- 4 Mart 2024
- 178
- 43
- 25
-
- Konu Sahibi serappp809
Devlette özel gibi benimki . Sadece ilaçlar rapor çıkarıp yaptırdım 1700 ₺ tutuyor. Gonal f iğne kullandım. Sonrasında da ilk aşılamada progestan fitil , bunda da duphaston kullanıyorum.Ücret ne kadar ödediniz acaba özelde mi yaptırdınıZ? İnsallah güzel haber alırsınız bir de özel değilse sizin bi sorun varmıydı yoksa sebepsiz infertilite miydi
Amin isteyen herkesle beraber rabbim arattırmasınAnladım hadi insallah güzel haber alırsınız bu sefer rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Ben bayram sonrası gidecegim hep korktum erteledim olur sandım ama 2 yıl olacak nerdeyse artık beklemek istemiyorum
Aşılama yaptırdınız mıAnladım hadi insallah güzel haber alırsınız bu sefer rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Ben bayram sonrası gidecegim hep korktum erteledim olur sandım ama 2 yıl olacak nerdeyse artık beklemek istemiyorum
İnşallah ilk denemede tutarDaha yaptırmadım 5-6 mayıs gibi adet olucam doktor adetin 5. Günü klomene baslatacak sonra bitince yumurta catlatma ignesi olup aşılamayı yapacak yani hala bekliyorum
Merhabalar ne yaptınız sizi merak ettimDaha yaptırmadım 5-6 mayıs gibi adet olucam doktor adetin 5. Günü klomene baslatacak sonra bitince yumurta catlatma ignesi olup aşılamayı yapacak yani hala bekliyorum
Ben de mart ayında ilk aşılama yapıldı iğne ile ama tutmadı 1 ay dinlendirildim şimdi de bugün başladım tekrardan hap ile 2.aşılama.ilaca basladım pazartesi kontrole gidecegim aşılama günü belli olacak haftaya yapılacak muhtemelen dualarınızı bekliyorum biraz da korkuyorum olucakmı diye