Aşılama süreci

Soyledim basindan atip ben oyle istedim dedi ozel hastaneler berbat
Aa manyak mı ne bak canım 2 özel hastaneye gittim ben ikisi de çok iyi doktorlar dı her ikisi de aşılama öncesinde tüplerime bakıcaklarıni söyledi eğer tüplerim kapalıysa aşılama yapmayıp direk tüp bebeğe yönlendireceklerdi

Arastirma hastanelerine gitmeyi dusunuyorum hemen hsg cekmeyi dusunuyorum

Ayyyyyyy hamilesin. Neden kimyasal gebelik olsun ki canim. Regl mu oldun. Üstüne görme olabilir
Canım değerim çok düşük internetten bu sayfadan çoğu kişi bu değerde iken düşük yapmış kimyasal gebelik de böyle düşük çıkıyormuş gebelik

Regl olmadım ama değerin düşük olmasına çok moralim bozuldu canım yarın doktora gidicem inşallah
Geç döllenme galiba senin canım şöyle söyliyim senin regl bir hafta geçti. Kimyasal gebelik olsa regl zamanı gelirdi. Daha küçük olduğunu düşünuyorum. Kendine dikkat et üzme. Yarın güzel haberlerinle gel buraya. Bekliyorum umutla seni. Ne gibi belirtiler yaşadin canım. Bu kutsal soruyu sormasam içim rhaat etmezdi

İnşallah canım benim dualarında beni unutma rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

İnşaallah canım benim duamdasin gerçekten olumlu bir haberle geleceğini düşünüyorum bugün hiçbir şey düşünme
Aminn inşallah canım

Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım ilk denememiz pcos var bende de ama adetlerim düzenli günü gününe olurum bu ay 25 mm yumurta gelişti sağ tarafta bir tane femera kullandım sabah akşam sonra ovıtrelle ile çatlattılar. Son adet tarihim 23 Şubat
Çatlatma iğnesi 5 Martta 22.00 iğne vuruldu
7 Martta da 10.00 aşılama yapıldı ama
5 martta ilişki oldu
6 Mart boş
7 Mart aşılama
8 Mart ilişki
9 Mart boş olarak geçirdik
Adet tarihim de en geç 22 Mart
7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin

Kızlar bunlara ek benim göğüslerimin uçları kararmış baya siyaha yakın normalde böyle değildi yeni farkettim böyle olan oldu mu aranızda acaba ? Bide kasık ve bel ağrım var hafif hafif ve dün sabaha karşı mide bulantısı yaşadım baya, hiç birşey yiyemedim su bile içemedim. Normal mi sizde bu belirtiler? Stresli kendini dinleyen biri de değilim bu arada yapı olarak fikirlerinizi almak istedim

Caanım bunlar çatlatma iğnesinin de etkileri olabilir, kendini pek dinleme bazen psiklojik oluyor çoğu en iyisi kan testi vermek 14. Gün gerisi kendini yıprstmsk oluyor, ama inşallah tğm belirtilerin bebiştrndir

Caanım bunlar çatlatma iğnesinin de etkileri olabilir, kendini pek dinleme bazen psiklojik oluyor çoğu en iyisi kan testi vermek 14. Gün gerisi kendini yıprstmsk oluyor, ama inşallah tğm belirtilerin bebiştrndir
Çok teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum da insan ister istemez merak ediyor bakalım az kaldı çıkar yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…