Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim soyle oldu canim.hormon testi istendi.yumurta rezervi testi istendi eşimden sperm testi.smear testi.birtek ben rahim filmi yaptırmadım.bunlar tabi 2 senelik evliyim 2 sene içerisinde oldu tek bir yerde yaptırmadım farklı hastanelerde oldu.asilamadada belli bir süreç oluyor.asilamadan önce benim yumurtalarım yeterince büyümüyor.tabi aşılama öncesi klomen femara çatlatma iğnesi hepsini olmuştum ama gebelik oluşmadı.daha sonra doktorumu degistirdim.oda vitaminime demire hepsine baktı.yapilan tüm tahliller baktı.ondan sonra iğne verdi yumurtaları büyütmek için 10 gün boyunca gonalf iğne vurdum 20 mm oldu.o gece catlatma iğnesi yaptım.catlatma iğnenin 2.gunu aşılama günü oldu.o sabah eşimden sperm alınıp yıkandı.oglende bana enjekte edildi.Merhaba kizlar aşılama için neler istiyorlar hangi testler filmler
İnşallah bebeğin seninledir gerçekten çok uzun yok ben daha 6 aylık evliyim şimdiden ogreniyorumBenim soyle oldu canim.hormon testi istendi.yumurta rezervi testi istendi eşimden sperm testi.smear testi.birtek ben rahim filmi yaptırmadım.bunlar tabi 2 senelik evliyim 2 sene içerisinde oldu tek bir yerde yaptırmadım farklı hastanelerde oldu.asilamadada belli bir süreç oluyor.asilamadan önce benim yumurtalarım yeterince büyümüyor.tabi aşılama öncesi klomen femara çatlatma iğnesi hepsini olmuştum ama gebelik oluşmadı.daha sonra doktorumu degistirdim.oda vitaminime demire hepsine baktı.yapilan tüm tahliller baktı.ondan sonra iğne verdi yumurtaları büyütmek için 10 gün boyunca gonalf iğne vurdum 20 mm oldu.o gece catlatma iğnesi yaptım.catlatma iğnenin 2.gunu aşılama günü oldu.o sabah eşimden sperm alınıp yıkandı.oglende bana enjekte edildi.
Allah razı olsun inşallah.Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda.İnşallah bebeğin seninledir gerçekten çok uzun yok ben daha 6 aylık evliyim şimdiden ogreniyorum
Amin inşallah peki klomen vs kullanımına ne zaman başlayabilirim doktor ne zaman başlatır pcos var bendeAllah razı olsun inşallah.Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda.![]()
Ben klomen kullandığım zaman adetin 4.gunu gidiyordum doktora.klomen sabah akşam olmak üzere 2 kere iciodum 1 hafta sonra tekrar gidiodum yumurtama bakiodu buyumusse çatlatma iğnesi veriliyoduAmin inşallah peki klomen vs kullanımına ne zaman başlayabilirim doktor ne zaman başlatır pcos var bende
Birde şöyle bişey var klomenin kist yaptığını duymuştum.sizde nasıl bir yol izlenir tam bilemiyorum.belki klomen yerine femera verebilir.Amin inşallah peki klomen vs kullanımına ne zaman başlayabilirim doktor ne zaman başlatır pcos var bende
Benimde bugün 3. Günüm aşılamada böyle bişey yaşamadım ama yine az kanama oluyorKizlar dün aşılama oldum.ama inanın çok zorlu bir aşılamaydi.yani şöyle bugune kadar smear testi yaptırdım ultrason hep bakıldı.ama hiç bir şekilde bunları duymamıştım ta ki aşılamada rahmimin geride olduğunu öğrendim.doktor rahmimi öne cekicem dedi ve aşılama yaparken spermi enjekte ederken çok zorlandı çünkü kapalı oldunu soyledi ve onu açarak tabi biraz kanamada oldu.actiktan sonra enjekte edebildi.sizlerde böyle şeyler yaşayan oldumu.ve gebe kalabildiği merak ediyorum
Ya benim enjekte edilirken dar olduğunu söyledi yani enjekte edilecek aletle yapamadı.baska aletlerle yaptı en son sis soktu diyim yani biraz fazla kurcalandiBenimde bugün 3. Günüm aşılamada böyle bişey yaşamadım ama yine az kanama oluyor
Peki 1 senenin dolması mi lazım illaBirde şöyle bişey var klomenin kist yaptığını duymuştum.sizde nasıl bir yol izlenir tam bilemiyorum.belki klomen yerine femera verebilir.
Evet en az bir senelik evli olman lazım ve 1 sene boyunca korunmasız ilişki olması lazım.benim yaşım olduğu için doktor 6 aylık evliyken bakmıştı bana sağolsun.normalde bakmioruz demiştiPeki 1 senenin dolması mi lazım illa
Benimde bugün 3. Günüm aşılamada böyle bişey yaşamadım ama yine az kanama oluyorKizlar dün aşılama oldum.ama inanın çok zorlu bir aşılamaydi.yani şöyle bugune kadar smear testi yaptırdım ultrason hep bakıldı.ama hiç bir şekilde bunları duymamıştım ta ki aşılamada rahmimin geride olduğunu öğrendim.doktor rahmimi öne cekicem dedi ve aşılama yaparken spermi enjekte ederken çok zorlandı çünkü kapalı oldunu soyledi ve onu açarak tabi biraz kanamada oldu.actiktan sonra enjekte edebildi.sizlerde böyle şeyler yaşayan oldumu.ve gebe kalabildiği merak ediyorum
doğrudur herkesinki farklı seyir ederYa benim enjekte edilirken dar olduğunu söyledi yani enjekte edilecek aletle yapamadı.baska aletlerle yaptı en son sis soktu diyim yani biraz fazla kurcalandikanama ondan oldu.anlik biseydi.daha sonra hiç kanama olmadi
İnşaAllahAmin inşallah sende güzel haberler alırsın![]()
Kizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi![]()
Kizlar ben dayanamadım bugün test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi gectimi die tam anlamıyla geçmemiş gorunuo 2 3 gün sonra tekrar test yapicam bakalım geçmiş olucakmi etkisi![]()
İnşallah canım bakalım hayırlısı.yok bende yapmicam artık 14ne kadarİnsallah ıgne etkısı degıldir de saha koyu cıkar
Ben kendıme söz verdm test yapmayacagım dıye![]()
İnşallah canım bakalım hayırlısı.yok bende yapmicam artık 14ne kadarsadece merakımı giderdim
![]()
İnan busefer umutlenmedim onun catlama kaynakli olduğunu biliyorum ya bu sefer tuttum kendimiO da insana ister istemez ümit veriyor yaa![]()
Canım benim sıfır belirti kaldı şuan. :/ sadece sende oluyor mu bilmiyorum toplamda 3 gün inanılmaz baş dönmesi yaşıyorum muhtemelen progestandan. Sen de oluyor mu?Valla özellikle tuvalete gidince afedersin zorlanırsam yumurtalıklarma dogru kramp gibi bsy oluyor onun dısında belırtım yok ackcası benım de. İnsallah olumlu sonuclar alalım![]()