• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Gerçekten elimizde olan bir şey değil bu süreci yaşayan herkes stres yapıyordur bende stresimi azaltacak dikkatimi dağıtacak bir şeyler arayışındayım
Ben de öyle ama çok hareket etmek istemiyorum tutmaz diye korkuyorum. Bugün kaç oldu sayamadim sürekli tuvalete gidiyorum

Ben de öyle ama çok hareket etmek istemiyorum tutmaz diye korkuyorum. Bugün kaç oldu sayamadim sürekli tuvalete gidiyorum
Ben ilk gün yattım sonra normal hayatıma devam ettim tabiki ani hareket hoplama zıplama ve yürüyüş yapmıyorum ama sürekli de yatmıyorum zaten doktora kalsa ogün bile dikkat etmeme gerek yokmuş normal hayatına devam et dedi

Ben ilk gün yattım sonra normal hayatıma devam ettim tabiki ani hareket hoplama zıplama ve yürüyüş yapmıyorum ama sürekli de yatmıyorum zaten doktora kalsa ogün bile dikkat etmeme gerek yokmuş normal hayatına devam et dedi
Bir filme ya da diziye baslayabiliriz aslında

Kızlar Adetime 3 gun var aşılama oldum ayın 8 inde erken gebelik testi aldım negatif cıktı.heralde pozitif olmaz bu saatten sonra.

Aminn inşallah Benim sebepsiz infertilite 1 yıldır olmuyor eşimde biraz sperm hareketliliği düşük sadece, sizde sebp neydi? Ben işimden 2 gün izin aldım dinlenmeti düşünüyorum bol bol, avokado aldım onlaeı yiyeceğim öneriliyor, ilk gün duş alma, eşinle işlem günü ve sonrasında beraberlik yaşa oran artsın, 14. Güne kadar test yapma 14. Gün kan ver, çatlatma iğnesi şu an yaparsan testte yanıltıcı sonuç verir çift çizgi çıkar. 11. Günden sonra kaset test yapabilirsin
Benimde dün aşılamanın 6. Günüydü öylesine test yaptım belli belirsiz çizgi vardı hatta yok gibiydi çatlatma iğneside vuruldum ben ama neden öyle çıktı çizgim anlamadım ama testi akşam saatlerinde yapmıştım

Benimde dün aşılamanın 6. Günüydü öylesine test yaptım belli belirsiz çizgi vardı hatta yok gibiydi çatlatma iğneside vuruldum ben ama neden öyle çıktı çizgim anlamadım ama testi akşam saatlerinde yapmıştım
Çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmemiştir 11. Gündne sonra yapmalısın

Back