• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA TAVSİYE

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Hanımlar ilk defa aşılama olucam lütfen bana tavsiyede bılunur musunuz? Şans gerçekten 20 mi, lütfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şans arttırmak için vs

Hanımlar ilk defa aşılama olucam lütfen bana tavsiyede bılunur musunuz? Şans gerçekten 20 mi, lütfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şans arttırmak için vs
Sperm sayısına bağlı açıkçası 40 milyon üstüne %20 maalesef 😕

Tıbbi olarak öyle olsada sen dua et Rabbim ol der olur bunu düşün olumlu düşün hep canım.. nasip meselesi

Kısmet inş.tutar kiminde 1.kiminde 5. De allahtan umut kesilmez cnm rahat ol meryem suresi oku bol bol

Merhaba bende aşılama yaptırdım bu ay fakat tutmadı benim ki. İnş sizin ki tutar 🤲🏻 Ewet bütün dularımız kabul olur inş 🤲🏻

Merhaba bende aşılama yaptırdım bu ay fakat tutmadı benim ki. İnş sizin ki tutar 🤲🏻 Ewet bütün dularımız kabul olur inş 🤲🏻
Canım nişey sorabilir miyim yumurtan kaç mm di? İlk kontrolünde kaçtı sonra kaç gün sürdü yani tam boya gelmesi

Canım peki pko var mıydı
Merhaba kızlar bende birazdan doktora gidicegim yumurta kontrolü yaptıracagim istediğim gibi değilse ilaca basliycam dedi nasıl bı ilaç bilmiyorum ilk tedavim. okuyorum çoğunluk klomen yazmış banadamı onu vericek acaba eşimin sperm sayısı 90 milyon çıktı çok iyi dedi doktor bende pko luyum bakalım beni nasıl bir yolculuk bekliyo dua edelim birbirimize

Back
X