Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve erken hcg testi
- Konu Sahibi Sitaremay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar iyi akşamlar Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benimde 4 haziranda çatlatma iğnesi yapıldı 6 haziranda da aşılamam oldu. Doktorum 12.günü kan tahlili yaptır dedi ama ben gidemedim dün kaset test yaptım negatif çıktı. Bugün sabahtan beri belim ağrıyor. Sizce gebelik olabilir mi? Kan testi yapayım mı? Ve kaset testi erken mi yaptım acaba? Kızlar kafam çok karışık başına böyle bir şey gelen var mıııı?
15. Gün yap canım aklın kalmasinKızlar benim yarın çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün aşılamadan sonra 13. Gün olucak test yapıyım mı sizce?
Bugün sabah adet oldum üzgünüm15. Gün yap canım aklın kalmasin
Tekrar deneyin canım vazgecmeyinBugün sabah adet oldum üzgünüm
Yine denicem gonalf eğer rapor cıkmazsa pahalı 3 tanesi 3bin öyle söyleyimDoktora gittim bugün bana 2 yıl geçmişse gonal f ile başlıcaz dedi ama fiyatı hakkında bilginiz varmı
Öylemi rapor çıkmayacak büyük ihtimalle çok can sıkıcıYine denicem gonalf eğer rapor cıkmazsa pahalı 3 tanesi 3bin öyle söyleyim
Benimde 2 oldu. Dün başladım gonal f. Hakkımızda hayırlısı olsunDoktora gittim bugün bana 2 yıl geçmişse gonal f ile başlıcaz dedi ama fiyatı hakkında bilginiz varmı
Size doktor kaçtane aldırdıBenimde 2 oldu. Dün başladım gonal f. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bir kutu 450ml aldım. 75ml enjekte ediyorum. Duruma göre bakacağız dedi.Size doktor kaçtane aldırdı
rapor çıkar her halde niye çıkmasın ki . birde doktorun 900 ünite yazacaksa 450+450 2 kalem yazmasın öyle olunca 2 kutu oluyor ve 2 kere vergi çıkıyor. tek kalem 900 yazsın belki 450 de yeterYine denicem gonalf eğer rapor cıkmazsa pahalı 3 tanesi 3bin öyle söyleyim
ben de pazartesi aldım 900 lük raporsuz 2150 dediler raporla 528 tl ye aldım
Benim 1 yıl dolmadı özelde yaptırıyorum bide oyüzden rapor öıkmaz bana canım gerçi dolmasına 2 ay kalmış nasiprapor çıkar her halde niye çıkmasın ki . birde doktorun 900 ünite yazacaksa 450+450 2 kalem yazmasın öyle olunca 2 kutu oluyor ve 2 kere vergi çıkıyor. tek kalem 900 yazsın belki 450 de yeter
tam şartları bilmiyorum canımBenim 1 yıl dolmadı özelde yaptırıyorum bide oyüzden rapor öıkmaz bana canım gerçi dolmasına 2 ay kalmış nasip
Bende bugün aldım canım mesajını görmemiştim ama 450+450 yazdırdı rapor çıktı 620 TL ye aldım ben hergun 75. Enjekte etmemi söyledi benim yumurtalarım femerayla da büyümüştü belki ikinci kalemi kullanmam diye ayrı aldırmış olabilirrapor çıkar her halde niye çıkmasın ki . birde doktorun 900 ünite yazacaksa 450+450 2 kalem yazmasın öyle olunca 2 kutu oluyor ve 2 kere vergi çıkıyor. tek kalem 900 yazsın belki 450 de yeter
Tanı sebepsiz infernelite değil mi?Primer over yetmezliği yazdırırsanız katılım payı çıkmıyor ve 900lük gonalf kalem enjektör 330 tlye düşüyor ben tanıyı değiştirttim.528den 330a düştü.rapor çıkar her halde niye çıkmasın ki . birde doktorun 900 ünite yazacaksa 450+450 2 kalem yazmasın öyle olunca 2 kutu oluyor ve 2 kere vergi çıkıyor. tek kalem 900 yazsın belki 450 de yeter
Benim tanı pco canım kadın invertilrtilesiTanı sebepsiz infernelite değil mi?Primer over yetmezliği yazdırırsanız katılım payı çıkmıyor ve 900lük gonalf kalem enjektör 330 tlye düşüyor ben tanıyı değiştirttim.528den 330a düştü.
Tanı yı değişik yazarsak ilerde evrak işlerinde sorun olur belki. Heyet raporu alırken yani
birde doktorlar hasta geçmişine bakıyor yanlış teşhis vs risk almak istemem
Ama bende bu dediğini ilk defa duydum
Böyle kafaya göre nasıl tanı değiştirttin Merak ettim doktor nasıl kabul etti :) Sanki biraz riskli iş.Tanı sebepsiz infernelite değil mi?Primer over yetmezliği yazdırırsanız katılım payı çıkmıyor ve 900lük gonalf kalem enjektör 330 tlye düşüyor ben tanıyı değiştirttim.528den 330a düştü.
Sıkıntı çıkacak olsa doktor koymazdı bence bu tanıyı, arada 200 tl var benim için çok iyi olduBenim tanı pco canım kadın invertilrtilesi
Tanı yı değişik yazarsak ilerde evrak işlerinde sorun olur belki. Heyet raporu alırken yani
birde doktorlar hasta geçmişine bakıyor yanlış teşhis vs risk almak istemem
Ama bende bu dediğini ilk defa duydum