İnşallah canımAynen canim dogru diyorsun. Ben gecikmem devam etsin diye bekliycem. Zaten evden uzakta olmam da test yapmami engelliyo daha iyi oldu benim icin. En son kan veririm en rahati o olur. Insallah pozitif olur hepimizin sonuclari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAynen canim dogru diyorsun. Ben gecikmem devam etsin diye bekliycem. Zaten evden uzakta olmam da test yapmami engelliyo daha iyi oldu benim icin. En son kan veririm en rahati o olur. Insallah pozitif olur hepimizin sonuclari
Ben aşılama temmuzda yaptırdım Ağustosta negatif gördüm canımCanım çizgi çok net çıkmış ama ya yani öyle silik falan olsa neyse de bence kan vermelisin aşılama mı yaptırmıştın sende
Aşılamadan sonra bende bir ay ara verdim. Benimde 6 gün gecikti. Döngümüzü etkiliyor tabii. Ama ben test yapmıştık negatif çıkmıştı. O yüzden hemen de umutsuzluğa kapılma
Kaç dakika sonra böyle oldu peki cnm ? Birşey var gibi duruyor. Ama zaman geçince testin doğruluğu için birşey diyemem. İnşallah vardır bence kan vermelisin.Kızlar testi sabah 8 buçuk civarında yaptım negatifti atmadım az önce atmak için aldım elime bir baktım böyle olmuş sizce bişey var mı ?
2 saat sonraki hali bu canım ilk bekledim 5 dk bişey yoktuKaç dakika sonra böyle oldu peki cnm ? Birşey var gibi duruyor. Ama zaman geçince testin doğruluğu için birşey diyemem. İnşallah vardır bence kan vermelisin.
İlk on dk içinde gördüğün doğrudur bence. Bende önceden yapmistm bekleyememistm çok çalıştığım için sonra baktığımda böyle daha net bişey vardı ama negatifti bekle bakalm regl olana kdr olabilirde2 saat sonraki hali bu canım ilk bekledim 5 dk bişey yoktu
Bilemedim ki canım regl 4 gün gecikti daha önce çok test yaptım hep negatif gördüm sonradan baktığımda bu şekil olan bi test görmemiştim insan umutlanıyorİlk on dk içinde gördüğün doğrudur bence. Bende önceden yapmistm bekleyememistm çok çalıştığım için sonra baktığımda böyle daha net bişey vardı ama negatifti bekle bakalm regl olana kdr olabilirde
Cnm inşallah vardır ama bu testlere de çok güven olmaz gecikmen de var istersen bı kan ver böyle beklemek insanı strese sokuyor anlayabiliyorum. İnşallah vardır kan ver iki saate çıkar sende rahatlarsın inşallah pozitiftirBilemedim ki canım regl 4 gün gecikti daha önce çok test yaptım hep negatif gördüm sonradan baktığımda bu şekil olan bi test görmemiştim insan umutlanıyor
Aa yani aşılaman tutmadı ama hemen sonraki ay gecikmen oldu kendiliğinden yani ay inşallah pozitiftir gerçekten canım ya hepimize umut olur. Bu sabah tekrarladın mı
Haklısın canım inşallah vardırCnm inşallah vardır ama bu testlere de çok güven olmaz gecikmen de var istersen bı kan ver böyle beklemek insanı strese sokuyor anlayabiliyorum. İnşallah vardır kan ver iki saate çıkar sende rahatlarsın inşallah pozitiftir
Canım kuruma çizgisi olabilir. Bende daha önce defalarca test yaptım beklettimde testi ama ikinci çizgiyi kuruma çizgiside olsa hiç göremedim belli olma o yüzden tekrarlamalısınKızlar testi sabah 8 buçuk civarında yaptım negatifti atmadım az önce atmak için aldım elime bir baktım böyle olmuş sizce bişey var mı ?
Hayırlısı olsun canım inşallah bu kez pozitif olurBen sabah gittim kontrole cuma 2. Aşılamam olacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum kızlar
Evet canım ben de hep bekletirdim yaptığım testleri ama hiç biri böyle olmamıştıCanım kuruma çizgisi olabilir. Bende daha önce defalarca test yaptım beklettimde testi ama ikinci çizgiyi kuruma çizgiside olsa hiç göremedim belli olma o yüzden tekrarlamalısın
Daha da belirginleşmiş canım sanki yaa ben bile heyecanlandım vallahi ne yapıcaksın kan mı vericeksinEvet canım ben de hep bekletirdim yaptığım testleri ama hiç biri böyle olmamıştı
Benim daha önce erken gebelik testinde bu başıma geldi. Eczacıya sordum. Eğer sonradan bile dönse pozitiftir dedi. Maalesef negatif çıktı. Çok umutlanmamanı öneririm o yüzden. kasetlerde kuruma çizgisi de olabiliyor. O yüzden sabah tekrarla benceKızlar testi sabah 8 buçuk civarında yaptım negatifti atmadım az önce atmak için aldım elime bir baktım böyle olmuş sizce bişey var mı ?
Adet tarihin geldi mi canım. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet habercisi mi acaba.Lilys canım nasılsın ağrıların mide bulantin var mı merak ettim seni?
Ben hep diyordum ya benim testim baş ağrısı diye bugün itibariyle benim baş ağrım başlamış bulunmakta test hiç yapmadim ama negatif olduğu o kdr belli ki. Dünden beri de adet olmadan gelen lekelenmelerimde başladı hep adet yaklasirken ne varsa onlarj yaşıyorum dünden beri. Zaten olacağını tahmin etmiyordum. Ben aşılamanın gerçekten vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. Pek göremedim burda pozitif haberi alanı. Ama tüp bebek yaptiranlarin sayfasına bakıyorum beş kişiden 3 4 kişinin pozitif. Diyecek biseyim yok hayırlısı olsun herkes için
Bu arada bana doktor şunu söylemişti.Lilys canım nasılsın ağrıların mide bulantin var mı merak ettim seni?
Ben hep diyordum ya benim testim baş ağrısı diye bugün itibariyle benim baş ağrım başlamış bulunmakta test hiç yapmadim ama negatif olduğu o kdr belli ki. Dünden beri de adet olmadan gelen lekelenmelerimde başladı hep adet yaklasirken ne varsa onlarj yaşıyorum dünden beri. Zaten olacağını tahmin etmiyordum. Ben aşılamanın gerçekten vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. Pek göremedim burda pozitif haberi alanı. Ama tüp bebek yaptiranlarin sayfasına bakıyorum beş kişiden 3 4 kişinin pozitif. Diyecek biseyim yok hayırlısı olsun herkes için