How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar mutlaka film çektirmeniz lazım tüpler kapalıdır belki sperm ulaşmıyordur yumurtaya boşu boşuna durmadan maddi manevi yıpratır bu sizi ilk yapmanız gereken bir şey film doktor bu işlemi yapmadan aşılama yada tüp işlemine girişiyorsa onuda değiştirmenizde fayda var umarım bir sorun yoktur pozitifi görürsünüz ama olmazsa mutlaka baktırın
Amin inşallah yinede pozitifi görürüz Allah'ın izniyle 🙏🥰

Bana 450 lik verdi günde 75 ml verdi reglimin 3. Günüydü kanamam kesildi normal mi

Bana 450 lik verdi günde 75 ml verdi reglimin 3. Günüydü kanamam kesildi normal mi
Ben 2.gunu gittim benim.2.gun çok yoğun gelir zaten.ama kesilmedi benim yine 5 gün sürdü.vala vücuda bişey enjekte ediliyor.yani olabilir diye tahmin ediyorum bazen adetliyken ağrı kesici ictigimdede kesildiği zamanlar oldu.bence kafanıza takmayın derim.

Ben 2.gunu gittim benim.2.gun çok yoğun gelir zaten.ama kesilmedi benim yine 5 gün sürdü.vala vücuda bişey enjekte ediliyor.yani olabilir diye tahmin ediyorum bazen adetliyken ağrı kesici ictigimdede kesildiği zamanlar oldu.bence kafanıza takmayın derim.
Çok teşekkür ederim ya benim ilk defa denemem o yüzden ne olur ne biter bilmiyorum, pazartesi günü bende gidicem doktora yumurtalar ölçülecekmiş

Yaş engel olmamasına sevindim🙂 vala o panikle tam hatırlayamıyorum ama bir tane 20 mm yumurta vardı ve peşinden gelen 3 4 tane daha yumurta vardı ama yeterli boyutta değildi malesef doktor onlarında buyucegini dusunmustu ama o küçükler tam istediğimiz gibi olmadı acikcasi
Hiç öyle düşünmeyin zaten çok yumurta istenmiyor aşılamada genelde ☺️ benim de 1 tane ile aşılama yapıldı bi tane arkadan gelen var ama o çatlamaya yetişmez demişti.

Benim de hiç çekilmedi ben de dün asılama oldum 🌸 normal muayenelerde de rahım biraz geride oldgnu gördü zaten doktorum. Kendm de zorlanıyrdum, kilo var panik atak var o yüzden anestezili oldum. Asılama sonrası yattım bir süre ilk tuvalete gittiğimde pembe bir akıntı geldi peçeteye o kdr. Doktorunuz keske size de anestezi önerseydi 15 dk sürüyor hıcbır sey anlamıyorsunz

Sitede eski mesajlar silinmiş bulamamıştım adını 🌸🥰 nasılsın ne durumdasın? Var mı agrı sızı
Canım benim dün sol tarafımda ağrı oldu özellikle bel ağrısı. Ve çok fazla gaz. Ama gaz bi iki saat sonra geçti. Ama belim ve sol kasığımda ağrı vardı. Şimdi yok ara ara bi yokluyor sadece. Sen ne durumdasın

Hiç öyle düşünmeyin zaten çok yumurta istenmiyor aşılamada genelde ☺️ benim de 1 tane ile aşılama yapıldı bi tane arkadan gelen var ama o çatlamaya yetişmez demişti.
Ay hadi bakalım heyecanla bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah🙏🙂

Yaş engel olmamasına sevindim🙂 vala o panikle tam hatırlayamıyorum ama bir tane 20 mm yumurta vardı ve peşinden gelen 3 4 tane daha yumurta vardı ama yeterli boyutta değildi malesef doktor onlarında buyucegini dusunmustu ama o küçükler tam istediğimiz gibi olmadı acikcasi

Olsun bir tane olsun bizim olsın. 😊🥰😍

Canım benim dün sol tarafımda ağrı oldu özellikle bel ağrısı. Ve çok fazla gaz. Ama gaz bi iki saat sonra geçti. Ama belim ve sol kasığımda ağrı vardı. Şimdi yok ara ara bi yokluyor sadece. Sen ne durumdasın

Benım de aynı soldaydı batma.. bugun bir şeyim yok çok şükür..sadece göbek değilimin alt tarafı. O gonal f i vurdgm yerlerin alt tarafnda bir şişkinlik, dolulık hissi var

Benım de aynı soldaydı batma.. bugun bir şeyim yok çok şükür..sadece göbek değilimin alt tarafı. O gonal f i vurdgm yerlerin alt tarafnda bir şişkinlik, dolulık hissi var
Senin nekadar oldu catlama ignesinden sonra

Back