Ben de bugün yaptım aşılama canımCanım ben dün aşılama oldumdinleniyorum.. biraz daha durgun davranıyoruö bu kez, grçen sefer ilkti ve bilinçsizdim, sürekli düşünmekten yorulmuştum, kötü zamanlar geçirmiştim, huzurum bozulmuştu biraz, bu sefer dsha oluruna bırakıp test fln yapmayı düşünmüyorum, bu platformda biraz etkiliyor sürekli gir oku vs İnşallah bu seferinde bebişlerimize kavuşuruz, yorucu bir süreç, oruç tutacak mısın canım hu süreçte, ben tutacağım bugünde otuçluyum
Hayır canım korunmadım hatta doktorum kimyasal sonrası bol bol ilişki önerdi ilaclarin etkisi devam eder kendiliginden kalma şansı var diye ama olmadı diğer ay hemen 2. Aşılamaya geçtik yine dr tavsiyesi ile hiç ara vermeyelim ddiAnladım canım çok geçmiş olsun.İnsallah bir daha tekrarlamaz.Peki sonrasın da korundun mu
Hayır canım korunmadım hatta doktorum kimyasal sonrası bol bol ilişki önerdi ilaclarin etkisi devam eder kendiliginden kalma şansı var diye ama olmadı diğer ay hemen 2. Aşılamaya geçtik yine dr tavsiyesi ile hiç ara vermeyelimAnladım canım çok geçmiş olsun.İnsallah bir daha tekrarlamaz.Peki sonrasın da korundun mu
Her sahurda bir tane havuç yemeye çalışın bebeğin tutunup gelismesine çok büyük destek havuç da inşallah Rabbım gönlünüze göre versinBen de bugün yaptım aşılama canımbu kez oluruna bırakalım dua edelim ama. Ben de tutacağım oruç canım sahurda avakado tüketecegim. Şekerden kahveden kacinacagim
Canım başka önereceğin besin var mıHayır canım korunmadım hatta doktorum kimyasal sonrası bol bol ilişki önerdi ilaclarin etkisi devam eder kendiliginden kalma şansı var diye ama olmadı diğer ay hemen 2. Aşılamaya geçtik yine dr tavsiyesi ile hiç ara vermeyelim
Her sahurda bir tane havuç yemeye çalışın bebeğin tutunup gelismesine çok büyük destek havuç da inşallah Rabbım gönlünüze göre versin
Nasıl geçti aşılaman bu kez canım, ananas kabak çekirdeği avokado ceviz ve havuç tüket canım, bunlar iyi geliyorBen de bugün yaptım aşılama canımbu kez oluruna bırakalım dua edelim ama. Ben de tutacağım oruç canım sahurda avakado tüketecegim. Şekerden kahveden kacinacagim
Balık tüket canım doğal mayalanmis yogurt günde bir kase ve doğal koy yumurtası genel olarak bunlar canım bana hazır paket gıda çay ve kahveden beyaz ekmekten uzak durmami söyledi doktorumCanım başka önereceğin besin var mıavakado, havuç başka var mı. Eşim pazara gidecek alsın
Tamam canım aldirayim bunları eşime. Bu kez acısız geçti çok şükür.Nasıl geçti aşılaman bu kez canım, ananas kabak çekirdeği avokado ceviz ve havuç tüket canım, bunlar iyi geliyor
Kahveden ve çaydan uzak durmak benim için zor ama bebeğim uğruna yapacağım bunuBalık tüket canım doğal mayalanmis yogurt günde bir kase ve doğal koy yumurtası genel olarak bunlar canım bana hazır paket gıda çay ve kahveden beyaz ekmekten uzak durmami söyledi doktorum
Senin ikinci aşılaman mi canımKahveden ve çaydan uzak durmak benim için zor ama bebeğim uğruna yapacağım bunu
Evet canim ikinci asilamami oldum . Geçen ay boşuna olmuşum kiste çevirmiş benim reglle döküldü. Bu ay yunurtalar kuzu gibi güzel dedi. İnşaallah iyi haber alirimSenin ikinci aşılaman mi canım
İnşallah canım benimde asilamanin 2. Günü geçen ki asilamada ne olduysa hepsi yine oluyor yoğun akıntı kasık batması var sende var mıydı böyle şeylerEvet canim ikinci asilamami oldum . Geçen ay boşuna olmuşum kiste çevirmiş benim reglle döküldü. Bu ay yunurtalar kuzu gibi güzel dedi. İnşaallah iyi haber alirim
Evet canim kasık batması, bem ağrısı, gaz sancısı, baş dönmesi, mide bulantısı hepsi vardı. Hormon tedavisinin etkisi benceİnşallah canım benimde asilamanin 2. Günü geçen ki asilamada ne olduysa hepsi yine oluyor yoğun akıntı kasık batması var sende var mıydı böyle şeyler
Kaç yumurtan vardı canım kaç mm idiEvet canim kasık batması, bem ağrısı, gaz sancısı, baş dönmesi, mide bulantısı hepsi vardı. Hormon tedavisinin etkisi bence
Bana sayısını da mm sini de söylemiyorKaç yumurtan vardı canım kaç mm idi
Anladım canım benim geçen ay 4 tane olgun vardı bu ay bi tane sadece o yüzden pek umudum yok yinede Allah büyükBana sayısını da mm sini de söylemiyorama geçen ay baya üzüldü gereğinden fazla büyümüş dedi. Bu ay çok güzel dedi
İmkansızı mümkün eder Rabbim.Anladım canım benim geçen ay 4 tane olgun vardı bu ay bi tane sadece o yüzden pek umudum yok yinede Allah büyük
Oo ne kadar çokBnm özel hastaneydi 32000 gitti
1000-1500 arasi canimAşılamaya toplam da ne kadar gidiyor kızlar
Bu fiyatlar iyimiş ben de âdet oldum bu ay kimyasal geçiriyorum acaba doktor aşılamayı bu ay yaptırır mı ki1000-1500 arasi canim
Aşılama icin rapor cikarttiriyorlar ilaclari temin ediyorsunuz o zaman baslarlar.ama adet olduysaniz bir dahaki aya anca yetisir.Bu fiyatlar iyimiş ben de âdet oldum bu ay kimyasal geçiriyorum acaba doktor aşılamayı bu ay yaptırır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?