Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emnsrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ultrason ile göbekten bakarken yapıyorlar aşılamayı ben iki kez yaptırdım

Bende aktı gibi hissettim ama baktığımda hiç birşey akmamıştı

Canım benim de sağ tüpüm yok. Aşılamada ne taraftan gelişti yumurtan?

Geçen ay aşılama olurken benim de biraz zorlandı , bir tümsek gibi bişey vardı onu zor aştı. İlk aşılamamdı öncesinde rahim filmi de çekildim tüpler açıktı hersey normaldi . Olabiliyor çok takılmayalım normal bi durum bence

Aslında inanın açısında falan degilimde şimdi kizlar hep rahim filmi çekilmesi gerekiodu falan denince bı şüpheye düştüm yani aşılama bosami gitti dedim acikcasi

Ya kızlar bugün 4. Gün aşılamada ama regl olacak gibi bir hissiyat oluştu bugün. Böyle regl olacağım zaman bi kaç gün önceden bi doluluk olur normalde bende. Aynı onun gibi :/ var mı böyle olanınız? Yine tutmadı mı acaba diye üzüldüm bi

Reglime nekadar kaldı peki

Reglime nekadar kaldı peki
Canım şöyle 28- 30 günde 1 oluyorum ben 16 Şubat gösteriyor tahmini regl. Aşılamayı 30 ocakta yaptırdım 14 gün sonra test yap demişti. Regle 2 gün falan kalıyor o zaman:/ her türlü daha çok var yani.

Regl değildir canim o daha var benim gibi seninde benimde öyle oluo adet olcakmisim gibi hissediom.ama zaten suaralar nolmalde gelmesi bile mümkün değil die dusunuyorum.dusunme böle şeyler iyi düşün güzel düşün

Yani bence de canım çok var çünkü regle :/ progesteron kullanıyorum belki onun etkisidir

Kaçıncı gün bugün? Senin durumlar nasıl?

Selam kızlar benimde bu 2. Aşılamam olacak. Salı günü sabah yumurta kontrolüm var. Bir aksilik olmazsa perşembe sabah aşılamam yapılır diye düşünüyorum. Bu arada bende devlette yaptırdım ilk aşılamayı ve ultrasonda gösterip aşama aşama anlatarak yaptılar. Ultrasondan muhakkak bakmaları gerekiyor ki belki çatlama bitmiş olabilir diye. Hatta hangi tarafta çatlatma yapıldıysa o tarafa doğru enjekte ediyorlar. Birçok kişi yazmış ultrasonda bakmadılar diye hayret ettim Allah inşallah bizlerede en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…