• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ve erken hcg testi

Onları doktor keşke düşünse ama malesef sebepsiz infertilite yazmıştır çünkü öyle
Bana da eczacı söyledi sağolsun, raporda tanıyı değiştirdiler 200 tl katılım payı az değil yani.
Buarada doktorumun hemşiresine sordum hayır problem olacak olsa yazmazdık zaten sen merak etme dedi.😊

En son 17 18 idi sonrasında bir iğne daha oldum canım. bugün aşılama yaptı en son boyutu bilmiyorum

En son 17 18 idi sonrasında bir iğne daha oldum canım. bugün aşılama yaptı en son boyutu bilmiyorum
Anladım canım inşaallah hayırlısıyla tutar bende cuma günü olacağım inşaallah aşılama kaç tane yumurtan gelişti senin

Evet canım oldum bu sefer yumurtalıklarımda çok fazla ağrı oluştu doktor gün aşırı ilişki önerdi ama yumurtalıklarımin acısından mümkün değil
Benim doktorum 1 hafta ilişki yok dedi. Genelde okuduklarıma hep gün aşırı ilişki önermiş. Progestan verdi mi

Benim doktorum 1 hafta ilişki yok dedi. Genelde okuduklarıma hep gün aşırı ilişki önermiş. Progestan verdi mi
Evet verdi progestan benim gonal f ile yaklaşık 8 tane yumurtam gelişti bundan ötürü de ağrım olmuş olabilir diğer aşılamamda hiç bu şekilde ağrı çekmemiştim

Kızlar birsey sormak istiyorum bilginiz varsa benim aşılamam oldu fakat bana adet tarihimin 12 günü aşılama yapıldı yani 14 gün olmadan bu birşey değiştirirmi

Kızlar birsey sormak istiyorum bilginiz varsa benim aşılamam oldu fakat bana adet tarihimin 12 günü aşılama yapıldı yani 14 gün olmadan bu birşey değiştirirmi
Aşılama öncesi yumurta takibinizi doktorunuz yapmıştır zaten ideal boyuta gelmese Çatlama iğnesi ve aşılama işlemi yapılmazdı
Zaten gün aşırı ilişki önermiştir doktorunuz arkadan gelen yumurta olursada kaçırmazsınız inş
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin 🌺

Aşılama öncesi yumurta takibinizi doktorunuz yapmıştır zaten ideal boyuta gelmese Çatlama iğnesi ve aşılama işlemi yapılmazdı
Zaten gün aşırı ilişki önermiştir doktorunuz arkadan gelen yumurta olursada kaçırmazsınız inş
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin 🌺
İnsaallah birde karnımda aşırı şişlik var bir türlü inmiyor sizce normalmi doktora göstermelimiyim gün aşırı ilişki önerdi fakat yumurtalıklarım yüzünden yapamıyorum sizin başınıza böyle birseu geldimi

İnsaallah birde karnımda aşırı şişlik var bir türlü inmiyor sizce normalmi doktora göstermelimiyim gün aşırı ilişki önerdi fakat yumurtalıklarım yüzünden yapamıyorum sizin başınıza böyle birseu geldimi
Geldi kuzum acile gittim yemek yiyemiyodum artık ohss tanısı kondu bana
Serum yedim 1 hafta düzeldi sonra

Geldi kuzum acile gittim yemek yiyemiyodum artık ohss tanısı kondu bana
Serum yedim 1 hafta düzeldi sonra
Yaa çok kötü bende korkuyorum gerçekten dayanılmaz ağrısı var ve zorluyor her konuda doktora gidecektim konya şehir Hastanesi'nde doktoru vurup öldürdükleri için doktorlar çalışmıyor bende kaldım boyle bayramdan sonra gideceğim inşaallah

Back
X