Bu testlere hiç gğvenşm yok biliyorsunKizlar yaptim test ama tek cizgi çıktıgecikmem de oldu halbuki ne diyosunuz sizce pozitife döner mi. Döner diyin geç tutunmus olsun test bozuk olsun.... olsun biseyler. Dua edin bana da
minerva94 @papatyaseverrrrrr @Sbl1010 T Tugce9242 @kimyonkokusu @_mrvee
Valla güvenemiyorum da canım o kadar negatif yaşadık kiYa sen ciddi misiiiiiiinnnnnn
Adetin gecikti mi ne durumdasın şimdiValla güvenemiyorum da canım o kadar negatif yaşadık ki
Geçti 5 gün canımAdetin gecikti mi ne durumdasın şimdi
Nefret ediyorum bu testlerden artıkGeçti 5 gün canım
Bak şimdi başka marka yaptım onda çıkmadı
Korktuğum başıma geldi
Bu aldığım gebelik testi resmen insana umut tuzağı
Testin de biraz rengi akık gibi bi değişik ciddenKızlar bu doğru mu
Yok ben hemen anında cektim şuan koyu ama ne fayda awox marka negatif çıktı bu diğer pozitif çıkan cosmed diye biseyTestin de biraz rengi akık gibi bi değişik cidden
Canım işte şöyle ki her testin hassasiyeti farklı. Beta 10 üzeri testlerde görünüyormuş. Ve sabah idrarı ve akşam idrarı arasında yoğunluk farkından dolayı hormon düşük olabiliyormuş. Biz testlerimizi hep erken dönemde yaptığımız için çat çift çizgi kesin diyemiyoruz. Bence sen yarın sabah tekrar test yap ilk idrarla.Yok ben hemen anında cektim şuan koyu ama ne fayda awox marka negatif çıktı bu diğer pozitif çıkan cosmed diye bisey
Canım çizgi çok net çıkmış ama ya yani öyle silik falan olsa neyse de bence kan vermelisin aşılama mı yaptırmıştın sendeKızlar bu doğru mu
Aşılama yaptırdıktan sonra spor yapmak doğru değil canım tabikide ben aşılama yaptırdığım zamanlarda yapmıyordum hiç bir şey dediğin gibi doktorlarda zaten yukarı bile uzanma diyorlar olmaz yani bence spora ara vermelisinBende bu aşılamadan önce aktif spor yapıyordum ama aşılama olunca korktum yukarı bile uzanmayacaksın diyorlar çünkü. Yoga veya mat pilatesin zararı olur mu sizce? Çünkü baya bi esneme hareketleri var hem aşağı hem yukarı
Aynen öyle canım zamanı var dediğin gibi. İnofolic combide kullandım bir süre. İmprly duymamıştım hepsi pahalı ki canım zaten benim kullandığımda yumurta kalitesini arttırıyormuş. Gynopolüde bin tl ye yakın bi fiyata aldımİyi olmuş pilatese başlaman ya olacak da zamanını bekliyor bizim bebişler :) ben inofolic combi kullanıyordum impryl önerdi bana doktorum yumurta kalitesini arttırıyormuş biraz pahalı bir takviye onu da araştırabilirsin
Sen gün arasında yaptın bir de canım o testi bence hiç dikkate alma. Sabah ilk idrarla yap bir daha yaparsan bir de erken gebelik testi olmalı bence. Ya da biraz daha bekleyip adet olmazsan direk gidip kan verirsin kafan rahat olur zaten olmadıysa adetinde gelir canım bence bu süre içindeAynen canim dogru diyorsun az daha beklemek lazim gecikme daha 2 gün. Bide gec tutunduysa anca belli olur. O yüzden bekleyeyim 1 hafta. Sonra bakalim. Insallah saglikla yükselir de bebegim gelir. En cok bebegim gelsin diye dua ediyorumhepimize dua ediyorum.
Bana yapmamı söyledi. Beklenmeyen çatlama olabilir dedi.Bende bu aşılamadan önce aktif spor yapıyordum ama aşılama olunca korktum yukarı bile uzanmayacaksın diyorlar çünkü. Yoga veya mat pilatesin zararı olur mu sizce? Çünkü baya bi esneme hareketleri var hem aşağı hem yukarı
Ya canim pozitif bu test bariz. Sen baska test daha yap bence. Hem gecikmen var. Hemde diger test negatif cikmis. Yarin sabah tekrar yapma sansin varsa yap bence pozitifsiinKızlar bu doğru mu
Aynen canim dogru diyorsun. Ben gecikmem devam etsin diye bekliycem. Zaten evden uzakta olmam da test yapmami engelliyo daha iyi oldu benim icin. En son kan veririm en rahati o olur. Insallah pozitif olur hepimizin sonuclariSen gün arasında yaptın bir de canım o testi bence hiç dikkate alma. Sabah ilk idrarla yap bir daha yaparsan bir de erken gebelik testi olmalı bence. Ya da biraz daha bekleyip adet olmazsan direk gidip kan verirsin kafan rahat olur zaten olmadıysa adetinde gelir canım bence bu süre içinde