-
- Konu Sahibi koyusiyahii
Evet bu ilk aşılamam. Benim de iğne de 8 aşılama da 6.günüm. Şuna herhangi bir etkisi yok.iğnenin etkisi geçti mi diye baktım dün silik çizgi çıktı. Hala var sanırım. İlk 10 günde herhangi bir belirti olmaz diyorlar o yüzden kafamı yormak istemiyorum. Dün yürürken kalçama aniden kramp girdi. Mesela bugün gidip kan versem çıkar mı hiç sonuç sizce? Çok erken biliyorum ama merak ediyorum.inşallah pozitifi alırsınızilk aşılamanız mıydı bu
İnşallah 400 çıkar kimyasalda genelde 100 e kadar çıkıyor sonra düşüyor diye biliyorum. 13 olduğu için artık çok kimyasala yormamalıyız benceEvett dün yaptım 13. Gün 111 cıktı yarın tekrar verecegim umarım iki katına cıkarrr daha önce kimyasal oldugu için korkuyorum
Hamilelik belirtileri gibi etkileri oluyor ama çok düşünmemeye çalış. Normal ilişkiden sonra nasılsa ben öyle davranıyorum ağır kaldırmıyorum,zıplamıyorum Dr öyle dedi onun harici aynı devam çünkü stres ya da acaba mı demekte düşürüyormuş. Günler çok uzunmuş gibi geliyor 10 gün sabretmemiz gerekiyor. Ben sadece iğnenin etkisi geçmiş mi bir bakayım ki ona göre belirtileri takip edeyim dedim ama geçmemiş henüz. Umarım hepimizin pozitif olur.Bugün ben de aşılama oldum acıkmıştım yemek yedim tansiyonum düştü sanırım soğuk ter gözüm karardı kulaklarım kapandı başım döndü böyle bir etki yaşayan oldu mu? Bir de gündelik yaşamınıza devam edin diyorlar ama yürürken zorlayacak derecede ağrım var. Arabaya in bin fren etki eder mi ilk günden bilemiyorum şimdi dinlenme moduna geçtim düşünceleriniz nelerdir
Nasıl anladımız iğnenin etkisinin gecip geçmediğiniHamilelik belirtileri gibi etkileri oluyor ama çok düşünmemeye çalış. Normal ilişkiden sonra nasılsa ben öyle davranıyorum ağır kaldırmıyorum,zıplamıyorum Dr öyle dedi onun harici aynı devam çünkü stres ya da acaba mı demekte düşürüyormuş. Günler çok uzunmuş gibi geliyor 10 gün sabretmemiz gerekiyor. Ben sadece iğnenin etkisi geçmiş mi bir bakayım ki ona göre belirtileri takip edeyim dedim ama geçmemiş henüz. Umarım hepimizin pozitif olur.
Belki de vücut yapısı ile alakalıdır. Benim arkadaşım da 20-50-70-60 gördü sonra düştü. Doktor 100 ün üstünde önemli diğerleri gebelikten olmayabiliyor demişti. 360 ı görüp sonra düşmesi de insanı umutlandırıyor sonra düşürüyor. Umarım bu sefer olur. Aslında kimyasalda da vücut ben hazırım hamileliğe diyor bir bakıma.Ama benim daha önceki 360 felanda ordan düştü evet gün olarak artık olmaz heralde bilemiyorum ya
Erken gebelik testi yaptım dün pozitif çıktı. Demek hala vücudumda iğnenin etkisi var o hormon düşmemiş. İğne de hamile gibi etkiler yarattığı için hala onun belirtileri olduğunu düşünüyorum.Nasıl anladımız iğnenin etkisinin gecip geçmediğini
Sizde 6. Günde neler oldu? Yani bir belirti varmıştı benim akıntım kesildi normalde hep olurdu ama sizce sebebi nedir?Ama benim daha önceki 360 felanda ordan düştü evet gün olarak artık olmaz heralde bilemiyorum ya
Amiiiin insallahhİnşallah 400 çıkar kimyasalda genelde 100 e kadar çıkıyor sonra düşüyor diye biliyorum. 13 olduğu için artık çok kimyasala yormamalıyız benceUnarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
hemde kendiliğimden hamile kalmıstım ve cok süprizdi daha 2 haftalıktı ve 360 zaten deger absürt gelmiştiBelki de vücut yapısı ile alakalıdır. Benim arkadaşım da 20-50-70-60 gördü sonra düştü. Doktor 100 ün üstünde önemli diğerleri gebelikten olmayabiliyor demişti. 360 ı görüp sonra düşmesi de insanı umutlandırıyor sonra düşürüyor. Umarım bu sefer olur. Aslında kimyasalda da vücut ben hazırım hamileliğe diyor bir bakıma.
