İnşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin sen ne zaman yapacaksın testiİnşallah vardır canım bence igne etkisi geçmiştir İnşallah güzel haberlerini alırız bize umut verirsin dualarımız seninle olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin sen ne zaman yapacaksın testiİnşallah vardır canım bence igne etkisi geçmiştir İnşallah güzel haberlerini alırız bize umut verirsin dualarımız seninle olsun
Bugün asilamanin 11 günü on beşinde doktorum yap dedi ama geçen sefer 12 sinde yaptım negatifti sonuçİnşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin sen ne zaman yapacaksın testi
Kaç gün de geçti iğne etkisi cnm biliyor musunBugün asilamanin 11 günü on beşinde doktorum yap dedi ama geçen sefer 12 sinde yaptım negatifti sonuç
Bende geçen sefer 12.gün yaptığımda negatifti ertesi gün de adet olmuştum yarın yapsak mı acaba salıyı bekliyim diyordum ama bilemedimBugün asilamanin 11 günü on beşinde doktorum yap dedi ama geçen sefer 12 sinde yaptım negatifti sonuç
Ben adet olana kadar her gün yapacağım cnm alıştım bir kere. Bir kere yaptın mı arkası geliyor kızlarBende geçen sefer 12.gün yaptığımda negatifti ertesi gün de adet olmuştum yarın yapsak mı acaba salıyı bekliyim diyordum ama bilemedim
İnsan her şeye alışıyor gerçektenBen adet olana kadar her gün yapacağım cnm alıştım bir kere. Bir kere yaptın mı arkası geliyor kızlar
Valla ilk doktor a gittiğimde altt muayene olduğum da ağlamıştım resmen doktor çocuk msuusn 40 yaşında kadınsın demişti. Şimdi kendi kendime hazırlanıyorum hazırım doktor bey diyorum kurcalayabildigi kadar kurcaliyo . Aynen nelere alışıyor insanİnsan her şeye alışıyor gerçekten
Valla ilk doktor a gittiğimde altt muayene olduğum da ağlamıştım resmen doktor çocuk msuusn 40 yaşında kadınsın demişti. Şimdi kendi kendime hazırlanıyorum hazırım doktor bey diyorum kurcalayabildigi kadar kurcaliyo . Aynen nelere alışıyor insan
Canım senin yaptığın testler erken gebelik mi kaset test miValla ilk doktor a gittiğimde altt muayene olduğum da ağlamıştım resmen doktor çocuk msuusn 40 yaşında kadınsın demişti. Şimdi kendi kendime hazırlanıyorum hazırım doktor bey diyorum kurcalayabildigi kadar kurcaliyo . Aynen nelere alışıyor insan
Erken gebelik cnm. Kaset test negatif çıktı sabahCanım senin yaptığın testler erken gebelik mi kaset test mi
Yok canım hiç test yapmadım gittim kan tahlili verdim negatifti iki gün sonrada hasta oldumKaç gün de geçti iğne etkisi cnm biliyor musun
Vala Canım bilmiyorum ama sanırım ben beklicem sizin dinlenme biciminiz ne ev işi faln yapiyonuzBende geçen sefer 12.gün yaptığımda negatifti ertesi gün de adet olmuştum yarın yapsak mı acaba salıyı bekliyim diyordum ama bilemedim
İyi cesaret valla ben direk gidip kan veremem. Önden idrar testi yapmam lazım..zaten iğne korkum varYok canım hiç test yapmadım gittim kan tahlili verdim negatifti iki gün sonrada hasta oldum
Benimde elimde erken test yokmuş kaset test var o da bu kadar erken doğru sonuç vermez yüksek ihtimalErken gebelik cnm. Kaset test negatif çıktı sabah
Ben fazla yapmamaya çalışıyorum canım bugün 1 saat ütü yaptım ayakta aşırı belim ağrıdı hala ağrıyorVala Canım bilmiyorum ama sanırım ben beklicem sizin dinlenme biciminiz ne ev işi faln yapiyonuz
Vala benimde var igne fobim bayrama denk geldiği için erken verdim artık hep test yaptım kiii negatiften yalancı pozitiflerdwn kuruma cizgilerinden bıktım gittim Vala ne çıkarsa bahtima diye gittim negatiftiİyi cesaret valla ben direk gidip kan veremem. Önden idrar testi yapmam lazım..zaten iğne korkum var
Vala hafif olsa yapiyom mecburBen fazla yapmamaya çalışıyorum canım bugün 1 saat ütü yaptım ayakta aşırı belim ağrıdı hala ağrıyor
Valla gebe olanların güzel çıkarıyor. Kaç gün öncesinden önemli olan zamanında yumurtlamaBenimde elimde erken test yokmuş kaset test var o da bu kadar erken doğru sonuç vermez yüksek ihtimal
Kaset testte de çıkar mı diyorsun yaniValla gebe olanların güzel çıkarıyor. Kaç gün öncesinden önemli olan zamanında yumurtlama
Evet çıkar cnm neden çıkmasın bazıları atiyo resim kaset test 3.4r gün önceden öğreniyorlar.kac kere okudum burda. Eğer hemen döllenme olduysa geç değilse çıkar cnmKaset testte de çıkar mı diyorsun yani