Amin Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahSelam kızlar benimde bu 2. Aşılamam olacak. Salı günü sabah yumurta kontrolüm var. Bir aksilik olmazsa perşembe sabah aşılamam yapılır diye düşünüyorum. Bu arada bende devlette yaptırdım ilk aşılamayı ve ultrasonda gösterip aşama aşama anlatarak yaptılar. Ultrasondan muhakkak bakmaları gerekiyor ki belki çatlama bitmiş olabilir diye. Hatta hangi tarafta çatlatma yapıldıysa o tarafa doğru enjekte ediyorlar. Birçok kişi yazmış ultrasonda bakmadılar diye hayret ettimAllah inşallah bizlerede en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok şaşırdım vallaAmin Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahvala bakmadılar benimde ultrasonda artık kısmet diorum
Çokça aminnnÇok şaşırdım valladevlette bile bakıyorlar yani yaparken çok çok amin canım hepimiz için
Benim sol tarafımda ani bi hareket yapınca falan batma oluyor :/ bakalım ne zamana kadar devam edecek bu
Ya kızlar bugün 4. Gün aşılamada ama regl olacak gibi bir hissiyat oluştu bugün. Böyle regl olacağım zaman bi kaç gün önceden bi doluluk olur normalde bende. Aynı onun gibi :/ var mı böyle olanınız? Yine tutmadı mı acaba diye üzüldüm bi
Aaa sende de mi öyle his? Progresteron kullanıyorum canım sabah akşam. Ya benim pek umudum yok rahmimden dolayı ama işteBence işlemden dolayıdır benım de aynı hıs
Hormon da kullanıyor musn ekstradan
Valla bilemiyorm ki güzel bir subat hedıyesı olur aslnda :)Aaa sende de mi öyle his? Progresteron kullanıyorum canım sabah akşam. Ya benim pek umudum yok rahmimden dolayı ama iştehangi gün yapıcaksın testi 14 şubata geliyor bizim
Bende senin gibi hem hap hem iğnesini verdi 10 gün kullancam. Henüz 5-6 gün oldu artık bazı yerler acımaya başladı. Sende göbekten mi yapıyorsunValla bilemiyorm ki güzel bir subat hedıyesı olur aslnda :)
Umidini kesme. Bende kullanıyem sabah aksam hap bıde ignesnı verdi
Olmuş gibi yapın evrene enerjı gönderın diyolar ya olmus gibi karnmı seviyorm falan
Artık sonucu kısmet :) allahtann umit kesilmez. Beklenen adetm de 14 subat zaten
Bende senin gibi hem hap hem iğnesini verdi 10 gün kullancam. Henüz 5-6 gün oldu artık bazı yerler acımaya başladı. Sende göbekten mi yapıyorsun
Bana sadece hap verdi canım. Vücud ısısında artma var mı senin? Hiç bi belirtiyi de yoramıyorum progesteron alıyoruz neticede gebelik belirtileriyle aynı belirtileriValla bilemiyorm ki güzel bir subat hedıyesı olur aslnda :)
Umidini kesme. Bende kullanıyem sabah aksam hap bıde ignesnı verdi
Olmuş gibi yapın evrene enerjı gönderın diyolar ya olmus gibi karnmı seviyorm falan
Artık sonucu kısmet :) allahtann umit kesilmez. Beklenen adetm de 14 subat zaten
Bana sadece hap verdi canım. Vücud ısısında artma var mı senin? Hiç bi belirtiyi de yoramıyorum progesteron alıyoruz neticede gebelik belirtileriyle aynı belirtilerianca testte görücez artık
Arkadaşım inan forumda okuduğumda genelde ağrısız bı islem deniyor.benim biraz sorunlu geçti rahim geride görünüyor dedi kanallari açtı biseyler yaptı biraz ağrı ve kanamam oldu.ama sıkma kendini hiç oluo bitio hemenYarın aşılama olacak. Çok zor bir işlem değildir umarım. Hem korku hem heyecan nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
Cuma asilama olduysa test icin erkenKizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi
Yok gebelik için bakmadım açıkçası iğnenin etkisi gectimi die baktım herşey merakCuma asilama olduysa test icin erken
Kısmet bakalım hayırlısı diyelim.doktor herşey çok iyi geçti gerisi hayırlısı dedi ama dediğim gibi kısmet bakalımRahim geride veya tersse elle duzeltiliyor ama bunun oncesi hsg cekmesi gerekirdi ve alttan muayene yaparken doktorlar zaten rahimi gorebiliyor benimde rahmim ters mesela hsg ile duzelmis basinc etkisiyle diyeyim
Doktorun hatasi var burda insallah bu hataya ragmen tutar
Bu surecler yorucu ve heyecanli insallh pozitif sonucla hersey guzel ilerler canimYok gebelik için bakmadım açıkçası iğnenin etkisi gectimi die baktım herşey merakenazindan tekrar test yaptığımda güzel bir pozitif çıkarsa iğnenin etkisimi degilmi die kafa yormam
Evettt aynen öyle gerçekten.Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu surecler yorucu ve heyecanli insallh pozitif sonucla hersey guzel ilerler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?