Zaten en büyük sorun akışına birakamiyo olmak. Kafaya takip strese girdikce gebelik de gecikiyor. Düşünmeyim aman deme sansin yok. Kim ister strese girmeyi.Herseyin hayırlısı olsun canım inşallah tutar hepimizin güzel haberler alırız pek bir belirtim yok hafif karın kranplarim sırt ağrılarım diğer hepsi adet belirtileri gibi oyuzden pek dinle miyorum vücudumu açıkçası akışına bıraktım hersey ocağına varır
Ben artık pes ettim yapmicam son testti.bu. zaten yarın kontrol günüm. Bebek Yok anladım artikBenimde öyleydi ilk testim canim. Silikti sonra tamamen negatif oldu. Bazılarının da tam burdan gebelige geciyor iste. Bakalim yarin da test yap sonra bakarsin ne olacagina. Zaten tahlil gününde gelmis.
Tabi canim öyle ama düşünmemek mümkün değil vLa ama çok düşünmek istemiyorum.Zaten en büyük sorun akışına birakamiyo olmak. Kafaya takip strese girdikce gebelik de gecikiyor. Düşünmeyim aman deme sansin yok. Kim ister strese girmeyi.
Canım dediğin gibi iğne etkisiyse şimdiye kadar gördüklerin etkisi geçmiş demektir yarın bir bakmışsın pozitif belli mi olur adet olana kadar umudunu yitirmeBen artık pes ettim yapmicam son testti.bu. zaten yarın kontrol günüm. Bebek Yok anladım artik
Aslında aşırı sabırsız bir insanımdırSen masallah iyi sabirli çıktın canım yainsallah pozitif olur da bizde cok seviniriz
Hayırlısı olsun canım belki vardır öyle düşün ne olursa olsun önce iyi ol her ay yeni bir başlangıçBen artık pes ettim yapmicam son testti.bu. zaten yarın kontrol günüm. Bebek Yok anladım artik
Benim umudum bitti fitili falan bıraktım. Yarın yada Çarşamba gelir adetim bide bitin belirtilerim bitti gitti. Azcik bir göğüs ağrısı vardı oda gitti sabahCanım dediğin gibi iğne etkisiyse şimdiye kadar gördüklerin etkisi geçmiş demektir yarın bir bakmışsın pozitif belli mi olur adet olana kadar umudunu yitirme
Hayırlısı canım ama ilacı kullan bugünde yarın gidicek misin kontroleBenim umudum bitti fitili falan bıraktım. Yarın yada Çarşamba gelir adetim bide bitin belirtilerim bitti gitti. Azcik bir göğüs ağrısı vardı oda gitti sabah
Evet yarın gideceğim cnm kontrol e . Sen naptın test yapmadın mı halaHayırlısı canım ama ilacı kullan bugünde yarın gidicek misin kontrole
Yok canım yarın yaparım çarşamba benimde kontrolüm adet olmazsam tabiEvet yarın gideceğim cnm kontrol e . Sen naptın test yapmadın mı hala
Bakalim dr kontrolunde ne olacak kan sonucun bir çıksın. Nasip bi bakarsin olumlu olurBen artık pes ettim yapmicam son testti.bu. zaten yarın kontrol günüm. Bebek Yok anladım artik
Düşünmek istemesek de aklimin bi köşesinde hep bi umut bi ihtimal oluyor benim. İnşallah guzel sonuclar aliriz canmTabi canim öyle ama düşünmemek mümkün değil vLa ama çok düşünmek istemiyorum.
O kadar iyi anliyorum ki seniAslında aşırı sabırsız bir insanımdırAma o tek çizgiyi görme korkusundan yapamıyorum test
Aynen canım vallahi şimdiye kadar hiç göremedim o ikinci çizgiiyi o yüzden erken üzülmemek için yapmıyorum sabrediyorumO kadar iyi anliyorum ki senigecen ay bende bi kez yaptim sonra 2.kez yaptim baktim yine negatif sonra hastaneye bile gidesim gelmedi cunku anladim negatif yani. Insanin morali cok bozuluyor haklısın
Simerayyy isimli bi kullanıcı var canım mesajları okuyunca aklıma sen geldin 16.gün görmüş pozitif ne olucağı hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılmaEvet yarın gideceğim cnm kontrol e . Sen naptın test yapmadın mı hala
Canım ben şimdi test yaptım ama bu sefer farklı bir test bunu yapaniniz varmi ismi Dr.prüferDüşünmek istemesek de aklimin bi köşesinde hep bi umut bi ihtimal oluyor benim. İnşallah guzel sonuclar aliriz canm
Yok canım duymadım hiç ne çıktı sonuçCanım ben şimdi test yaptım ama bu sefer farklı bir test bunu yapaniniz varmi ismi Dr.prüfer
Sonuçta böyle çıktı gözle tam görünüyor ama iğnenin etkisimi bilemedim Vala artık 14 günü bu günYok canım duymadım hiç ne çıktı sonuç
En iyisi bence de. Insanin hic degilse umudu oluyor test gününe kadar. Az kaldi zaten seninde net sonucu öğrenir soylersin bize de. Ama gitmeden bi gebelik testi yaparsim ben senin yerinde olsam heraldeAynen canım vallahi şimdiye kadar hiç göremedim o ikinci çizgiiyi o yüzden erken üzülmemek için yapmıyorum sabrediyorum
Hayırlısı olsun cnm.ne diyim Allah'ım ol derse olacak artık olsun bilsin şu o olsun demiyorum yoruldum.biraz.Simerayyy isimli bi kullanıcı var canım mesajları okuyunca aklıma sen geldin 16.gün görmüş pozitif ne olucağı hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılma