- 22 Mayıs 2024
- 1.241
- 268
Merhabalarr güzel haberler alalim inşallah bu ay hepimiz aşılama icin erkekte problem oldugunda tutma orani daha yüksek diyorlar sağlıklı olan hücreler alındığı için ama tabiki sonucu bilememMerhaba hanımlar. Bende bu ay aşılamaya başlayacağım. Eşimde morfoloji 0, ben tüm tahlillerimi verdim çok şükür herhangi bir problem yok. Doktor ilk etapta aşılama ile başlayalım dedi olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Benim durumumda olup aşılaması tutan var mı aramızda? Aşılama deneyimi olanlar süreçten çok kısa bahsederse çok sevinirim :)
Aşılama icin reglken muayene oluyorsun, sonra dr sana kullanacagin ilaca basliyor femara klomen veya igne üçünden birini. Bu ilaçları kullanip kontrole gidiyorsun muayenede yumurtan yeterince büyümüş mü diye bakiyor eger büyüdüyse catlatma ignesi veriyor onu vurdurduktan sonra 36.saatte hastaneye eşinle gidiyorsun ondan alınan örnek sana aşılama odasında veriliyor. Biraz dinlenip kalkiyorsun. Sonra asıl zor olan o 14 günlük bekleme süreci başlıyor kısaca böyle özetlenebilir