Canım doktor sana oksapar yazdimi ben bugün hastaneden çıkmak istedim kendimi iyi hissettim herhalde genelde uzandığım icin ama hastaneye yatmadan önce daha iyiyim şimdi çıktım ama karnımdaki ağrılar daha kötüleştiTesti tekrar etmeden bilemeyiz şuan tabii 2 gün sonra yada direkt 4 gün sonra bak beta değerine istersen
Rahim kalın olması iyiye işaret inş değer düzenli yükselir
sen önce tedavini ihmal etme sen iyi ol gerisi hallolur inş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve erken hcg testi
- Konu Sahibi Sitaremay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kullandım kuzum oksapar 1 tane tam 1 tane yarım ekstra idrar sökücü yapıldı ağrı kesici yapıldı hergün 2 serum yapıldı bide fitil kullandım ama adını bilmiyorum 1 hafta kaldım ben kan değerin düşmedi gidemezsin dedilerCanım doktor sana oksapar yazdimi ben bugün hastaneden çıkmak istedim kendimi iyi hissettim herhalde genelde uzandığım icin ama hastaneye yatmadan önce daha iyiyim şimdi çıktım ama karnımdaki ağrılar daha kötüleşti
Kendini yorma aşırı gergin oluyo karnı insanın çok katı gıda tüketmemeye bak geçicek inş bol bol su iç tuvalete çıkman lazım çokça
Kendini iyi hissediyorsan doktor uygun gördüyse sorun olcağını sanmam kuzucum
Hastanedeyken sorun yoktu çıktıktan sonra çok gerilmeye başladı karnım şimdilik beklicem üç gün içinde gebelik sonucu net belli olur inşaallah o zaman tekrar gitmeyi düşünüyorum zaten gebelik varsa giderek hastalık büyüyor yanlış bilmiyorsam birde canım oksaparin fiyatı ne kadardiKullandım kuzum oksapar 1 tane tam 1 tane yarım ekstra idrar sökücü yapıldı ağrı kesici yapıldı hergün 2 serum yapıldı bide fitil kullandım ama adını bilmiyorum 1 hafta kaldım ben kan değerin düşmedi gidemezsin dediler
Kendini yorma aşırı gergin oluyo karnı insanın çok katı gıda tüketmemeye bak geçicek inş bol bol su iç tuvalete çıkman lazım çokça
Kendini iyi hissediyorsan doktor uygun gördüyse sorun olcağını sanmam kuzucum
Reçete ettilerse indirimli alırsın sanırım ben ilaçlar için ücret ödemedim hastanede kendileri yaptılarHastanedeyken sorun yoktu çıktıktan sonra çok gerilmeye başladı karnım şimdilik beklicem üç gün içinde gebelik sonucu net belli olur inşaallah o zaman tekrar gitmeyi düşünüyorum zaten gebelik varsa giderek hastalık büyüyor yanlış bilmiyorsam birde canım oksaparin fiyatı ne kadardi
yine ihmal etme kendi sağlığın bebekten çok daha önemli şuan
İlaçların etkisi geçtiği için fark ediyosundur belkide ağrını sızını
Ben tekrardan hastaneye yatmayı düşünüyorum doktor kötü olursan gel dedi çünkü sence ilacı alayimmi orada mi yaparlarReçete ettilerse indirimli alırsın sanırım ben ilaçlar için ücret ödemedim hastanede kendileri yaptılar
yine ihmal etme kendi sağlığın bebekten çok daha önemli şuan
İlaçların etkisi geçtiği için fark ediyosundur belkide ağrını sızını
Sen kendini daha iyi biliyorsun kötüysen ihmal etmeBen tekrardan hastaneye yatmayı düşünüyorum doktor kötü olursan gel dedi çünkü sence ilacı alayimmi orada mi yaparlar
orda yapılır mı bilmiyorum
