- 10 Ağustos 2022
- 71
- 46
- 18
- 36
Bir üzülme regl gelmedikçe hala umıt var ve neredeyse benden 10 yaş küçüksün şansın çok daha fazlaBen yaptım negatif kızlar. Regl belkrtileriymis demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir üzülme regl gelmedikçe hala umıt var ve neredeyse benden 10 yaş küçüksün şansın çok daha fazlaBen yaptım negatif kızlar. Regl belkrtileriymis demek ki
Regl oldum test yaptım o kadar da param boşuna gittiBir üzülme regl gelmedikçe hala umıt var ve neredeyse benden 10 yaş küçüksün şansın çok daha fazla
İnşallah canım bekliyorum merakla güzel haberleriniziİnşallah canım bize umut oldun o yüzden daha pozitif bir şekilde bekliyorum ben. Hayırlısıyla hepimi tek tek yazarız buraya inşallah
Hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBen dayanamadım gece acile gittim hamileyim
CAnım benim inanılmaz üzüldüm Allahım tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşallah en doğru zamanı rabbim bilir belki zamanı gelmemiştir hakkında hayırlısı olsun tekrar yaptırmayı düşünüyor musunRegl oldum test yaptım o kadar da param boşuna gitti
Ne yapsam bilmiyorum canım. Pazartesi reglin 4. Günü doktora gideceğim tekrar bakalım nasıl bir yol izleyecek. Aşılama konusunda olumsuz bakiuorum doktor ikna ederse yaparım etmezse eğer tüp bebeğe para birikimi yaparım bir sene. O ara da sadece eşimle kendim denerim ovulasyon testi ile. Ama benim yumurtalar da gelişmiyor yani ovulasyon da işe yaramaz bakalım .CAnım benim inanılmaz üzüldüm Allahım tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşallah en doğru zamanı rabbim bilir belki zamanı gelmemiştir hakkında hayırlısı olsun tekrar yaptırmayı düşünüyor musun
Canım bence imkanın varsa birikim yap ve direk tüp bebeğe yönel çünkü inan ben 3 yıldır bu süreçten geçtiğim için psikolojik olarak çok yıpratıcı her ay Umutlarının çöp olması hayal kırıklığı bir zamandan sonra insana ağır geliyor ha son bir kez daha aşılama yapar son kez denerim dersen oda olur ama aşılama adetin 2. 3. Gün yapılıyor pazartesi geç olabilirNe yapsam bilmiyorum canım. Pazartesi reglin 4. Günü doktora gideceğim tekrar bakalım nasıl bir yol izleyecek. Aşılama konusunda olumsuz bakiuorum doktor ikna ederse yaparım etmezse eğer tüp bebeğe para birikimi yaparım bir sene. O ara da sadece eşimle kendim denerim ovulasyon testi ile. Ama benim yumurtalar da gelişmiyor yani ovulasyon da işe yaramaz bakalım .
Bende yaptırmak istemiyorum canım manevi olarak yıprandım. Ama tup bebek için uğraşırken aklım kalır mi acaba ya keşke aşılama yapsaydım ya tutarsa diyeCanım bence imkanın varsa birikim yap ve direk tüp bebeğe yönel çünkü inan ben 3 yıldır bu süreçten geçtiğim için psikolojik olarak çok yıpratıcı her ay Umutlarının çöp olması hayal kırıklığı bir zamandan sonra insana ağır geliyor ha son bir kez daha aşılama yapar son kez denerim dersen oda olur ama aşılama adetin 2. 3. Gün yapılıyor pazartesi geç olabilir
İşte son bir şans daha verebilirsin tabi çünkü aşılama sırasında sana işlem de yapıldı belki onun için rahminde tutunamamıştırBende yaptırmak istemiyorum canım manevi olarak yıprandım. Ama tup bebek için uğraşırken aklım kalır mi acaba ya keşke aşılama yapsaydım ya tutarsa diye
Evet canim bakalımİşte son bir şans daha verebilirsin tabi çünkü aşılama sırasında sana işlem de yapıldı belki onun için rahminde tutunamamıştır
Ne yapsam bilmiyorum canım. Pazartesi reglin 4. Günü doktora gideceğim tekrar bakalım nasıl bir yol izleyecek. Aşılama konusunda olumsuz bakiuorum doktor ikna ederse yaparım etmezse eğer tüp bebeğe para birikimi yaparım bir sene. O ara da sadece eşimle kendim denerim ovulasyon testi ile. Ama benim yumurtalar da gelişmiyor yani ovulasyon da işe yaramaz bakalım .
