Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahvala bakmadılar benimde ultrasonda artık kısmet diorum

Bence işlemden dolayıdır benım de aynı hıs
Hormon da kullanıyor musn ekstradan

Aaa sende de mi öyle his? Progresteron kullanıyorum canım sabah akşam. Ya benim pek umudum yok rahmimden dolayı ama işte hangi gün yapıcaksın testi 14 şubata geliyor bizim
Valla bilemiyorm ki güzel bir subat hedıyesı olur aslnda :)
Umidini kesme. Bende kullanıyem sabah aksam hap bıde ignesnı verdi
Olmuş gibi yapın evrene enerjı gönderın diyolar ya olmus gibi karnmı seviyorm falan
Artık sonucu kısmet :) allahtann umit kesilmez. Beklenen adetm de 14 subat zaten

Bende senin gibi hem hap hem iğnesini verdi 10 gün kullancam. Henüz 5-6 gün oldu artık bazı yerler acımaya başladı. Sende göbekten mi yapıyorsun

Bana sadece hap verdi canım. Vücud ısısında artma var mı senin? Hiç bi belirtiyi de yoramıyorum progesteron alıyoruz neticede gebelik belirtileriyle aynı belirtileri anca testte görücez artık

Bana sadece hap verdi canım. Vücud ısısında artma var mı senin? Hiç bi belirtiyi de yoramıyorum progesteron alıyoruz neticede gebelik belirtileriyle aynı belirtileri anca testte görücez artık

Valla özellikle tuvalete gidince afedersin zorlanırsam yumurtalıklarma dogru kramp gibi bsy oluyor onun dısında belırtım yok ackcası benım de. İnsallah olumlu sonuclar alalım

Yarın aşılama olacak. Çok zor bir işlem değildir umarım. Hem korku hem heyecan nasıl sabah edeceğim bilmiyorum

Kizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi

Eklentiler

• 1000024831.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 11
Yarın aşılama olacak. Çok zor bir işlem değildir umarım. Hem korku hem heyecan nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
Arkadaşım inan forumda okuduğumda genelde ağrısız bı islem deniyor.benim biraz sorunlu geçti rahim geride görünüyor dedi kanallari açtı biseyler yaptı biraz ağrı ve kanamam oldu.ama sıkma kendini hiç oluo bitio hemen

Rahim geride veya tersse elle duzeltiliyor ama bunun oncesi hsg cekmesi gerekirdi ve alttan muayene yaparken doktorlar zaten rahimi gorebiliyor benimde rahmim ters mesela hsg ile duzelmis basinc etkisiyle diyeyim
Doktorun hatasi var burda insallah bu hataya ragmen tutar

Kizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi
Cuma asilama olduysa test icin erken

Cuma asilama olduysa test icin erken
Yok gebelik için bakmadım açıkçası iğnenin etkisi gectimi die baktım herşey merak enazindan tekrar test yaptığımda güzel bir pozitif çıkarsa iğnenin etkisimi degilmi die kafa yormam

Kısmet bakalım hayırlısı diyelim.doktor herşey çok iyi geçti gerisi hayırlısı dedi ama dediğim gibi kısmet bakalım

Yok gebelik için bakmadım açıkçası iğnenin etkisi gectimi die baktım herşey merak enazindan tekrar test yaptığımda güzel bir pozitif çıkarsa iğnenin etkisimi degilmi die kafa yormam
Bu surecler yorucu ve heyecanli insallh pozitif sonucla hersey guzel ilerler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…