İnşallah pozitif çıkar canım ben bi tane de etken gebelik aldım onunla da yapacağımEvet yarın bidaha yapcam ilk idrarla bakalım yarın kesin sonucu görürüm ama hiç pozitif olck diye düşünmüyorum bakalım hayırlısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif çıkar canım ben bi tane de etken gebelik aldım onunla da yapacağımEvet yarın bidaha yapcam ilk idrarla bakalım yarın kesin sonucu görürüm ama hiç pozitif olck diye düşünmüyorum bakalım hayırlısı.
En son o mesajı yazdıktan sonra dedemin vefat ettiğini öğrendim bugün hayat çok değişik.İnşallah pozitif çıkar canım ben bi tane de etken gebelik aldım onunla da yapacağım
Aaa başınız sağolsun canım Allah sabırlar versinEn son o mesajı yazdıktan sonra dedemin vefat ettiğini öğrendim bugün hayat çok değişik.
Hayırlısı olsun diyorum hep
Başın sağolsun canımEn son o mesajı yazdıktan sonra dedemin vefat ettiğini öğrendim bugün hayat çok değişik.
Hayırlısı olsun diyorum hep
Kimseden ses çıkmıyor kayboldu herkesKızlar yok mu pozitif yaaaa
İnşallah partiliyorlardırKimseden ses çıkmıyor kayboldu herkes
Ben bilmiyorum vallahi kimPozitif olan kayboldu zaten biliyorsunuz kim olduğunu
Allah razı olsun cnm çok sağolAaa başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin
Çok sağol cnmBaşın sağolsun canım
Sağol canımBasiniz sagolsun
Valla canım testlere güvenip kan verdim dünAy inanmıyoruuuum koyulaşma var mı
Allah allah ya bu nasıl bi şey idrarda hep pozitifken kanda negatif çıkıyorValla canım testlere güvenip kan verdim dün
Sonuç çıkmış ilk kez böyle sonuc görüyorum 0,08 çıkmış
Yok zaten biliyorum negatif
Ama testler nasil pozitif çıkıyor anlamiyorum
Adet hâlâ olmadım
Yaaa gerçekten miValla canım testlere güvenip kan verdim dün
Sonuç çıkmış ilk kez böyle sonuc görüyorum 0,08 çıkmış
Yok zaten biliyorum negatif
Ama testler nasil pozitif çıkıyor anlamiyorum
Adet hâlâ olmadım