• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi😁
Ay ben hiç test yapmadım bugün 6. Gün sanki yapsam iğnenin etkisiyle bile pozitif çıkacağını düşünmüyorum. 😅 Ağrı sızı var mı kuşum bende Progestandan dolayı muhtemelen ara ara baş dönmesi yapıyor kafam güzel gibi geziyorum yarın saat çok komik 😅

Peki 1 senenin dolması mi lazım illa
Canım daha 6 ay olmuş bu konular için çok erken senin bu psikolojiye girme 35 altı ise yaşın 1 seneye kadar yolu var. Kısaca 1 sene içinde olmazsa çatlama iğnesi yapıp ilişki için gün veriyor o da olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebeğe geçiyorsun. Bende mesela rahim durumundan dolayı 2. Aşamadan başlandı direk. Şuan biliyorum. Stres yapıyorsun ama Ama cidden 6 ay çok kısa bir süre

Ay ben hiç test yapmadım bugün 6. Gün sanki yapsam iğnenin etkisiyle bile pozitif çıkacağını düşünmüyorum. 😅 Ağrı sızı var mı kuşum bende Progestandan dolayı muhtemelen ara ara baş dönmesi yapıyor kafam güzel gibi geziyorum yarın saat çok komik 😅
Vala canim bende çok değişik batmalar oluor ozellikle sağ tarafimda.bas dönmem falan ilk zamanlar oldu.bide ara ara çok minik adet olcakmisim hissi gelio başkada yok biseyim vala

Canım daha 6 ay olmuş bu konular için çok erken senin bu psikolojiye girme 35 altı ise yaşın 1 seneye kadar yolu var. Kısaca 1 sene içinde olmazsa çatlama iğnesi yapıp ilişki için gün veriyor o da olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebeğe geçiyorsun. Bende mesela rahim durumundan dolayı 2. Aşamadan başlandı direk. Şuan biliyorum. Stres yapıyorsun ama Ama cidden 6 ay çok kısa bir süre
Biliyorum ama heyecan yapıyorum

Arkadaşım inan forumda okuduğumda genelde ağrısız bı islem deniyor.benim biraz sorunlu geçti rahim geride görünüyor dedi kanallari açtı biseyler yaptı biraz ağrı ve kanamam oldu.ama sıkma kendini hiç oluo bitio hemen🙂
Dediğiniz gibi oldu bitti çok şükür. Tek sorunum dr un hastaya karşı çirkin üslubu. Çok gerginler birbirlerine bağırıyorlar benim zaten canım burnumda hastayla azarlar gibi konuşuyorlar cimere şikayet edeceğim. Egolarını tatmin etmek için sanki zorla orda tutuluyorlar. Mecbur olmasa kimse gitmez zaten

Dediğiniz gibi oldu bitti çok şükür. Tek sorunum dr un hastaya karşı çirkin üslubu. Çok gerginler birbirlerine bağırıyorlar benim zaten canım burnumda hastayla azarlar gibi konuşuyorlar cimere şikayet edeceğim. Egolarını tatmin etmek için sanki zorla orda tutuluyorlar. Mecbur olmasa kimse gitmez zate
Geçmiş olsun canım.hadi bakalım güzel haberlerini al inşallah🙏🙂 evet bazıları malesef öyle genelde devlet hastaneleri yapio öle şeyler.bana hep bu tarz olaylar devlette denk geldi.onlarida anlamaya çalışıyorum.ama fazlada iyi niyetli malesef olamicam.cunku her iş layıkıyla yapılmalı ne olursa olsun

Geçmiş olsun canım.hadi bakalım güzel haberlerini al inşallah🙏🙂 evet bazıları malesef öyle genelde devlet hastaneleri yapio öle şeyler.bana hep bu tarz olaylar devlette denk geldi.onlarida anlamaya çalışıyorum.ama fazlada iyi niyetli malesef olamicam.cunku her iş layıkıyla yapılmalı ne olursa olsun
Amin canım inşallah. Çok bişey istemiyorum valla biraz insancıl olmalarını istiyorum o kadar 😌

Amin canım inşallah. Çok bişey istemiyorum valla biraz insancıl olmalarını istiyorum o kadar 😌
Malesef bazen olur öle şeyler ama sen güzel düşün boşver onları belki bidaha gormicen o insanları güzel şeyler düşünelim mesela 14 gün sonra bu yaşadığın şeyi unutmana sebep bı minnagin olucak 🙂

Malesef bazen olur öle şeyler ama sen güzel düşün boşver onları belki bidaha gormicen o insanları güzel şeyler düşünelim mesela 14 gün sonra bu yaşadığın şeyi unutmana sebep bı minnagin olucak 🙂
Amin inşallah hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah 🥰

Canım benim sıfır belirti kaldı şuan. :/ sadece sende oluyor mu bilmiyorum toplamda 3 gün inanılmaz baş dönmesi yaşıyorum muhtemelen progestandan. Sen de oluyor mu?

Baş dönmem falan hıcbır seyım yok acıkcası. Karnımdakı doluluk hıssı arada oluyor kasıklarımda o da gundz ıs yernde bıraz fazla oturup kalkarsam öyle. Hala pek bısey hıssedemıyorum

Dediğiniz gibi oldu bitti çok şükür. Tek sorunum dr un hastaya karşı çirkin üslubu. Çok gerginler birbirlerine bağırıyorlar benim zaten canım burnumda hastayla azarlar gibi konuşuyorlar cimere şikayet edeceğim. Egolarını tatmin etmek için sanki zorla orda tutuluyorlar. Mecbur olmasa kimse gitmez zaten

Benım doktorum cok ıyı olmasna ragmen kendıme guvenemedgm ıcın anestezlısı oldum

Tecrübelerinizi paylaşmanız, bu tür konuların açılması bu platformda bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.
Bizimde çift olarak 10 ay beklememiz gereken bir süre var önümüzde gebe kalabilmek için.
Şimdiden tüm yolları araştırıyorum...🙏💕🤰

Kızlar ne durumdasınız? 7. Gün bugün aşılamanın benim ve 0 belirti 😅 kasık ağrısı falan hiç bir şey kalmadı 😅 göğüs hassasiyeti de hiç yok yani normalde de olmaz zaten ama yani progestanın bile yan etkisi yok baş dönmesi dışında😂

Kızlar ne durumdasınız? 7. Gün bugün aşılamanın benim ve 0 belirti 😅 kasık ağrısı falan hiç bir şey kalmadı 😅 göğüs hassasiyeti de hiç yok yani normalde de olmaz zaten ama yani progestanın bile yan etkisi yok baş dönmesi dışında😂
Vala canimc im benim kasıklar çok garip batma oluyor.bole pıt pıt biseyler oluo bacaklarıma böle garip yanma hissi oluyor.ama göğüs çok hafif ara ara sızlama oluyor.baskada bende bişey yok🙂

Back