Hayır yok canım kan geliyor bendeEvet hafif bide beyaz sıvı akıntı var sende varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama süreci
- Konu Sahibi Tursihan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #aşılamatedavisi #çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende de var akıntı kaçıncı gününüz ara ara hep olur ama bende belirti olarak düşünmüyorumEvet hafif bide beyaz sıvı akıntı var sende varmı
Senin amelşyat gibi olmuş ondan dolayı geliyprdur canım takma kafayaHayır yok canım kan geliyor bende
Benim ilk günüm nasıl bi akıntı acabaBende de var akıntı kaçıncı gününüz ara ara hep olur ama bende belirti olarak düşünmüyorum
Evet canim bekleyelim bakalımSenin amelşyat gibi olmuş ondan dolayı geliyprdur canım takma kafaya
Hem iyi düşün o perde hamile kalmanı engelliyordu bir taşla iki kuş vurdunSenin amelşyat gibi olmuş ondan dolayı geliyprdur canım takma kafaya
Benim 6. Günüm bitti bugün beyaz akıntım var ama dediğim gibi ara ara hep olur sizinki belki yumurta çatladıysa ondan falandır benim yumurtlama günlerinde olurdu akıntım genelde birde adetime yakın zamanlardaBenim ilk günüm nasıl bi akıntı acaba
Tekrar kapanır mı acaba ondan korkuyorum durumlar nasıl canım sol kasıkta batma var benim çok hafifHem iyi düşün o perde hamile kalmanı engelliyordu bir taşla iki kuş vurdun
Beyaz akıntı yumurta çatladıni gosterirmis öyle diyolae. Ben de hiç olmadı akıntı akıntı oldu mu sizin aşılama ilk gunlerindeBenim 6. Günüm bitti bugün beyaz akıntım var ama dediğim gibi ara ara hep olur sizinki belki yumurta çatladıysa ondan falandır benim yumurtlama günlerinde olurdu akıntım genelde birde adetime yakın zamanlarda
Hala oluyor benim bu sabahta oldu dünde aşılamadan öncedeBeyaz akıntı yumurta çatladıni gosterirmis öyle diyolae. Ben de hiç olmadı akıntı akıntı oldu mu sizin aşılama ilk gunlerinde
Yumurta çatlamış senin canımHala oluyor benim bu sabahta oldu dünde aşılamadan öncede
Ya bende her yumurtlama döneminde oluyor sende oluyor muYumurta çatlamış senin canım
Gaz yok senin
Benim de hafif sağ ama yumurtalamdan dolayı olabilir
Tekrar kapanır mı acaba ondan korkuyorum durumlar nasıl canım sol kasıkta batma var benim çok hafif
Evet canim bu normal midirBenim de hafif sağ ama yumurtalamdan dolayı olabilir
Var çok hem deGaz yok senin
Bende hiç olmadı canım sadece regle yakın oluyorduYa bende her yumurtlama döneminde oluyor sende oluyor mu
Demekki vücutsal bi şeyBende hiç olmadı canım sadece regle yakın oluyordu
Evet evetEvet canim bu normal midir