Adet gecikmesinden sonra yazıyor ya üzerinde o yüzden çıkmaz diye düşündüm canım bak seninde erkende çıkmış diğerinde çıkmamış bugünEvet çıkar cnm neden çıkmasın bazıları atiyo resim kaset test 3.4r gün önceden öğreniyorlar.kac kere okudum burda. Eğer hemen döllenme olduysa geç değilse çıkar cnm
Olsa bile geç döllenme yüzündendir cnm. Bugün 12. Gün aşılamanın.. ertesi günden saymak.lazim aslında bide. 11..gün demek daha mantıklı aslında cnmAdet gecikmesinden sonra yazıyor ya üzerinde o yüzden çıkmaz diye düşündüm canım bak seninde erkende çıkmış diğerinde çıkmamış bugün
Benim 11.gün canım senin 12.gün zaten ertesi günden sayıyorum benOlsa bile geç döllenme yüzündendir cnm. Bugün 12. Gün aşılamanın.. ertesi günden saymak.lazim aslında bide. 11..gün demek daha mantıklı aslında cnm
He ya yanlış hesaplama yapmışım w gündür kafayı yedim bea silik testlerden.. şöyle kopkoyu bişey çıksa da kafam rahatlama yaBenim 11.gün canım senin 12.gün zaten ertesi günden sayıyorum ben
Hadi inşallah canım yarın öyle çıksınHe ya yanlış hesaplama yapmışım w gündür kafayı yedim bea silik testlerden.. şöyle kopkoyu bişey çıksa da kafam rahatlama ya
Hiç umudum kalmadı benim bütün belirtilerim gitti ya cnmHadi inşallah canım yarın öyle çıksın
Bugün adet olucak gibi belirtiler başladı demiştin canım ne ara gittiHiç umudum kalmadı benim bütün belirtilerim gitti ya cnm
Ne bilim hiç belirtim yok düne kadar ara ara âdet ağrısı gibi oluyordu. Bugün oda gitti..hatta göğüs şişkinligide iniyor acısı diniyo. Adetim gelcegi zaman olur bu göğüs açısının geçmesi. Salı çarşamba gelir adetimBugün adet olucak gibi belirtiler başladı demiştin canım ne ara gitti
Allah allah ya çok ilginç bence biz kendimizi neye odaklarsam vücutta ona göre hareket ediyor gibiNe bilim hiç belirtim yok düne kadar ara ara âdet ağrısı gibi oluyordu. Bugün oda gitti..hatta göğüs şişkinligide iniyor acısı diniyo. Adetim gelcegi zaman olur bu göğüs açısının geçmesi. Salı çarşamba gelir adetim
Yarın yaap sende bir avazda. Benim zaten son test günüm salı randevum varAllah allah ya çok ilginç bence biz kendimizi neye odaklarsam vücutta ona göre hareket ediyor gibiBugünüde bitirdik kesin sonucu öğrenmeye az kaldı neyse ki öğrenelim de rahatlayalım artık
Kaset test olduğu için yapmam canım ya salı yaparım çarşamba da kan veririm adet olmazsamYarın yaap sende bir avazda. Benim zaten son test günüm salı randevum var
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap cnmKaset test olduğu için yapmam canım ya salı yaparım çarşamba da kan veririm adet olmazsam
Baya senin de az kalmis bakalim ne çıkacak sonucun. Belirtiler ne gösteriyor. Son günler yaklastikca insanda heyecan artiyorBugün 10 günüm aşılamanin test yapmamk için zor tutuyorum kendimi merak ediyorum
Yok igne degil yalnizca klomen ilac kullandim canim. Gecen ay femara denemistim bu ay da klomen. Insallah sevincli haberlerle dolar burdaki yorumlarimizHem ilaç hem ignemi kullanıcan ben sadece iğne kullandım farklı yöntemi uyguluyor acaba inşallah olur canım hepimizin. sevinçli haber almak cok guzel benim olmasa bile anne adayı adına çok seviniyorum çok dua ediyorum bütün kadınlar için
Sen masallah iyi sabirli çıktın canım yaKaset test olduğu için yapmam canım ya salı yaparım çarşamba da kan veririm adet olmazsam
Cok az kaldi biraz daha dayan gercek sonucu kanla ogreneceksin. Regl tarihin ne zamandiİnşallah cnm ya hayırlısı olsun ne diyelim çok umudum yok ama işte kısmet .
Salı cnm yarın son testimi yapacağım. Adet gelecekmiş gibi hissediyorum bazenCok az kaldi biraz daha dayan gercek sonucu kanla ogreneceksin. Regl tarihin ne zamandi
Test günün de regl gününde salı mi o zaman senin. Hadi bakalim yarin da haber ver o zaman. Şöyle güzel bir cift cizgi fotosu gelir insallah canmSalı cnm yarın son testimi yapacağım. Adet gelecekmiş gibi hissediyorum bazen
Öyle görünüyor cnm doktor saali gel dedi kan testine. Salı aşılamanın 14. Günü aslında olsa. çıkardı diye düşünüyorum bazen bu silik çizgiler bence yalancı pozitif herkes diyor ya silik çizgi çıktı ama.adet oldum. Onlardan mis gibi geliyor benimkideTest günün de regl gününde salı mi o zaman senin. Hadi bakalim yarin da haber ver o zaman. Şöyle güzel bir cift cizgi fotosu gelir insallah canm
Benimde öyleydi ilk testim canim. Silikti sonra tamamen negatif oldu. Bazılarının da tam burdan gebelige geciyor iste. Bakalim yarin da test yap sonra bakarsin ne olacagina. Zaten tahlil gününde gelmis.Öyle görünüyor cnm doktor saali gel dedi kan testine. Salı aşılamanın 14. Günü aslında olsa. çıkardı diye düşünüyorum bazen bu silik çizgiler bence yalancı pozitif herkes diyor ya silik çizgi çıktı ama.adet oldum. Onlardan mis gibi geliyor benimkide
Herseyin hayırlısı olsun canım inşallah tutar hepimizin güzel haberler alırız pek bir belirtim yok hafif karın kranplarim sırt ağrılarım diğer hepsi adet belirtileri gibi oyuzden pek dinle miyorum vücudumu açıkçası akışına bıraktım hersey ocağına varırBaya senin de az kalmis bakalim ne çıkacak sonucun. Belirtiler ne gösteriyor. Son günler yaklastikca insanda heyecan artiyor
Yok igne degil yalnizca klomen ilac kullandim canim. Gecen ay femara denemistim bu ay da klomen. Insallah sevincli haberlerle dolar burdaki yorumlarimizgercekten bende oyleyim isteyen herkese nasip olsun inşallah