İlacı doktora gidiceksen yatış yaparsa sorarsın olmadı ben almadım burda yapıcak mısınız diye sen al derlerse alırsın hemşirelere rica edersin onlar yapar
Sağlığından önemli değil hiç bişey
Aldık hastanede de yapılıyormuş karnım dahada şişti karnım ama güzel bir haberim.var beta hcg yükselmiş 114 olmuş çok korkuyorum ama bu hastalıktan sağlıksız olacak diye birde bana varis çorabı ve dostinex kullanilacak sende de söylendimi bunlarSen kendini daha iyi biliyorsun kötüysen ihmal etme
orda yapılır mı bilmiyorum
İlacı doktora gidiceksen yatış yaparsa sorarsın olmadı ben almadım burda yapıcak mısınız diye sen al derlerse alırsın hemşirelere rica edersin onlar yapar
Sağlığından önemli değil hiç bişey
Aay şükür çok sevindim gözün aydın kuzucum sağlıkla devam etsin inşAldık hastanede de yapılıyormuş karnım dahada şişti karnım ama güzel bir haberim.var beta hcg yükselmiş 114 olmuş çok korkuyorum ama bu hastalıktan sağlıksız olacak diye birde bana varis çorabı ve dostinex kullanilacak sende de söylendimi bunlar
Hastanede kal sen kontrol altında olman lazım düzelene kadar herşeyin hayırlısı
çorap ve ilacı kullanmadım kuzum ama doktor verdiyse vardır bi bildiği hamile olduğunu söyledin mi bilgileri var dimi
Kendileri söyledi zaten ama net birşey demiyorlar sağlıkla ilerlemesi gerekiyor dedi şuan herşey için erken dediler öyle bende çok sevindim canım inşaallah bu şekilde artar günden güne bu hastalık zarar verirmi bebeğeAay şükür çok sevindim gözün aydın kuzucum sağlıkla devam etsin inş
Hastanede kal sen kontrol altında olman lazım düzelene kadar herşeyin hayırlısı
çorap ve ilacı kullanmadım kuzum ama doktor verdiyse vardır bi bildiği hamile olduğunu söyledin mi bilgileri var dimi
Ama iğne etkisi olsaydı önce azalmasi gerekirdi diğer aşılamamda düştü sonuçlarKendileri söyledi zaten ama net birşey demiyorlar sağlıkla ilerlemesi gerekiyor dedi şuan herşey için erken dediler öyle bende çok sevindim canım inşaallah bu şekilde artar günden güne bu hastalık zarar verirmi bebeğe
Yok kuzum tutmuş aşılamaAma iğne etkisi olsaydı önce azalmasi gerekirdi diğer aşılamamda düştü sonuçlar
Ama tabi doktorlar doğru söylüyor çok düşük değer 1500 lere gelmesi lazım kese gözüksün anca öyle evet gebesin denir hani kimyasal mı olucak filan belli değil ya o yüzden yoksa gebelik var ama ne olur kimse bilemez tabii
Bu hastalığın gebeliğe zararı yok sadece beta değeri yükseldikçe yumurtalar küçülmüyor onuda iğne ilaçla serumla kontrol altına alıyorlar
Bak benim yumurtaları doktor sayamadı bile 40 vardır dedi tedavi sonrası ağrılar geçti şişlik 10. Haftaya kadar devam etti kontrollerde yumurtalar zamanla küçüldü şişlikte indi
ikizlere gebeyim hemde biz bebişlerle atlattıysak Rabbim yardım etsin yeter ki herkes atlatır hiç takma kafanı iyi düşün doktorlara güven bol bol dinlen
inş gebe olan herkes sağlıkla kucağına alır yavrusunu
İnşaallah canım sen yaşadığın için senden çok güzel tavsiyler aldım Allah razı olsun rabbim ikizlerini sağlıkla buyutmeni nasip etsin bende kendimi rahatlatıp inşaallah sağlıkla ilerlemesi için dua edicemYok kuzum tutmuş aşılama
Ama tabi doktorlar doğru söylüyor çok düşük değer 1500 lere gelmesi lazım kese gözüksün anca öyle evet gebesin denir hani kimyasal mı olucak filan belli değil ya o yüzden yoksa gebelik var ama ne olur kimse bilemez tabii
Bu hastalığın gebeliğe zararı yok sadece beta değeri yükseldikçe yumurtalar küçülmüyor onuda iğne ilaçla serumla kontrol altına alıyorlar
Bak benim yumurtaları doktor sayamadı bile 40 vardır dedi tedavi sonrası ağrılar geçti şişlik 10. Haftaya kadar devam etti kontrollerde yumurtalar zamanla küçüldü şişlikte indi
ikizlere gebeyim hemde biz bebişlerle atlattıysak Rabbim yardım etsin yeter ki herkes atlatır hiç takma kafanı iyi düşün doktorlara güven bol bol dinlen
inş gebe olan herkes sağlıkla kucağına alır yavrusunu
Amin inş sağlıkla devam etsin gebeliğin kuzucum haberlerini bekliyorumİnşaallah canım sen yaşadığın için senden çok güzel tavsiyler aldım Allah razı olsun rabbim ikizlerini sağlıkla buyutmeni nasip etsin bende kendimi rahatlatıp inşaallah sağlıkla ilerlemesi için dua edicem
çok sevindim senin adına Rabbim yardım etsin sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Amin canım sende kusma ve mide ağrısı sancısı oldumu canımAmin inş sağlıkla devam etsin gebeliğin kuzucum haberlerini bekliyorum
çok sevindim senin adına Rabbim yardım etsin sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Oldu kuzum yan etkileri zaten sıvı beslenince daha rahat hissettim amaAmin canım sende kusma ve mide ağrısı sancısı oldumu canım
bol bol çorba, su, meyve suyu, meyve yada sulu yemek yedim hep
Maf oldum dün akşam 6 saat mide ağrısı ve kusma çektim afedersin midemdeki acı suya kadar istifra ettim ağlıyorum hemşirelere birşey yapamayız diyolar en sonunda acı suyu da kusunca mide ağrım geçti birşey midemi bozdu çok değişikti acısı gerçektenOldu kuzum yan etkileri zaten sıvı beslenince daha rahat hissettim ama
bol bol çorba, su, meyve suyu, meyve yada sulu yemek yedim hep
Çok normal kuzumMaf oldum dün akşam 6 saat mide ağrısı ve kusma çektim afedersin midemdeki acı suya kadar istifra ettim ağlıyorum hemşirelere birşey yapamayız diyolar en sonunda acı suyu da kusunca mide ağrım geçti birşey midemi bozdu çok değişikti acısı gerçekten
Bildiğim kadarıyla yumurtalıklar büyüyor kılcal damarlara baskı yapıyor damarlardan sıvı sızıyor karın boşluğuna sıvı doluyor mideye bağırsaklarda baskı yapıyor hep
Çıkarman rahatlatmış seni çok şükür hastanedesin en azından acil bi şey olsa müdahale ederler
Akşamları hafif yemek ye daha rahat hissedersin
Tamam canım inşaallah bugün az az sık sık genelde sıvı ve hafif şeyler yemeye başladım inşaallah bebekte sağlıkla ilerlerÇok normal kuzum
Bildiğim kadarıyla yumurtalıklar büyüyor kılcal damarlara baskı yapıyor damarlardan sıvı sızıyor karın boşluğuna sıvı doluyor mideye bağırsaklarda baskı yapıyor hep
Çıkarman rahatlatmış seni çok şükür hastanedesin en azından acil bi şey olsa müdahale ederler
Canım beta hcg 366 olmuşÇok normal kuzum
Oh maşallah 5 gün sonra nasipse keseyi görürsün inş Rabbim yardımcın olsunCanım beta hcg 366 olmuş
Hastanede misin kuzucum taburcu oldun mu