O kadar haklısınız ki. Ben de hep okudum mesajları hepsi de kabullenio stresi bitirince bebiş geldi yazmış. Doktor da söyledi bana bu şekilde olursan bizim de elimiz kolumuz bağlanır diye. Az önce de annem aradı onlara gidecektik. Vazgeçtim sonra trip attı annem. Ben de bağırdım kapattım telefonu. O kadar pişmanım ki. Napiyorum böyle. Bu kadar ümit bagladigimi bilmiyodum bu işe oluruna bırakacağım çok teşekkür ederimmerhaba bende sızın gıbı aşılama süreci yaşadım çok yıprandım çok üzüldüm inananın reglinin verdiği duygusallıkla yaşadğınız durum daha zor oluyor hormonlar vs hepsı ust uste gelıyor ama sakın unutmayın bız sadece cabalıyoruz ona ömür tayın edecek Allah. en ıyı doktora en ıyı lab. lara da gıtsek vaktı saatı değilse gelmeyecek. bana doktor ılk asılama olumsuz olunca 1 ay bekleyelım dedı ne 1 ayı ya benım kaybedecek zamanım yok vs dıyorum reglımın ılk gunu 3.gune kadar sureklı ağladım 4. gunu sakınlık ve kabullenme geldı. sonrada ıyı kı hemen olmamıs dınlenebıldım ve duygularımı stresımı yonetebıldım dıye. stres ve endıse varsa bu süreci de uzatıyor. bızım kı sadece bır çaba taktir bizim değil. bu yuzden sabırlı olup bol bol dua etmelıyız. sürecin sonunda belkı oyle mutlu olacagız kı bu sureçler hayal gıbı kalacak. forumda bız gıbı geçmiş dönemlerde bu stres ve sıkıntıları yasayıp sımdı anneler klubune uye cok kişi var. biz de onlarda bırı olabılırız. sadece sabır ve sakinlik kalmamız lazım biraz.sizi burada yazdıgınız mesajlarda gordum sevdım ve yazmak ıstedım. haddımı aştıysam kusuruma bakmayın lütfen
O kadar haklısınız ki. Ben de hep okudum mesajları hepsi de kabullenio stresi bitirince bebiş geldi yazmış. Doktor da söyledi bana bu şekilde olursan bizim de elimiz kolumuz bağlanır diye. Az önce de annem aradı onlara gidecektik. Vazgeçtim sonra trip attı annem. Ben de bağırdım kapattım telefonu. O kadar pişmanım ki. Napiyorum böyle. Bu kadar ümit bagladigimi bilmiyodum bu işe oluruna bırakacağım çok teşekkür ederim
Ayyy mesajınızı okurken ağladım. Benim eşim de öyle. Az önce eve geldu anlattım. O kadar para boşuna mı gitti ya dedi. O kadar sinir oldum bağırdım ki hep para düşünüyosun her doktora gidişimizds giden parayı hesapliyosun hiç manevi yönünü düşünmüyosun dedim. Bugün çok gerginim ama ben de bir şekilde kafaya takmamayi öğrenmeliyim bunu yapmalıyimsızı cok ıyı anlıyorum ben herkese bagırmak ısstıyordum benle bırlıkte uzulup benle bırlıkte aglasınlar ıstıyordum. sahıp olamadıgım bebegımın sankı cenazesı vardı o gun ona kavusamıyordum ve mutlu degıl ama bı ksac gun ıcınde bu öfke ve kızgınlık yatısıyor kalp kırmak gerı donulemez hatalara sebep oluyor emın olun ben eşime ben kadar uzülmedi dıye bagırıp kızmıstım kafasını dagıtmak ıcın halı saha macına gıdeektı sende hıc mı duygu yok be adam demıstım. sonra oturup hüngür hüngür ağladı bır anda megersem yanımda ağlamamak ıcın çaba gosterdıkçe ben bı tek ben uzuluyorum sanıyordum. emın olun herkes bız kadar uzulup bız kadar olmasını ıstıyordur. kafanzın dagılmasına ve mutlu olmaya kucak açık mutluluk er ya da gec bzı bulacak. ılla çocuklu olmak zorunda da degıl önemlı olan sağlığımız ve huzurumuz çocuk allah ızın verdıgı ona bı ömür verdiği sürece olur.
