- 2 Temmuz 2024
- 76
- 8
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Çok fazla ağır is yapmamaya dikkat et fazla ayakta kalma. Her ihtimale karsi tutunmayi kolaylastirmak için biraz dikkatli davranmani tavsiye ederim. Onun dışında da aklından cikarmaya çalış zor olsa daBugün aşılama oldum bende sabah 10 da ilk kez yaptırdım. Doktor 15 gün sonra gel dedi ilaç verdi bu süre boyunca normal hayatıma devam mı edeyim ayakta kalmamaya mi çalışayım ne yapayım bilemedim
Sürekli dinlenmeye çalışıyorum. Evden çalışan biriyim sürekli PC başındayım bu sebepten dolayı sürekli oturuyorum yada uzanarak çalışıyorum. Aklımdan çıkarmak gerçekten zor ve uzun bir bekleyiş sanki hayırlısı olsun bakalmHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Çok fazla ağır is yapmamaya dikkat et fazla ayakta kalma. Her ihtimale karsi tutunmayi kolaylastirmak için biraz dikkatli davranmani tavsiye ederim. Onun dışında da aklından cikarmaya çalış zor olsa da
Zaten en zoru o bekleyiş ☺ biraz zor geciyor o 14 gün. Ama ne kadar az düşünürse insan o kadar daha hızlı geçiyor.Sürekli dinlenmeye çalışıyorum. Evden çalışan biriyim sürekli PC başındayım bu sebepten dolayı sürekli oturuyorum yada uzanarak çalışıyorum. Aklımdan çıkarmak gerçekten zor ve uzun bir bekleyiş sanki hayırlısı olsun bakalm
Düşünmemeye çalışıyoruz o zamanZaten en zoru o bekleyiş ☺ biraz zor geciyor o 14 gün. Ama ne kadar az düşünürse insan o kadar daha hızlı geçiyor.
Selam kuzum 2 aydır doktora gitmiyorum biraz akışına bırakmayı düşünüyorum, sen ne yaptın?Selam canım ne yaptin sürecin ne durumda ? Tekrar aşılama veya baska birsey yaptırdın mı
Iyi etmişsin canım ☺ biraz da dinlenmek lazim ihtiyac olduğunda. Bende yeniden aşılama yaptircam persembe kontrolüm var bakalımSelam kuzum 2 aydır doktora gitmiyorum biraz akışına bırakmayı düşünüyorum, sen ne yaptın?
Hayırlısı olsun kuzum, rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah güzel sonuçlarını görürüzIyi etmişsin canım ☺ biraz da dinlenmek lazim ihtiyac olduğunda. Bende yeniden aşılama yaptircam persembe kontrolüm var bakalım
Amin canim çok teşekkür ederim inşallah bu ay olsun bekleyen herkesin çift çizgilerHayırlısı olsun kuzum, rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah güzel sonuçlarını görürüz
Tüp bebek tedavisi olun siz artık oraya vereceğiniz parayı tüp bebeğe verirsinizAllah bağışlasın bebeginizi ben 2 kez aşılama yaptırdım. 2. Bugün negatif artik regl oldum. 1 yıldır deniyoruz bizde bekliyoruz bakalim Allah nasip etsin diye. Yeniden dr a gidicem o da muhtemelen yine aşılama diyecek. Zaten oran çok düşük aşılamada ama iste insan bir umut arıyor.
Tüp bebek için henüz o kadar hazir hissedemiyorum kendimi. Belki aşılama ile tutar diye düşünüyorum bakalim nasip kısmetTüp bebek tedavisi olun siz artık oraya vereceğiniz parayı tüp bebeğe verirsiniz
Canim merhaba naptin son durumlar ne olduHerseyin hayırlısı olsun canım inşallah tutar hepimizin güzel haberler alırız pek bir belirtim yok hafif karın kranplarim sırt ağrılarım diğer hepsi adet belirtileri gibi oyuzden pek dinle miyorum vücudumu açıkçası akışına bıraktım hersey ocağına varır
Merhabalar hayirli olsun gönlünüzden geçen olur inşallah. Gercekten en zoru bu bekleyip sabretme dönemi. Ama yarilamissiniz öyle düşünün. Bende yarin yumurta kontrolüne gidicem femara kullandim bakalim yumurtalar büyüdüyse bende aşılama yaptircam.Merhaba bende 3 temmuzda aşılama oldum bugün 7. Günüm. Daha öncesinde defalarca yumurtlama tedavisi oldum rahim filmleri kan tahlilleri vs. Derken bir buçuk seneyi geçti iki yıllık evliyim. Bekleme dönemi en sinir bozunu olan dönem gerçekten. Yakın zamanda olanlar varsa haberleşelim
Gittin mi canım kontrole ne durumdasınIyi etmişsin canım ☺ biraz da dinlenmek lazim ihtiyac olduğunda. Bende yeniden aşılama yaptircam persembe kontrolüm var bakalım
Gittim canim bugun. Çok garip ama hic yumurta büyümemiş. Tekrar cagirdi kontrole. Ilac kullanma bekleyelim etkisini gostersin ilaç dedi. Bu da başıma ilk defa geldiGittin mi canım kontrole ne durumdasın
İlginç gerçekten kaçıncı günündesinGittim canim bugun. Çok garip ama hic yumurta büyümemiş. Tekrar cagirdi kontrole. Ilac kullanma bekleyelim etkisini gostersin ilaç dedi. Bu da başıma ilk defa geldi
ilaca baslayali bugun 8.gün oldu.İlginç gerçekten kaçıncı günündesin
Dr nasıl yorumladı bu durumu, femara mı kullanmıştınızGittim canim bugun. Çok garip ama hic yumurta büyümemiş. Tekrar cagirdi kontrole. Ilac kullanma bekleyelim etkisini gostersin ilaç dedi. Bu da başıma ilk defa geldi
Yani adetin başından sayarsak 10.gün falan aslında erken gibi benim mesela 14-17.günlerde gelişiyorduilaca baslayali bugun 8.gün oldu.