- 22 Şubat 2023
- 253
- 42
- 30
İğneden sonra mı sayıyoruz aşılama sonrası mi saymaya başlanıyor etkisi için çok soru sordum kusura bakma ilk olduğu için heyecan endişe karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneden sonra mı sayıyoruz aşılama sonrası mi saymaya başlanıyor etkisi için çok soru sordum kusura bakma ilk olduğu için heyecan endişe karışık
Çok sağol canımEtkisi çatlatma iğnesinden sonra sayiliyo
Çok sağol canım
Aminn aminnn inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsın sende hayırlısıyla
Aay ne güzel maşallah Allah sonunu görmeyi de nasip etsin. Ben de bu sabah oldum yatıyorum hala. Canım sigara istiyor siz bu süreçte içtiniz mi veya normalde kullanır mısınız?İlk asilamayla hamile kaldım şükür .dr un senin tüp bile zor dediği halde
Aay ne güzel maşallah Allah sonunu görmeyi de nasip etsin. Ben de bu sabah oldum yatıyorum hala. Canım sigara istiyor siz bu süreçte içtiniz mi veya normalde kullanır mısınız?
Canım nasılsın? Oldun mu kuzum aşılamanı?Aminn aminnn inşallah
Oldum canım bugün çok şükür inşallah tutar ama şimdi bı damla kahverengi leke gelmiş acaba neden ki öğlen olmuştum asilamayiCanım nasılsın? Oldun mu kuzum aşılamanı?
Nasıl canım kolay oldu mu? Korkma canım öyle lekelenmeler olabiliyormuş. Ben olmadım ama forumlar da okumuştumOldum canım bugün çok şükür inşallah tutar ama şimdi bı damla kahverengi leke gelmiş acaba neden ki öğlen olmuştum asilamayi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tutar canımOldum canım bugün çok şükür inşallah tutar ama şimdi bı damla kahverengi leke gelmiş acaba neden ki öğlen olmuştum asilamayi
Beklediğimden kolay oldu canım ben hsg de aşırı sorun çekmiştim ama sadece katateri takarken acıdı biraz onun dışında 1 dj sürdü bitti mi dedim hatta bu kadar dedi doktor ama idrara ne kadar sıkışık olursa o kadar kolay ve iyi oluyotmus rahim iniyormhs mesane sistikceNasıl canım kolay oldu mu? Korkma canım öyle lekelenmeler olabiliyormuş. Ben olmadım ama forumlar da okumuştum
Hımm ben o bilgiyi hiç bilmiyordum bak.. çatlatma iğnesi sebebi ile de bir kaç gün kasık ağrın olabilir canım merak etme. Ağır kaldırma. Dinlenmeye çalış.. ben bi yerde okumuştum, ne kadar çok sperm olursa o kadar iyi diye. Bundan sonrasını da değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Ben bu aşılamamda, aşılamayla aynı gün tekrar denedik. Öyle yapanlar da çok var. Aklında bulunsun kuzum.Beklediğimden kolay oldu canım ben hsg de aşırı sorun çekmiştim ama sadece katateri takarken acıdı biraz onun dışında 1 dj sürdü bitti mi dedim hatta bu kadar dedi doktor ama idrara ne kadar sıkışık olursa o kadar kolay ve iyi oluyotmus rahim iniyormhs mesane sistikce
Zaten doktorum bu gece ilişki dedi değerlendirecez yatyorum sabahtan beri hiç yemek lavabo dışında kalkmadm hiç senin ne kadar oldu aşılama olaluHımm ben o bilgiyi hiç bilmiyordum bak.. çatlatma iğnesi sebebi ile de bir kaç gün kasık ağrın olabilir canım merak etme. Ağır kaldırma. Dinlenmeye çalış.. ben bi yerde okumuştum, ne kadar çok sperm olursa o kadar iyi diye. Bundan sonrasını da değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Ben bu aşılamamda, aşılamayla aynı gün tekrar denedik. Öyle yapanlar da çok var. Aklında bulunsun kuzum.
Benim ikinci aşılama canım. Pazartesi oldum ikincisini. Üç gün var aramızdaZaten doktorum bu gece ilişki dedi değerlendirecez yatyorum sabahtan beri hiç yemek lavabo dışında kalkmadm hiç senin ne kadar oldu aşılama olalu
Seninde erkenmis daha günler nasıl geçecek bilmiyorumBenim ikinci aşılama canım. Pazartesi oldum ikincisini. Üç gün var aramızda