- 22 Mayıs 2024
- 1.241
- 268
İnşallah canım ☺Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ☺Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bu test çok anlamlı durmuyor canım bu sabah yapsaydın keşke tekrar 12.gün bugün daha net olurduHanımlar bende 29unda aşılama olmuştum. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi belirdi. Akşam dayanamadım bi tane daha yaptım bi ben mi görüyorum sizde bakabilir misiniz. Bugün yapmadım tekrardan test. Bi göğüslerimde hassasiyet var başka bişey kalmadı belirti
Dün gece yaptım çok belli olmuyo diye bugün yapmak istemedim yaBu test çok anlamlı durmuyor canım bu sabah yapsaydın keşke tekrar 12.gün bugün daha net olurdu
Yarın yaparsın canım bende 29unda aşılama yaptırdım yarın bi test yapmayı düşünüyorum erken gebelik testi mi senin yaptığınDün gece yaptım çok belli olmuyo diye bugün yapmak istemedim ya
Evet erken gebelik testiydi. Haber verirsin inşallah tutmuşturYarın yaparsın canım bende 29unda aşılama yaptırdım yarın bi test yapmayı düşünüyorum erken gebelik testi mi senin yaptığın
Bende kaset test var ama onda çıkar mı hiç emin değilimEvet erken gebelik testiydi. Haber verirsin inşallah tutmuştur
Ben görüyorum canım ama bu catlatma iğnesinin etkisinden insan emin olamıyor Vala inşallah vardır yarın sabah tekrarla ilk idrarla inşallah çıkarHanımlar bende 29unda aşılama olmuştum. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi belirdi. Akşam dayanamadım bi tane daha yaptım bi ben mi görüyorum sizde bakabilir misiniz. Bugün yapmadım tekrardan test. Bi göğüslerimde hassasiyet var başka bişey kalmadı belirti
Cizgi var gibi ama kuruma çizgisine benziyor. Yarin tekrarlamalisin testi varsa zaten daha belirgin çıkarHanımlar bende 29unda aşılama olmuştum. Dün test yaptım varla yok arası bi çizgi belirdi. Akşam dayanamadım bi tane daha yaptım bi ben mi görüyorum sizde bakabilir misiniz. Bugün yapmadım tekrardan test. Bi göğüslerimde hassasiyet var başka bişey kalmadı belirti
Bu tek çizgi değil mi ?Sonuçta böyle çıktı gözle tam görünüyor ama iğnenin etkisimi bilemedim Vala artık 14 günü bu gün
Benim erken gebelik testinde degil kaset testte cikmisti silik cizgim. O yüzden hic belli olmaz hassassa cikabilirBende kaset test var ama onda çıkar mı hiç emin değilim
Aa çok ilginç gerçektenBenim erken gebelik testinde degil kaset testte cikmisti silik cizgim. O yüzden hic belli olmaz hassassa cikabilir
O yüzden denemek lazim insallah seninde çıkarAa çok ilginç gerçekten
İnşallah canımO yüzden denemek lazim insallah seninde çıkar
Yok canım çizgi gözle çok ney görünüyor burda tam gorunmuyor sonra tam koyulasti ama bilmiyorum iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorumBu tek çizgi değil mi ?
Test yaptım yine kocaman bir negatifO yüzden denemek lazim insallah seninde çıkar
Test yaptın mı canım kocaman bir negatif gördüm yine sabahİnşallah cnm benim
Benim negatif. Sen yaptın mıEvet erken gebelik testiydi. Haber verirsin inşallah tutmuştur
Hadi ya üzülme canın sağolsun. Yine doktora gider kan verirsin belki pozitif olur o zamana kadar belli olmaz canm. Üzülme lütfenTest yaptım yine kocaman bir negatif
Çok üzüldüm. İkinci aşılamamdı çok umutluydum. Yarın gidicektim ama vazgeçtim zaten negatif ne gerek var.Hadi ya üzülme canın sağolsun. Yine doktora gider kan verirsin belki pozitif olur o zamana kadar belli olmaz canm. Üzülme lütfen