- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 23
- 28
Beta değerim 15 den 18 olmuş kimyasal gebelik galiba canımİnşaallah canım benim duamdasin gerçekten olumlu bir haberle geleceğini düşünüyorum bugün hiçbir şey düşünme
İnşaallah hayırlı haberler alır buraya bizlere de mujdelersin canım benimMerhaba kızlar bende aşılama yaptırdım ilk denememiz pcos var bende de ama adetlerim düzenli günü gününe olurum bu ay 25 mm yumurta gelişti sağ tarafta bir tane femera kullandım sabah akşam sonra ovıtrelle ile çatlattılar. Son adet tarihim 23 Şubat
Çatlatma iğnesi 5 Martta 22.00 iğne vuruldu
7 Martta da 10.00 aşılama yapıldı ama
5 martta ilişki oldu
6 Mart boş
7 Mart aşılama
8 Mart ilişki
9 Mart boş olarak geçirdik
Adet tarihim de en geç 22 Mart
7-8 gün kaldırabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin
Benim hepsi vardı canım ama olmadıKızlar bunlara ek benim göğüslerimin uçları kararmış baya siyaha yakın normalde böyle değildi yeni farkettim böyle olan oldu mu aranızda acaba ? Bide kasık ve bel ağrım var hafif hafif ve dün sabaha karşı mide bulantısı yaşadım baya, hiç birşey yiyemedim su bile içemedim. Normal mi sizde bu belirtiler? Stresli kendini dinleyen biri de değilim bu arada yapı olarak fikirlerinizi almak istedim
Doktora gittin mi bugün? Ne dedi o mu dedi kimyasal olabilir diyeBeta değerim 15 den 18 olmuş kimyasal gebelik galiba canım
Ay inşallah hep birlikte güzel haber alırız umarımİnşaallah hayırlı haberler alır buraya bizlere de mujdelersin canım benim
İnşaallah canım benimAy inşallah hep birlikte güzel haber alırız umarım
Hadi ya nasipte yokmuş benim bugün belim ağrıyor çoğunlukla adet olacağın zaman böyle ağrı vurur ya aynı öyle ağrı vuruyor akıntım var sarı renk gibi ve karnım çok şiş normal mi acaba yaşadınız mı sizde hafif hafif kasıklarıma da ağrı giriyor özellikle oturunca ağrıyor belim ve kasıklarım namaz kılarken falanBenim hepsi vardı canım ama olmadısebebi çatlatma iğnesi. hormon yüklemesi olduğu için hamilelik belirtileri yaşıyoruz. Regl gecikmeden bilinmiuo.
Evet canim bu yazdıklarının hepsini yaşadım. Namazı zor kılıyodum bel ağrısından. Aşırı gaz ve karın Şişkinligi olduHadi ya nasipte yokmuş benim bugün belim ağrıyor çoğunlukla adet olacağın zaman böyle ağrı vurur ya aynı öyle ağrı vuruyor akıntım var sarı renk gibi ve karnım çok şiş normal mi acaba yaşadınız mı sizde hafif hafif kasıklarıma da ağrı giriyor özellikle oturunca ağrıyor belim ve kasıklarım namaz kılarken falan
Bende de aşırı gaz yok ama karnım çok şiş ayaklarıma üşüme geliyor arada bide kasık bel ağrım eklendi bugün test yaptım silik çizgi gördüm iğne etkisi mi sence ? Yarın tekrarlıcsm az önce gene yaptım gene silik çizgi gördüm normal kaset testteEvet canim bu yazdıklarının hepsini yaşadım. Namazı zor kılıyodum bel ağrısından. Aşırı gaz ve karın Şişkinligi oldu
Bugün kaçıncı günündu canım seninBende de aşırı gaz yok ama karnım çok şiş ayaklarıma üşüme geliyor arada bide kasık bel ağrım eklendi bugün test yaptım silik çizgi gördüm iğne etkisi mi sence ? Yarın tekrarlıcsm az önce gene yaptım gene silik çizgi gördüm normal kaset testte
(5Mart)Aşılama olduğum günü de sayarsam 8.günEvet canim bu yazdıklarının hepsini yaşadım. Namazı zor kılıyodum bel ağrısından. Aşırı gaz ve karın Şişkinligi oldu
(5Mart)Aşılama olduğum günü de sayarsam 8.günBugün kaçıncı günündu canım senin
Çatlatma iğnesi 10 gün etkisini sürdürüyor diyolar canim. 2 gün sonra tekrar yapntest bakalım. Ama 10. Gün öğrendim silik çizgiyle diyenlerde var(5Mart)Aşılama olduğum günü de sayarsam 8.gün
(7Mart) Çatlatma iğnesinin de o gününü de sayarsam 10.günündeyim.
Evet ilk aşılamam gerçekten zaman geçmiyor insan merak ediyor çokÇatlatma iğnesi 10 gün etkisini sürdürüyor diyolar canim. 2 gün sonra tekrar yapntest bakalım. Ama 10. Gün öğrendim silik çizgiyle diyenlerde varinşaallah senin bebiş vardır senin de mi ilk aşılaman. Vakit geçmek bilmiyor dimi sana
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinÇatlatma iğnesi 10 gün etkisini sürdürüyor diyolar canim. 2 gün sonra tekrar yapntest bakalım. Ama 10. Gün öğrendim silik çizgiyle diyenlerde varinşaallah senin bebiş vardır senin de mi ilk aşılaman. Vakit geçmek bilmiyor dimi sana
Çift çizgi çatlatma iğnesinden kaynaklı oluyor canım ama hiç bilmiyorum. İki gün sonra tekrarla. Ama çok ümit edip üzülme. Umutsuzluğa da kapılma. Kafanı dağıtacak şeyler bulEvet ilk aşılamam gerçekten zaman geçmiyor insan merak ediyor çokçatlatma iğnesinden itibaren mi baz alıyorlar acaba yoksa aşılamadan mı denicem bakalım ne çıkacak tekrardan
Amin tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda kolaylıkla sağlıklı sıhhatli aminÇift çizgi çatlatma iğnesinden kaynaklı oluyor canım ama hiç bilmiyorum. İki gün sonra tekrarla. Ama çok ümit edip üzülme. Umutsuzluğa da kapılma. Kafanı dağıtacak şeyler bulben de o kadar kendimi hamile zannettim ki. Sonra çok üzüldüm. Allah'ım şu mübarek ay hürmetine bize nasip etsin
Yok canım sağlıklı bir gebelik de değer 2 günde 2 katı olur şimdi düşmesini bekliyecem hayat ne kadar tuaf bir saat önceye kadar yüksek çıksın diye dua ediyordumDoktora gittin mi bugün? Ne dedi o mu dedi kimyasal olabilir diyeama kimyasal olsa şuan onun 15 ten hızlıca düşüp regl olman gerekmez miydi canım. Normalde 15 den kaça çıkması gerekiyor ki? Geç döllenmedie inşaallah amin amin amin
Teşekkür ederim canım. Bu gece 00.00 de çatlatma iğnesi vuracağım. Artık içimde hiç heyecan yok neden bilmiyorum.Amin tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda kolaylıkla sağlıklı sıhhatli aminçok teşekkür ederim güzel yorumların için sende stres yapma oluruna bırak
Çok garip bir duyguYok canım sağlıklı bir gebelik de değer 2 günde 2 katı olur şimdi düşmesini bekliyecem hayat ne kadar tuaf bir saat önceye kadar yüksek çıksın diye dua ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?