Evet kendini nasıl meşgul ediyosun canım. Ben unutmak istiyorum ama yapamıyorumDemekki vücutsal bi şey
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama süreci
- Konu Sahibi Tursihan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #aşılamatedavisi #çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hep aklımda desem meryem suresi dinle hergünEvet kendini nasıl meşgul ediyosun canım. Ben unutmak istiyorum ama yapamıyorum
Ayyy tamam canım peki ilişkiye girmeye başladınız mı özel bir soru ama benim canım acıyor korkuyorum yapamıyorumHep aklımda desem meryem suresi dinle hergün
Bana özellikle demişlerdi dün bugün ve yarın ilişki olsun diye, onu dikkate aldık, sende bugün dikkate al canımAyyy tamam canım peki ilişkiye girmeye başladınız mı özel bir soru ama benim canım acıyor korkuyorum yapamıyorum
Ama sen kafaya takma sen ameliyat tarzı bi şey oldun dinlenmen iyi olmuşAyyy tamam canım peki ilişkiye girmeye başladınız mı özel bir soru ama benim canım acıyor korkuyorum yapamıyorum
Tamam canım bugün bir cesaret yapacağım. Kanamam olduğu için mi bilmiyorum ama orası çok hassas acılıBana özellikle demişlerdi dün bugün ve yarın ilişki olsun diye, onu dikkate aldık, sende bugün dikkate al canım
Muhtemelen o yüzden, aşılama normalde kanamalı değil, sana işlem yapıldığı içinTamam canım bugün bir cesaret yapacağım. Kanamam olduğu için mi bilmiyorum ama orası çok hassas acılı
Evet canim inşaallah tekrar kapanmazMuhtemelen o yüzden, aşılama normalde kanamalı değil, sana işlem yapıldığı için
Test yaptım negatif çıktıCanım test yap ve buraya da yaz lütfen çok merak ettim şimdi ben inşaallah hamilesindir mutluluktan ağlarız burada
Canım üzülme 16 gün geciktigine göre senin de yumurtalar benimki gibi tembel galiba. Doktora git mutlaka onu duzenliyolar adetini. Aşılama tutma oranı çok düşük canım ama tüp bebekten önce denemekte fayda var. Sonra olmazsa tüp bebeğe geçiş yaparsın olucak ben inanıyorum Rabbim dualarımızı ksbul etsinTest yaptım negatif çıktı
Amin inşallah. Bakalım doktordan randevu almaya calisiyorum ilk işim doktora gitmek. vajinal sülük denemeyi dusunuyorum ve arı poleni bal arı ekmekli karisimi daha önce kullandığımda adet duzenime çok iyi gelmişti bir gün öncesi getiriyodu adeti ve hiç ağrı sancı hissetmiyodum onu kullaninca.aslında elimde birçok terkip var bi de onlardan denemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artıkCanım üzülme 16 gün geciktigine göre senin de yumurtalar benimki gibi tembel galiba. Doktora git mutlaka onu duzenliyolar adetini. Aşılama tutma oranı çok düşük canım ama tüp bebekten önce denemekte fayda var. Sonra olmazsa tüp bebeğe geçiş yaparsın olucak ben inanıyorum Rabbim dualarımızı ksbul etsin
Benim rahimler yüzünden çok ağrılı oluyor reglimAmin inşallah. Bakalım doktordan randevu almaya calisiyorum ilk işim doktora gitmek. vajinal sülük denemeyi dusunuyorum ve arı poleni bal arı ekmekli karisimi daha önce kullandığımda adet duzenime çok iyi gelmişti bir gün öncesi getiriyodu adeti ve hiç ağrı sancı hissetmiyodum onu kullaninca.aslında elimde birçok terkip var bi de onlardan denemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
Ne sıkıntın var canım rahimde? Benimde bazı aylar çok ağrılı oluyo ve bazen mide bulantısı kusma olunca temelli halsizlik yapiyo o dediğim arı polen propolisli karışımı ben internette görmüştüm gebeliği yüzde 330 artırıyor diye o yüzden denemiştik eşimle eşimin sperm hareketsizligine de çok iyi geldi kadınlarda da adeti duzenliyo amh degerlerini filan düzene sokuyo ve bununla gebe kalan birçok kişi var ben takip ediyorum biz bir defa kullandik bakalım bidaha almayı düşünüyorum benBenim rahimler yüzünden çok ağrılı oluyor reglim
Ben bilmiyorum canım nerede satılıyorNe sıkıntın var canım rahimde? Benimde bazı aylar çok ağrılı oluyo ve bazen mide bulantısı kusma olunca temelli halsizlik yapiyo o dediğim arı polen propolisli karışımı ben internette görmüştüm gebeliği yüzde 330 artırıyor diye o yüzden denemiştik eşimle eşimin sperm hareketsizligine de çok iyi geldi kadınlarda da adeti duzenliyo amh degerlerini filan düzene sokuyo ve bununla gebe kalan birçok kişi var ben takip ediyorum biz bir defa kullandik bakalım bidaha almayı düşünüyorum ben
Benim 26 canım senin kac
26
Instagramdan bak apiterapi arı ürünleri diye girBen bilmiyorum canım nerede satılıyor
Sen aşılamamı olmuştun mihraInstagramdan bak apiterapi arı ürünleri diye gir