum. Sizinle paylaşıcam
Sonuç ne çıktı?

Merhaba benimde bugün aşılamanın 12. Günü idrar testi yaptım böyle çıktı. Deneyimli olanlar yazabilir mi?

Eklentiler

• 3A1E0CA4-ACBA-4ABD-B297-FA476EE0B02F.jpeg
    3A1E0CA4-ACBA-4ABD-B297-FA476EE0B02F.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 378
Doktor yanıltabilir cuma günü kana bakalım dedi bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum sonra üzülmekten korktuğum için 😞 Cuma’ya kadar idrar testi yapıcam cuma da kan testi. Rabbim tüm evlat istiyenlerin kucağını boş çevirmesin 🙏
Aminn insallah. Evt en garanti kan testi ınsallah gebesinizdir.ama baya var gibi 🤗

Sonucunuz ne çıkmıştı tarih eski ama merak ettim. Benimde ikinci aşılamam yarın belli olacak sonuç üzülmemek için test yapmadim evde

Merhaba kızlar ilk aşılamamı 13 şubat günü yaptırdım. 11 şubattada çatlatma iğnesi olmuştum. Bu gün aşılamamın 13. Günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonuç tamamen negatif mi ? Birde grip oldum ne ilaç içebiliyorum ne bişey moralim çok bozuldu. İdrar için çok mu erken davrandım nolur yardımcı olun
Merhaba Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi

Merhaba Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi
Hayır canım özelde yaptırdım yaptırmaz olaydım aşılamaların hiç biri tutmadı boşuna pra tuzağı tüp bebek yaptırdım ben

Back