• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar benimde bu 2. Aşılamam olacak. Salı günü sabah yumurta kontrolüm var. Bir aksilik olmazsa perşembe sabah aşılamam yapılır diye düşünüyorum. Bu arada bende devlette yaptırdım ilk aşılamayı ve ultrasonda gösterip aşama aşama anlatarak yaptılar. Ultrasondan muhakkak bakmaları gerekiyor ki belki çatlama bitmiş olabilir diye. Hatta hangi tarafta çatlatma yapıldıysa o tarafa doğru enjekte ediyorlar. Birçok kişi yazmış ultrasonda bakmadılar diye hayret ettim 🤷‍♀️ Allah inşallah bizlerede en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲
Amin Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah🙏vala bakmadılar benimde ultrasonda artık kısmet diorum🙂

Ya kızlar bugün 4. Gün aşılamada ama regl olacak gibi bir hissiyat oluştu bugün. Böyle regl olacağım zaman bi kaç gün önceden bi doluluk olur normalde bende. Aynı onun gibi :/ var mı böyle olanınız? Yine tutmadı mı acaba diye üzüldüm bi 🥹

Bence işlemden dolayıdır benım de aynı hıs
Hormon da kullanıyor musn ekstradan

Aaa sende de mi öyle his? Progresteron kullanıyorum canım sabah akşam. Ya benim pek umudum yok rahmimden dolayı ama işte 🥹 hangi gün yapıcaksın testi 14 şubata geliyor bizim 😇
Valla bilemiyorm ki güzel bir subat hedıyesı olur aslnda :)
Umidini kesme. Bende kullanıyem sabah aksam hap bıde ignesnı verdi
Olmuş gibi yapın evrene enerjı gönderın diyolar ya olmus gibi karnmı seviyorm falan😂
Artık sonucu kısmet :) allahtann umit kesilmez. Beklenen adetm de 14 subat zaten

Olmuş gibi yapın evrene enerjı gönderın diyolar ya olmus gibi karnmı seviyorm falan😂
Artık sonucu kısmet :) allahtann umit kesilmez. Beklenen adetm de 14 subat zaten
Bende senin gibi hem hap hem iğnesini verdi 10 gün kullancam. Henüz 5-6 gün oldu artık bazı yerler acımaya başladı. Sende göbekten mi yapıyorsun

Bana sadece hap verdi canım. Vücud ısısında artma var mı senin? Hiç bi belirtiyi de yoramıyorum progesteron alıyoruz neticede gebelik belirtileriyle aynı belirtileri 😅 anca testte görücez artık

Bana sadece hap verdi canım. Vücud ısısında artma var mı senin? Hiç bi belirtiyi de yoramıyorum progesteron alıyoruz neticede gebelik belirtileriyle aynı belirtileri 😅 anca testte görücez artık

Valla özellikle tuvalete gidince afedersin zorlanırsam yumurtalıklarma dogru kramp gibi bsy oluyor onun dısında belırtım yok ackcası benım de. İnsallah olumlu sonuclar alalım 😃🩷

Yarın aşılama olacak. Çok zor bir işlem değildir umarım. Hem korku hem heyecan nasıl sabah edeceğim bilmiyorum

Kizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi😁

Eklentiler

• 1000024831.jpg
    1000024831.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 10
Yarın aşılama olacak. Çok zor bir işlem değildir umarım. Hem korku hem heyecan nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
Arkadaşım inan forumda okuduğumda genelde ağrısız bı islem deniyor.benim biraz sorunlu geçti rahim geride görünüyor dedi kanallari açtı biseyler yaptı biraz ağrı ve kanamam oldu.ama sıkma kendini hiç oluo bitio hemen🙂

Rahim geride veya tersse elle duzeltiliyor ama bunun oncesi hsg cekmesi gerekirdi ve alttan muayene yaparken doktorlar zaten rahimi gorebiliyor benimde rahmim ters mesela hsg ile duzelmis basinc etkisiyle diyeyim
Doktorun hatasi var burda insallah bu hataya ragmen tutar🤲🏼

Kizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi😁
Cuma asilama olduysa test icin erken

Cuma asilama olduysa test icin erken
Yok gebelik için bakmadım açıkçası iğnenin etkisi gectimi die baktım herşey merak😁 enazindan tekrar test yaptığımda güzel bir pozitif çıkarsa iğnenin etkisimi degilmi die kafa yormam🙂

Rahim geride veya tersse elle duzeltiliyor ama bunun oncesi hsg cekmesi gerekirdi ve alttan muayene yaparken doktorlar zaten rahimi gorebiliyor benimde rahmim ters mesela hsg ile duzelmis basinc etkisiyle diyeyim
Doktorun hatasi var burda insallah bu hataya ragmen tutar🤲🏼
Kısmet bakalım hayırlısı diyelim.doktor herşey çok iyi geçti gerisi hayırlısı dedi ama dediğim gibi kısmet bakalım🙏

Yok gebelik için bakmadım açıkçası iğnenin etkisi gectimi die baktım herşey merak😁 enazindan tekrar test yaptığımda güzel bir pozitif çıkarsa iğnenin etkisimi degilmi die kafa yormam🙂
Bu surecler yorucu ve heyecanli insallh pozitif sonucla hersey guzel ilerler canim🥰

Back