Yani 6. Günü net hatırlamasam bile akımtı hep var ama ya progestan kullanıyorsanız?Sizde 6. Günde neler oldu? Yani bir belirti varmıştı benim akıntım kesildi normalde hep olurdu ama sizce sebebi nedir?
Bazı kişiler hergün yapıyormus testi önce negatigi görüp sonra takip ediyorlarmıs duymustumErken gebelik testi yaptım dün pozitif çıktı. Demek hala vücudumda iğnenin etkisi var o hormon düşmemiş. İğne de hamile gibi etkiler yarattığı için hala onun belirtileri olduğunu düşünüyorum.ben cumartesi kan testi veririm sanırım kendini belli eder
Progestan vermedi doktor bana neden vermedi bilmiyorum amaYani 6. Günü net hatırlamasam bile akımtı hep var ama ya progestan kullanıyorsanız?
Ben 12 li test aldım ama o da stres. Ya hiç pozitif olmazsaBazı kişiler hergün yapıyormus testi önce negatigi görüp sonra takip ediyorlarmıs duymustum
testin sonucunu bekliyorumEvett dün yaptım 13. Gün 111 cıktı yarın tekrar verecegim umarım iki katına cıkarrr daha önce kimyasal oldugu için korkuyorum
İnşallah rutinimde ilerlemeye çalışacağım günler geçene kadar ben stres dolu olurum eminim normalde de çok düşünen biriyimHamilelik belirtileri gibi etkileri oluyor ama çok düşünmemeye çalış. Normal ilişkiden sonra nasılsa ben öyle davranıyorum ağır kaldırmıyorum,zıplamıyorum Dr öyle dedi onun harici aynı devam çünkü stres ya da acaba mı demekte düşürüyormuş. Günler çok uzunmuş gibi geliyor 10 gün sabretmemiz gerekiyor. Ben sadece iğnenin etkisi geçmiş mi bir bakayım ki ona göre belirtileri takip edeyim dedim ama geçmemiş henüz. Umarım hepimizin pozitif olur.
Umarım ben de biraz evde dinleneceğim bu süreç yorucu psikolojik ve fiziki olarakPsikolojik olabilir dinlenmeye calısıın ama odaklanmayın ben çalıstıgım için zaten odaklanamamıstım su son 3 4 gğne kadarr
O kadar iyi anlıyorum ki seni ama ne yazıkki hepimiz öyleyiz dayanamıyoruz . Bugün bana gecmedi sanki yarın test verecegim için Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah isteyen herkese nasip etsin hepimiz pozitif olalımmmİnşallah rutinimde ilerlemeye çalışacağım günler geçene kadar ben stres dolu olurum eminim normalde de çok düşünen biriyim
Herkese vermiş yani burda da okudugum neden vermedi acaba bilemiyorumProgestan vermedi doktor bana neden vermedi bilmiyorum ama
Bu güzel gecede güzel pozitif sonuçlar almanız dileğiyle inşallahO kadar iyi anlıyorum ki seni ama ne yazıkki hepimiz öyleyiz dayanamıyoruz . Bugün bana gecmedi sanki yarın test verecegim için Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah isteyen herkese nasip etsin hepimiz pozitif olalımmm