Beni etiketleyio haber eder misinAz önce kan verdim canım bakalım ne çıkacak
Yok canım anestezi olmuyor sinek ısırığı gibi acıdı zaten çok acımadı elhamdülillahCanım aşılama olurken anestezi yapılıyor mu
Olur canımBeni etiketleyio haber eder misin
Hadi bakalım canım inşallah bunda olur.Her gün Meryem süresini oku inşallahYok canım anestezi olmuyor sinek ısırığı gibi acıdı zaten çok acımadı elhamdülillahbenim ilk aşılama da çok acımıştı birkaç gün kan gelmişti rahim ağzı kapaliymis doktor onu açmıştı. Şimdi öyle bir sorun yaşamadım
Evet canim okuyacağım. DualasalimHadi bakalım canım inşallah bunda olur.Her gün Meryem süresini oku inşallah
Her zaman dua ediyorum ben canım.Birde avakodo tüket gün de 1 taneEvet canim okuyacağım. Dualasalim
Tamam canım teşekkür ederimHer zaman dua ediyorum ben canım.Birde avakodo tüket gün de 1 tane
Canım naptınNasipte varsa insallah olur beklicez artik :)
Naptın canımHsg çok korkunç bi şey, iyice araştırın, şehir hastanesinde oldum aşırı ağrı çektim 10-20 saniyelik bişeydi ama canım gitti yani
Bekliyorum cnm ya tekrar test yapip yapmamakta kararsizim bugün adet günüm gelen giden yok ama bekliyoz bakalm sen naptinCanım naptın
Bugün aşılamanın kaçıncı günüBekliyorum cnm ya tekrar test yapip yapmamakta kararsizim bugün adet günüm gelen giden yok ama bekliyoz bakalm sen naptin
Aşılamaya toplam da ne kadar gidiyor kızlarBekliyorum cnm ya tekrar test yapip yapmamakta kararsizim bugün adet günüm gelen giden yok ama bekliyoz bakalm sen naptin
Biz de 8.000 e yakın gitti canım ama hastaneye göre değişiyor.Aşılamaya toplam da ne kadar gidiyor kızlar
Hmm tamam canım teşekkür ederimBiz de 8.000 e yakın gitti canım ama hastaneye göre değişiyor.
Bnm özel hastaneydi 32000 gittiAşılamaya toplam da ne kadar gidiyor kızlar
10.gün cnmBugün aşılamanın kaçıncı günü
Bekle canım o zaman biraz daha10.gün cnm
Insallah cnm senin kaçıncı gündüBekle canım o zaman biraz dahainşaallah güzel haberler verirsin bize de
Benim şuan ilk günInsallah cnm senin kaçıncı gündü
Canım ben dün aşılama oldumCanım naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?