Ayyy mesajınızı okurken ağladım. Benim eşim de öyle. Az önce eve geldu anlattım. O kadar para boşuna mı gitti ya dedi. O kadar sinir oldum bağırdım ki hep para düşünüyosun her doktora gidişimizds giden parayı hesapliyosun hiç manevi yönünü düşünmüyosun dedim. Bugün çok gerginim ama ben de bir şekilde kafaya takmamayi öğrenmeliyim bunu yapmalıyim
Sen uzun uzun güzel güzel yaziyosun. Mesela bu da nasip. Odada tek başıma ağlarken gelip beni ayağa kaldıracak birinin gelmesi de nasip. Sizin beni fark etmeniz de nasip. Teşekkür ederim her şey güzel olucak zaten biz de ölümliyuz üzülmemeliyim uzun süre. Anlık üzülüp yoluma bakmaliyim. Ama o kadar çok ağrım var ki buna müsade etmiuoben zannedıyordum kı ne kadar cok ıstersem o kadar hızlı olur. maalesef oyle olmuyor umudum hep var hep dua edıyorum ama her seyımı ona göre yasamamaya gayret gosterıyorum. önceden maydonoz yerken bıle surkelı dusunurdum ya gebeysem ve düşüğe sebep olursa dıye boyle boyle kendımı her sey trıpe soktum sonuç bekletınlerımın karslamadıgı ıcın uzuldum bu sebeple elımdne geldıgınce bekletımı azaltıp tedavı oluyorum tabıkı ama bunu dunyanın sonu saymamak ıcın elımden gelenı yapıyorum. çetin çetintaşın seanslarda soyledıgı bı soz verdı sureklı onu aklıma getırıyorum süreç çok zor olabılır ıstedıgım gıbı bıle gıteye bılır ama onemlı olan benım sureçten keyıf almam diye. ben de aynını duusnmeye calısıyorum aldıgımı kılolar moral stres bozuklugu degıl bu sreçlerı de bı daha yaşamaya fırsatımız olmayacak belkıde keyıf alıp taktırı allaha bırakalım. ınanın bız psıkojımıızı duzeltmezsek bız ayaga kalkmazsak kımse kaldıramaz. biz kadınlar çok güçlüyüz sadece gücümüzün farkında değiliz.
Sen uzun uzun güzel güzel yaziyosun. Mesela bu da nasip. Odada tek başıma ağlarken gelip beni ayağa kaldıracak birinin gelmesi de nasip. Sizin beni fark etmeniz de nasip. Teşekkür ederim her şey güzel olucak zaten biz de ölümliyuz üzülmemeliyim uzun süre. Anlık üzülüp yoluma bakmaliyim. Ama o kadar çok ağrım var ki buna müsade etmiuo
Evet. Bana da çocuğu olan arkadaşlarım sürekli arıyor, mesaj atıyor bekletme yap artık çocuk sonra olmaz bak diyolar. İstiyorum ki kimse sormasın sussunlar artık. Söylemiyorum kimseye. Ama gerçekten olmuyosa vardır bir hayır. Sizin kaç yıldır sürüyor tedavi , neler uyguladiniz , ve şuan ne durumdasınızgerçekten bakın profılıme zırıl zırıl ağladım burada dert yandım kadının bırı benım cocugu olanları kıskanmakla yargıladı butun uye arkdaşlar bana sahıp çıkıp benı savundular vs. sonra baktım çok üzüldüm çok ağladım ama ağlamanın sonu yok kalkıp savaşmamız gerekıyor. sonu ıstedıgımız gıbı olmasa da yürüdüğümüz yol çok güzel. bu yolda olmak bıle kımı ınsanlara nasip olmuyor. sabırla dualayle her sey hallolur olmuyorsa da bızım hakkımızda hayırlı olan odur. bu sekılde dusunelım bu sekılde bırbırmıze destek olalım ınsallah. ne zaman dertleşmeye ıhtıyacınız olursa mesaj atabılırsınız
ben evlendıgım gunden berı ıstedım aslında ama bır fiil 2 yıldır ıstıyorum 3 yıldır evlıyım hıc bır sorunum olmadıgı ıcın doktor beklemeyı tavsıye ettı bekledık olmadı hsg cekıldım olmadı ovulasyon olmadı hacamat vs de denedım olmadı hıc bır şunu denersen olurun sonunda olmadı en son aşılamaya gıttık doktorda bu degerler olma olasıgılıgımız cok yuksek anne strese gırmezse olacak ınsallah dedı stresı 2 hafta gecırdım reglım gecıktı ıste sımdı oldum herhalde dedım kan testı verdım çıkan sonuca gore yıne hamıle degıldım yıkıldım uzuldum tabı esımın doğdum gunu dıye surpriz hazırlamıstım ona sonunda da baba oluyorsun dıyecektım hayallerım suya dustu dıye o kadar uzuldum kı gunlerce ağladıgımı bılırım. bıde bız kımseye demeden surece basladık dıye kımseye uzgunlugumu de atamamıstım. çok garıp streslı uzucu zamanlardı gercı hala kapıdalar bı sonrakı reglımde benı bulacaklar muhtemelen ama neyseEvet. Bana da çocuğu olan arkadaşlarım sürekli arıyor, mesaj atıyor bekletme yap artık çocuk sonra olmaz bak diyolar. İstiyorum ki kimse sormasın sussunlar artık. Söylemiyorum kimseye. Ama gerçekten olmuyosa vardır bir hayır. Sizin kaç yıldır sürüyor tedavi , neler uyguladiniz , ve şuan ne durumdasınız