- 1 Eylül 2023
- 2.407
- 613
- 43
- 26
Ümitsizliğe kapılmaTeşekkür ederim canım. Bu gece 00.00 de çatlatma iğnesi vuracağım. Artık içimde hiç heyecan yok neden bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümitsizliğe kapılmaTeşekkür ederim canım. Bu gece 00.00 de çatlatma iğnesi vuracağım. Artık içimde hiç heyecan yok neden bilmiyorum.
Sorma canım rabbim kimseye yaşatmasınÇok garip bir duygu düşününce ne kadar da güçlüyüz biz. Taş olsa çatlar. Çok sabır gerektiriyo. Kaç kez mutlu olup ardından üzülüyoruz
İnşaallah canım. Hemen pes ettim gibi olduÜmitsizliğe kapılma
Etme etme allahtan ümit kesilmezİnşaallah canım. Hemen pes ettim gibi oldu
Adet gecikmesinde tekrarla tabiki adet olmadıkça unut varMerhabalar benim de 6 martta asilama oldum 12snde erken test yaptim 13unde de yaptim cift cizgi cikti beta baktirdim 4.81 cikti bugun yine test yaptım siliklesmis iyice ikinci cizgi acaba pozitife döner mi böyle olan var mi yoksa negatif mi
Nasipte varsa insallah olur beklicez artik :)Adet gecikmesinde tekrarla tabiki adet olmadıkça unut var
Evet kesinlikle stresten uzak ol gerisi Allah’ın mucizesiNasipte varsa insallah olur beklicez artik :)
Bnde senin gibiyimTeşekkür ederim canım. Bu gece 00.00 de çatlatma iğnesi vuracağım. Artık içimde hiç heyecan yok neden bilmiyorum.
Sen naptin canım gittin mu doktoraBnde senin gibiyim
Kimyasal gebelik te değerlerin nasıl dı canım kaç gün sonra adet oldun ben de şuan kimyasal geçiriyorum ara ara akıntı oluyor ama adet olmadım hâlâMerhaba kızlar aranızda yeniyim. 2 yıldır evliyim hiç korunmadim ama hamile kalamadım geçtiğimiz Aralık ayında üniversite hastanesinde gonal f iğne ile aşılama yaptirdim fakat kimyasal gebelik oldu. 2 martta tekrar aşılama için gonalf 100 ünite igneye başladım ve dün 20 mm tek yumurta ile aşılamam yapıldı eşimin sperm değerlerinde bir problem yok bende malesef pcos var.. Bende sizinle hikayemi paylaşmak istedim şimdi 28 mart test günü Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Canım inşaallah kavuşursun sen de bebeğine. Ben de şimdi aşılama oldum tekrar dua edelim ramazan hürmetine kavusalim yavrularimizaMerhaba kızlar aranızda yeniyim. 2 yıldır evliyim hiç korunmadim ama hamile kalamadım geçtiğimiz Aralık ayında üniversite hastanesinde gonal f iğne ile aşılama yaptirdim fakat kimyasal gebelik oldu. 2 martta tekrar aşılama için gonalf 100 ünite igneye başladım ve dün 20 mm tek yumurta ile aşılamam yapıldı eşimin sperm değerlerinde bir problem yok bende malesef pcos var.. Bende sizinle hikayemi paylaşmak istedim şimdi 28 mart test günü Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Anladım canım çok geçmiş olsun.İnsallah bir daha tekrarlamaz.Peki sonrasın da korundun muAşılamanin 13. Günü 21 di hcg gebelik testleri belirgin çift çizgi.. dr değerin az olduğunu söyledi 2 Gün sonra tekrar baktırdım 38, 1 hafta sonra tekrar baktırdım değer 5 e düştü o gece de kanamam başladı zaten adetim 1 hafta 10 Gün kadar gecikti o zaman
Canım senin olmadı mı hâlâ regl. Olmazsa pazartesi tekrar kan ver lütfenKimyasal gebelik te değerlerin nasıl dı canım kaç gün sonra adet oldun ben de şuan kimyasal geçiriyorum ara ara akıntı oluyor ama adet olmadım hâlâ
Ayy hadi inşallah canım bu sefer olacak ben inanıyorum.Canım inşaallah kavuşursun sen de bebeğine. Ben de şimdi aşılama oldum tekrar dua edelim ramazan hürmetine kavusalim yavrularimiza
Az önce kan verdim canım bakalım ne çıkacakCanım senin olmadı mı hâlâ regl. Olmazsa pazartesi tekrar kan ver lütfen
Canım aşılama olurken anestezi yapılıyor muCanım inşaallah kavuşursun sen de bebeğine. Ben de şimdi aşılama oldum tekrar dua edelim ramazan hürmetine kavusalim yavrularimiza
Nasip canım demek ki vakti değilmiş. İnşaallah ramazan mübarek günlerde dualarımız kabul olur Rabbim hayırlıca nasip eylesinAşılamanin 13. Günü 21 di hcg gebelik testleri belirgin çift çizgi.. dr değerin az olduğunu söyledi 2 Gün sonra tekrar baktırdım 38, 1 hafta sonra tekrar baktırdım değer 5 e düştü o gece de kanamam başladı zaten adetim 1 hafta 10 Gün kadar gecikti o zaman