- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
Hiç bişey demedi yarın aşılama olacak yarın soracam yarın da verir diye düşünüyorum yani kalınlaşma olmadan boş yere aşılama yapmaz heraldeOnun için estrofem diye bi ilaç veriyolar galiba .peki dr ne dedi
Hiç bişey demedi yarın aşılama olacak yarın soracam yarın da verir diye düşünüyorum yani kalınlaşma olmadan boş yere aşılama yapmaz heralde
Bende edecem en az bı hafta yatmayı düşünüyorumBen çok dikkat ettim canım . aşılamadan önce cok hafif sıkışınca idrara pek aci hissetmemiştim ben ama sonrasında kendimi tuttum baya lavaboya gitmedim .her gün avakado süt yumurta yoğurt tukettim yeşillik yemedim pek tutmaz faln diye.15 gün boyunca merdiven bile inmedim
Bilmiyorum ki iğneden sonra kalınlaşır mi diye düşündü belki deAslında önce muayene de de görmüştür onu önce neden vermedi ki .
Bende edecem en az bı hafta yatmayı düşünüyorum
Ben yanlızım ya o güne kadar yatamam bı komşum var eşimin olmadigi zamna o gelecek yanıma esiminde nöbeti falan oluyor o yüzden çoğu zaman yanlız kalıyorumBen test gününe kadar hep yatmistim .
İğnenin etskisi ne zaman geçmişti takip ettin miBen test gününe kadar hep yatmistim .
Ben yanlızım ya o güne kadar yatamam bı komşum var eşimin olmadigi zamna o gelecek yanıma esiminde nöbeti falan oluyor o yüzden çoğu zaman yanlız kalıyorum
İğnenin etskisi ne zaman geçmişti takip ettin mi
Mecbur yaniValla bilemem o zaman canım .
Değerin kaç çıktı kandaKafam karışır diye etmedim ben .13 ve 14.gun erken gebelik yaptım silik çizgi çıkmıştı
Mecbur yani
Değerin kaç çıktı kanda
O zaman 11-12. Gün etkisi tamamen bitmiş oluyor99 çıkmıştı 15.gün
İğneden sonra mı sayıyoruz aşılama sonrası mi saymaya başlanıyor etkisi için çok soru sordum kusura bakma ilk olduğu için heyecan endişe karışıkGenelinde öyle oluyomuş bazılarında 8 9.gunde geciyomuş