Aşılama ve erken hcg testi

İnşaallah canım benim benim son adet tarihim 20 Haziran'da olduğu için bebek 4 hafta 2 günlük gözüküyor ama aşılama tarihi olarak 20 gün oldu dün beta hcg 3400 civarındaydı betam 2300 de iken keseyi doktor alttan muayene ile çok zor gördü keseye benziyor dedi yumurtalardan pek anlamadi doktor tekrar bakicak birazdan haberdar ederim inşaallah kese gözükür canım
Aay çok heyecanlı 😍 bekliyorum 💘🙏🏻

İnşaallah canım benim benim son adet tarihim 20 Haziran'da olduğu için bebek 4 hafta 2 günlük gözüküyor ama aşılama tarihi olarak 20 gün oldu dün beta hcg 3400 civarındaydı keseyi doktor alttan muayene ile çok zor gördü keseye benziyor dedi yumurtalardan pek anlamadi doktor tekrar bakicak birazdan haberdar ederim inşaallah kese gözükür canım

Canım Konya'da yaşıyormuşsun sanırım hangi hastane doktora gidiyorsun yada önerin var mı ?
Söyle söyleyim ben şehir hastanesine geldim konya hakkında çok bilgim yok ama şehir hastanesi hakkında var erkek düşünürsen Mete bertizlioğlu diye bir doktor var o çok iyi kadın istersen halime Göktepe öneririm onu. Haricince beni doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi aşılamami tüp bebek merkezinde Dilay gök korucu yaptı ben ilgilenmelerinden memnun kaldım fakat ohss oldum bunun doktorla bir ilgisi olup olmadığı hakkinda bilgim yok ama genel anlamda öneriyorum ikinci aşılama da gebe kaldım çok şükür

Canımmmm 🥰🥰🥰🌸 Kese gözüktü ama doktor beni hiç sevindirmiyor sağlık diyor önce ve dediki ikiz olma ihtimali var böyle bir tane daha gördüler gibi oldu ama net birşey demediler.
Aman yarabbim ne güzel inş sağlıkla devam etsinde 😍 benimde ilk tek kese gözüktü kalp atışı için gittiğimizde 2 kese 2 kalp atışı vardı 🥺😍
Aay çok sevindim ama doktorun çok çok haklı senin sağlığın önemli olan iyi ol inş ilerlemesin 🌺 🙏🏻
Ohss uzun sürüyor düzelmesi sabır ve istirahet Rabbim yardımcın olsun 🙏🏻💖🙈

Aman yarabbim ne güzel inş sağlıkla devam etsinde 😍 benimde ilk tek kese gözüktü kalp atışı için gittiğimizde 2 kese 2 kalp atışı vardı 🥺😍
Aay çok sevindim ama doktorun çok çok haklı senin sağlığın önemli olan iyi ol inş ilerlemesin 🌺 🙏🏻
Ohss uzun sürüyor düzelmesi sabır ve istirahet Rabbim yardımcın olsun 🙏🏻💖🙈
Allah razı olsun canım ayni şeyleri yaşıyoruz galiba inşaallah gidişat da güzel olur 🥰🌸

Söyle söyleyim ben şehir hastanesine geldim konya hakkında çok bilgim yok ama şehir hastanesi hakkında var erkek düşünürsen Mete bertizlioğlu diye bir doktor var o çok iyi kadın istersen halime Göktepe öneririm onu. Haricince beni doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi aşılamami tüp bebek merkezinde Dilay gök korucu yaptı ben ilgilenmelerinden memnun kaldım fakat ohss oldum bunun doktorla bir ilgisi olup olmadığı hakkinda bilgim yok ama genel anlamda öneriyorum ikinci aşılama da gebe kaldım çok şükür
Teşekkür ederim canım

Canım senin çok kafanı şişiyorum ama bugün iki kese de gözüktü Allah'ın izniyle ikiz olacakmış 🥰🥰🌸🌸
Ooy maşallah 😍 ne kafa şişirmesi kız bu güzel duyguları 2. Kez yaşıyorum seninle 😂
Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor halen hastanede mi yatıyorsun

Ooy maşallah 😍 ne kafa şişirmesi kız bu güzel duyguları 2. Kez yaşıyorum seninle 😂
Kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor halen hastanede mi yatıyorsun
Çağırmadı daha hastanedeyim karaciğerde hala su varmış ama azalmış çok şükür sen aşılamadan kaç gün sonra duydun kalp atışlarını canim

