Aşılama ve belirtiler kızlar yaşadıklarınızı yazarmısınız

Bana 14. Gün test ver dedi ben 1 ekimden beri test yapıyorum silik çıkıyor. Kan verdim bugün dün gece leke gelince. Çok şükür hamillik haberimizi aldık 🤲🏻❤️
Sizin adınıza çok sevindim umarım harika bir hamilelik geçirirsiniz. Aşılama süreciniz nasıldı acaba? Özel değilse probleminiz neydi de aşılamadan sonuç aldınız ☺️

Bana 14. Gün test ver dedi ben 1 ekimden beri test yapıyorum silik çıkıyor. Kan verdim bugün dün gece leke gelince. Çok şükür hamillik haberimizi aldık 🤲🏻❤️
Canım çok sevindim senin adına heyecanla haberini bekliyordum bende yarın kan vereceğim 12. Günü ver dedi doktorum dua et bana da ya

Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Ben ilk kan verdim beta 5 çıktı 13.günde 15.gün test yaptım çok silik çıktı daha sonra 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı 18.gün tekrar beta verdim oda 33.30 çıktı belirtilerim 1 hafta boyu çatlatma iğnesi yüzünden kasık ağrım oldu daha sonra 6.7.8.günler bel ağrısı çektim geceli gündüzlü 9.gün ayakta fazla kalınca başım dönüyordu hâlâ dönüyor ve göğüslerimde hassasiyet başladı 10.günden itibaren şuan dokunamıyorum canım acıyor ve aşırı halsizim bugün 19.gün aşılama olalı cuma günü sağlık ocağına tekrar kan vereceğim yükselişi takip edeceğim doktorum 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ben her gün çiğ kabak çekirdeği çiğ badem çiğ fındık ve ceviz yedim 2 litrede su içtim her Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah 🙏🏻
Hayırlı olsun gebeliğiniz herhangi multivitamin kullandınız mı ? Kaç gün dinlenip sonra normal hayatınıza döndünüz ?

Hayırlı olsun gebeliğiniz herhangi multivitamin kullandınız mı ? Kaç gün dinlenip sonra normal hayatınıza döndünüz ?
İnşAllah teşekkür ederim hayır kullanmadım hamileliği öğrenince doktorum iyotlu folik asit yazdı onu kullanıyorum her gün 1 tane bide ersağ var belki duymuşsunuzdur ordan zayıflamak için ürün almıştım onlarında etkisi oldu çok şükür şimdi ersağdan omega 3 alacağım her gün 1 saat istirahat ettim ❤️

İnşAllah teşekkür ederim hayır kullanmadım hamileliği öğrenince doktorum iyotlu folik asit yazdı onu kullanıyorum her gün 1 tane bide ersağ var belki duymuşsunuzdur ordan zayıflamak için ürün almıştım onlarında etkisi oldu çok şükür şimdi ersağdan omega 3 alacağım her gün 1 saat istirahat ettim ❤️
Anladım çok teşekkür ederim benim de aşılamamın 4. Günü inşallah pozitif alırım 🙏🏻

Anladım çok teşekkür ederim benim de aşılamamın 4. Günü inşallah pozitif alırım 🙏🏻
Rabbim gönlünüze göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim her gün hepsi çiğ olacak şekil kabak çekirdeği, badem, ceviz, fındık tüketmeye çalışın vede 2 litre su için her gün ben böyle yaptım 🥹

Rabbim gönlünüze göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim her gün hepsi çiğ olacak şekil kabak çekirdeği, badem, ceviz, fındık tüketmeye çalışın vede 2 litre su için her gün ben böyle yaptım 🥹
Evet onları bi yerde okumuştum tüketmeye başladım , normal evin işlerini falan yapıyorum bulaşık çamaşır yemek vs onlardan bişey olmaz herhalde geri kalan zamanda uzanıp dinleniyorum

Evet onları bi yerde okumuştum tüketmeye başladım , normal evin işlerini falan yapıyorum bulaşık çamaşır yemek vs onlardan bişey olmaz herhalde geri kalan zamanda uzanıp dinleniyorum
Ev falan süpürmedim ben çamaşır falan da asmayın yukarı uzanmayın dikkat edin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️

Sizin sonucunuz belli oldu mu?
Ben bugün kan verdim de hiç birşey anlamadım
IMG_3606.png

Pcos lu olduğum için adetlerim hep düzensiz en son 2 eylülde olmuştum
Bende 30 eylulde asilama oldum 10.günüme girecegim ovitrellein 12. günü. ( yolun yarisi bitti) 🤗. Belirtilerimi paylasmak istiyorum, vucudumu dikkatli dinlersem ara ara kasik agrim oluyor iki taraftan da, yorgunluk var ama birazda mevsim gecisine bagliyorum ve beni en cok umutlandiran belirti 4.gunumden itibaren bitmeyen gogus dolgunlugu ve agrisi var bugün uclari da sizlamaya basladi oyle ki bu sabah 6 da agrisiyla uyandim..Ha birde asiri gaz var buda günde iki kez vajinalden kullandigim progesterona bagliyorum.
Hepimize cabucak gecen guzel sonuclu bir gebelik diliyorum 🙏

Bende 30 eylulde asilama oldum 10.günüme girecegim ovitrellein 12. günü. ( yolun yarisi bitti) 🤗. Belirtilerimi paylasmak istiyorum, vucudumu dikkatli dinlersem ara ara kasik agrim oluyor iki taraftan da, yorgunluk var ama birazda mevsim gecisine bagliyorum ve beni en cok umutlandiran belirti 4.gunumden itibaren bitmeyen gogus dolgunlugu ve agrisi var bugün uclari da sizlamaya basladi oyle ki bu sabah 6 da agrisiyla uyandim..Ha birde asiri gaz var buda günde iki kez vajinalden kullandigim progesterona bagliyorum.
Hepimize cabucak gecen guzel sonuclu bir gebelik diliyorum 🙏
Belirtiler bende de aynı şekilde var dı benimde 12. Günü doktor kan ver demişti verdim 0.1çıktı dün eşimin zoruyla idarar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bugün 15. Günü tekrar kan verdim 4.58 çıktı kafam alak bullak

Belirtiler bende de aynı şekilde var dı benimde 12. Günü doktor kan ver demişti verdim 0.1çıktı dün eşimin zoruyla idarar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bugün 15. Günü tekrar kan verdim 4.58 çıktı kafam alak bullak
Insallah artis olur kendini uzmeden umut etmeye devam et sonucta regl olana kadar umut vardir 🙏🤗 ben 13. veya 14.gunumde yapacagim hayal kirikligi yasamak istemiyorum varsa cikar herhalde 🙄😕

X