Ben de öyle ama çok hareket etmek istemiyorum tutmaz diye korkuyorum. Bugün kaç oldu sayamadim sürekli tuvalete gidiyorumGerçekten elimizde olan bir şey değil bu süreci yaşayan herkes stres yapıyordur bende stresimi azaltacak dikkatimi dağıtacak bir şeyler arayışındayım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama süreci
- Konu Sahibi Tursihan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #aşılamatedavisi #çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben ilk gün yattım sonra normal hayatıma devam ettim tabiki ani hareket hoplama zıplama ve yürüyüş yapmıyorum ama sürekli de yatmıyorum zaten doktora kalsa ogün bile dikkat etmeme gerek yokmuş normal hayatına devam et dediBen de öyle ama çok hareket etmek istemiyorum tutmaz diye korkuyorum. Bugün kaç oldu sayamadim sürekli tuvalete gidiyorum
Siz ne zaman aşılama oldunuz ve ilk miBen de öyle ama çok hareket etmek istemiyorum tutmaz diye korkuyorum. Bugün kaç oldu sayamadim sürekli tuvalete gidiyorum
Bir filme ya da diziye baslayabiliriz aslındaBen ilk gün yattım sonra normal hayatıma devam ettim tabiki ani hareket hoplama zıplama ve yürüyüş yapmıyorum ama sürekli de yatmıyorum zaten doktora kalsa ogün bile dikkat etmeme gerek yokmuş normal hayatına devam et dedi
Bugün oldum ben ilk asilamamSiz ne zaman aşılama oldunuz ve ilk mi
Yaaa hayırlı olsun bakalım ilk ben sonucu öğrenicem o zaman bu sohbette inşallah hepimizin bebeği tutunur hayırlısıylaBugün oldum ben ilk asilamam
Evet ama yazmayı unutmayın sonucu mutluluktan ağlamak istiyorumYaaa hayırlı olsun bakalım ilk ben sonucu öğrenicem o zaman bu sohbette inşallah hepimizin bebeği tutunur hayırlısıyla
BugünAşilamaniz nasıl gecti. Yaptınız mi
Evet ama yazmayı unutmayın sonucu mutluluktan ağlamak istiyorum
ilk gün sürekli yatıyoeuz da bu yemekleri kim yapacak kocalar yemek beklerEvet ama yazmayı unutmayın sonucu mutluluktan ağlamak istiyorum
İsmin turşihan ya aklıma sürekli rızık zamanı lafı geliyor ahahahahEvet ama yazmayı unutmayın sonucu mutluluktan ağlamak istiyorum
Ahahahahag ben de ondan esinlenerek koydum bu ismi aşılamayı yaptık şimdi rizzik zamaniiiiiİsmin turşihan ya aklıma sürekli rızık zamanı lafı geliyor ahahahah
Gelsin bebisler hayırlısıylaAhahahahag ben de ondan esinlenerek koydum bu ismi aşılamayı yaptık şimdi rizzik zamaniiiii
Amin inşaallah canımGelsin bebisler hayırlısıyla
Bende rızık zamanı yazacaktım sonra vazgeçtimİsmin turşihan ya aklıma sürekli rızık zamanı lafı geliyor ahahahah
Sonuç ne olursa olsun yazarım inşallah size de umut olacak bir sonuç alırımEvet ama yazmayı unutmayın sonucu mutluluktan ağlamak istiyorum
Benimde dün aşılamanın 6. Günüydü öylesine test yaptım belli belirsiz çizgi vardı hatta yok gibiydi çatlatma iğneside vuruldum ben ama neden öyle çıktı çizgim anlamadım ama testi akşam saatlerinde yapmıştımAminn inşallah Benim sebepsiz infertilite 1 yıldır olmuyor eşimde biraz sperm hareketliliği düşük sadece, sizde sebp neydi? Ben işimden 2 gün izin aldım dinlenmeti düşünüyorum bol bol, avokado aldım onlaeı yiyeceğim öneriliyor, ilk gün duş alma, eşinle işlem günü ve sonrasında beraberlik yaşa oran artsın, 14. Güne kadar test yapma 14. Gün kan ver, çatlatma iğnesi şu an yaparsan testte yanıltıcı sonuç verir çift çizgi çıkar. 11. Günden sonra kaset test yapabilirsin
Çatlatma iğnesinin etkisi hala geçmemiştir 11. Gündne sonra yapmalısınBenimde dün aşılamanın 6. Günüydü öylesine test yaptım belli belirsiz çizgi vardı hatta yok gibiydi çatlatma iğneside vuruldum ben ama neden öyle çıktı çizgim anlamadım ama testi akşam saatlerinde yapmıştım
Benim ağrılarım var sağ kasıkta sende durumlsr nasıl canımAmin inşaallah canım
Canım benim sol kasıkta çok hafif ağrı var senin de hafif mi ağrıBenim ağrılarım var sağ kasıkta sende durumlsr nasıl canım
Evet hafif bide beyaz sıvı akıntı var sende varmıCanım benim sol kasıkta çok hafif ağrı var senin de hafif mi ağrı