İnşallah cnm benimBakalim dr kontrolunde ne olacak kan sonucun bir çıksın. Nasip bi bakarsin olumlu olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm benimBakalim dr kontrolunde ne olacak kan sonucun bir çıksın. Nasip bi bakarsin olumlu olur
Test markasini daha önce duymadım bende ama çizgi var görünüyor. Senin aşılama mi 14.gün igne mi. Dr ne zaman cagirmistiSonuçta böyle çıktı gözle tam görünüyor ama iğnenin etkisimi bilemedim Vala artık 14 günü bu gün
Hadi cnm senden güzel haberler bekliyorumYok canım yarın yaparım çarşamba benimde kontrolüm adet olmazsam tabi
Görünüyorsa vardır cnm benim 14. Negatif oldu bugünSonuçta böyle çıktı gözle tam görünüyor ama iğnenin etkisimi bilemedim Vala artık 14 günü bu gün
Aşılamaninmi 14 günü yoksa igneninmiGörünüyorsa vardır cnm benim 14. Negatif oldu bugün
Evet iğne geçen defa 12 günde negatif görmüştüm yani catlatma ignesinin 14 günüydu bilemedim artık hayırlısı pek gördüğümede inanamadım yarın sabah tekrar yaparımTest markasini daha önce duymadım bende ama çizgi var görünüyor. Senin aşılama mi 14.gün igne mi. Dr ne zaman cagirmisti
Asilamamin 14. Günü aşılama gününü sayarsamAşılamaninmi 14 günü yoksa igneninmi
Aynen canım yarın sabah bi yaparım çarşambada gider kan veririmEn iyisi bence de. Insanin hic degilse umudu oluyor test gününe kadar. Az kaldi zaten seninde net sonucu öğrenir soylersin bize de. Ama gitmeden bi gebelik testi yaparsim ben senin yerinde olsam heralde
Ben niye göremiyorum ya tek çizgi gibi geldi bamaEvet iğne geçen defa 12 günde negatif görmüştüm yani catlatma ignesinin 14 günüydu bilemedim artık hayırlısı pek gördüğümede inanamadım yarın sabah tekrar yaparım
İnşallah canımHadi cnm senden güzel haberler bekliyorum
Anladım canım benimki 12. GünüAsilamamin 14. Günü aşılama gününü sayarsam
Var canım bulanık gözle tam görünüyor yinede iğne etkisidir diye düşünüyorum benBen niye göremiyorum ya tek çizgi gibi geldi bama
Sen 29unda mı olmuştun canım aşılamayıAnladım canım benimki 12. Günü
Var canım bulanık gözle tam görünüyor yinede iğne etkisidir diye düşünüyorum ben
Asilamanin 14 15.günü en net sonuclar çıkıyormuş. Geç bile olsa o tarihlerde daha net cikiyormus. Ben 15.gün kan vermistim mesela. Aşılamadan sonraki 15.gün. ignenin etkisi her vucuttan baska tarihlerde atılıyor sanki.tekrarla yarin testi biraz daha netlesirEvet iğne geçen defa 12 günde negatif görmüştüm yani catlatma ignesinin 14 günüydu bilemedim artık hayırlısı pek gördüğümede inanamadım yarın sabah tekrar yaparım
Hadi bakalim insallah cift cizgi olur. Bende yarin yumurta kontrolüne gidicem insallah büyümüştür yumurtalarAynen canım yarın sabah bi yaparım çarşambada gider kan veririm
30 un da oldum canım benSen 29unda mı olmuştun canım aşılamayı
Tekrarlicam evet tekrar görürsem bir gün sonra kan veririmAsilamanin 14 15.günü en net sonuclar çıkıyormuş. Geç bile olsa o tarihlerde daha net cikiyormus. Ben 15.gün kan vermistim mesela. Aşılamadan sonraki 15.gün. ignenin etkisi her vucuttan baska tarihlerde atılıyor sanki.tekrarla yarin testi biraz daha netlesir
Aşılamanın 11.günüymüs senin sanırım igne etkisi olma ihtimali de var ama. Kalan günlerde test yaparak takip etmek en iyisi sanki umarim guzel haberler verirsinTekrarlicam evet tekrar görürsem bir gün sonra kan veririm
İnşallah canım. Seninde gelişmiştir yumurtaların inşallah.Hadi bakalim insallah cift cizgi olur. Bende yarin yumurta kontrolüne gidicem insallah büyümüştür yumurtalar
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızAşılamanın 11.günüymüs senin sanırım igne etkisi olma ihtimali de var ama. Kalan günlerde test yaparak takip etmek en iyisi sanki umarim guzel haberler verirsin
İnşallah güzel haberler aldigimiz haftalar olsunİnşallah canım. Seninde gelişmiştir yumurtaların inşallah.