Çağırmadı daha hastanedeyim karaciğerde hala su varmış ama azalmış çok şükür sen aşılamadan kaç gün sonra duydun kalp atışlarını canim
Ooh çok şükür zaman alıcak ama normal seyrine gelicek inş herşey 🌺 7 hafta 5 günlük hamilemi neydim öyle bi şeydi kuzum darısı başına inş 🌺 🙏🏻

Ooh çok şükür zaman alıcak ama normal seyrine gelicek inş herşey 🌺 7 hafta 5 günlük hamilemi neydim öyle bi şeydi kuzum darısı başına inş 🌺 🙏🏻
Canım bugün hastaneye kontrole gittim doktor bir tane daha kese gördü ama çok küçüktü ne yapacağımi bilemedim biz çoğul gebelik sevmeyiz dedi doktor belki gelişmez ama dedi ne olacağı da belli değil dedi kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sevinsemmi üzülsemmi

Canım bugün hastaneye kontrole gittim doktor bir tane daha kese gördü ama çok küçüktü ne yapacağımi bilemedim biz çoğul gebelik sevmeyiz dedi doktor belki gelişmez ama dedi ne olacağı da belli değil dedi kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sevinsemmi üzülsemmi
Kuzum panik yapma sakin olmak en önemlisi
Benim doktorumda çoğul gebelik istemedi sağlıklı 1 bebek istiyoruz dedi
Benim bebeğimin birinin kalp atışı durdu malesef doktor normal karşılaştığımız bi durum çoğul gebeliklerde biri hep diğerinden besin çalar dedi 19. Hafta itibariyle tek devam ediyoruz artık
İyi düşün iyi olsun inş Rabbim hepimize yardım etsin
Diğer ikisinin kalp atışı duyuldu mu senin kuzum
Belki kaybolur 3. Gelen

Benim bebeğimin birinin kalp atışı durdu malesef doktor normal karşılaştığımız bi durum çoğul gebeliklerde biri hep diğerinden besin çalar dedi 19. Hafta itibariyle tek devam ediyoruz artık
Belki kaybolur 3. Gelen
Üzüldüm canım benim ya ama böylesi daha hayırlıdır biz bilemeyiz. Hiçbirinin duyulmadı daha erken dedi doktor bende hiç bilmiyorum rabbim hayırlısı nasılsa öyle nasip etsin benim mide bulantılarım başladı ve iyi beslenemiyorum diye kendime kızıyorum çünkü ohss beslenme çok önemli hem kendim için hem bebekler icin

Belki kaybolur 3. Gelen
Kalp atışı durunca düşük mü oldu yoksa aldılarmi

Kalp atışı durunca düşük mü oldu yoksa aldılarmi
Hiç canını sıkma sen şuan zaten yemekle değil kan ile besleniyorlar yemek borusu çok sonradan oluşuyor bi çok hamilelik ilk döneminde kilo verilir zaten protein ağırlıklı beslenebilirsen yemeklerini o şekilde düzenle ama insanın bi çok şeyden midesi bulanıyor zor oluyo dengeli beslenmek ama normal olan bu zaten bi çok hamilelik böyle geçiyor

Şuan 1 bebeğim yaşıyor çok şükür o yüzden işlem yapılmadı bu şekilde devam edicekmişiz zamanla küçülürmüş bu büyüdükçe
Rabbim sağlık nasip etsin hepimize kucaklarkmız boş kalmasın inş 🌺

Hiç canını sıkma sen şuan zaten yemekle değil kan ile besleniyorlar yemek borusu çok sonradan oluşuyor bi çok hamilelik ilk döneminde kilo verilir zaten protein ağırlıklı beslenebilirsen yemeklerini o şekilde düzenle ama insanın bi çok şeyden midesi bulanıyor zor oluyo dengeli beslenmek ama normal olan bu zaten bi çok hamilelik böyle geçiyor

Şuan 1 bebeğim yaşıyor çok şükür o yüzden işlem yapılmadı bu şekilde devam edicekmişiz zamanla küçülürmüş bu büyüdükçe
Amin canım inşaallah hiçbir zararı olmaz kucağına alırsın sağlıklı şekilde

Canım sana bir haberim var ben şok oldum ama çok da üzgünüm doktor 5 tane gördü ve kalp atışları var ama sonlandirmamiz gerek dedi

X