Ya kıyamqm sana saçmalama moralini yüksek tut hamilelikle belirtiler aynı lütfennncanim
Biz ne zaman test yapacağız ya huYa kıyamqm sana saçmalama moralini yüksek tut hamilelikle belirtiler aynı lütfennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kıyamqm sana saçmalama moralini yüksek tut hamilelikle belirtiler aynı lütfennncanim
Biz ne zaman test yapacağız ya huYa kıyamqm sana saçmalama moralini yüksek tut hamilelikle belirtiler aynı lütfennn
1 martta 12. Gün oluyor bizimBiz ne zaman test yapacağız ya hu
5 gün var daha. Benim canım çikolata istiyor ya oburluk müdür hamilelik belirtisi mi ahahahahahahah1 martta 12. Gün oluyor bizim
avmde dürüm gömdüm şimdi olabilir ahsheh , büyük tuvalete çok çıkıyorum ben sende oldumu bu durum5 gün var daha. Benim canım çikolata istiyor ya oburluk müdür hamilelik belirtisi mi ahahahahahahah
avmde dürüm gömdüm şimdi olabilir ahsheh , büyük tuvalete çok çıkıyorum ben sende oldumu bu durum
Canım ben de kabızlık var. İki gündür. Büyük var ama yapamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum ya ama küçük tuvaletimi yapıyorum sürekli. O çok sık geliyor. Sen diyince benim de canım dürüm istedi bak. Ama zalım kocam almaz bana dürüm ahahagagagavmde dürüm gömdüm şimdi olabilir ahsheh , büyük tuvalete çok çıkıyorum ben sende oldumu bu durum
hamiş olabilirim de canım çekiyo de alsınCanım ben de kabızlık var. İki gündür. Büyük var ama yapamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum ya ama küçük tuvaletimi yapıyorum sürekli. O çok sık geliyor. Sen diyince benim de canım dürüm istedi bak. Ama zalım kocam almaz bana dürüm ahahagagag
Zaten bir hamile kalsam gördüğüm çantayı bile aşerdim alalım bunu diyeceğim ahahahahagaghamiş olabilirim de canım çekiyo de alsın
Ahhaha şımaracağızZaten bir hamile kalsam gördüğüm çantayı bile aşerdim alalım bunu diyeceğim ahahahahagag
Evet inşaallah 4 gün sonraAhhaha şımaracağız
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız benjmde hic umudum yokBenim adet ağrısı çok yoğun. Her adet öncesinde yaşadığım gibi. İnşaallah sizde vardır benim olması bir mucize artık
İnşallah vardır cnm bu çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum kiHangisine inaniyim şimdi birinden biri bozuk sinirlerim bozuldu
Canım benim çift çizgiye bu kadar özenme bu benim 3. Görüşüm ilki kimyasal ikincisi 10. Haftada gittim 8. Haftasında kalbi durmuştu onlar inan çok daha kötü şeyler Allahım sağlıcakla doğurmaya nasip etsin sağlıklı uzun ömrü olsun sen böyle dua etİnşallah vardır cnm bu çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum ki
Senin kaçıncı gün canimİnşallah vardır cnm bu çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum ki
Kimyasal ne oluyo gerçek gebelik değil mi ya hiç anlamadım o ne demek canımCanım benim çift çizgiye bu kadar özenme bu benim 3. Görüşüm ilki kimyasal ikincisi 10. Haftada gittim 8. Haftasında kalbi durmuştu onlar inan çok daha kötü şeyler Allahım sağlıcakla doğurmaya nasip etsin sağlıklı uzun ömrü olsun sen böyle dua et
Kimyasalda canım bu testte falan çıkıyor betanda biraz yükseliyor sonra düşüşe geçiyor beta değerin arkasına adet oluyorsun yani tutunamadan beta çok yükselmeden geri düşüyorKimyasal ne oluyo gerçek gebelik değil mi ya hiç anlamadım o ne demek canım
Ya hamile oluyosun ve o çocuk düşüyor mu. Yoksa hamile olmuyosun ama hormonlar mi öyle gösteriyor .Kimyasalda canım bu testte falan çıkıyor betanda biraz yükseliyor sonra düşüşe geçiyor beta değerin arkasına adet oluyorsun yani tutunamadan beta çok yükselmeden geri düşüyor
Canım sen 14 gün boyunca hiç test yapmadın mı birtek bugünmü yaptınKimyasalda canım bu testte falan çıkıyor betanda biraz yükseliyor sonra düşüşe geçiyor beta değerin arkasına adet oluyorsun yani tutunamadan beta çok yükselmeden geri düşüyor
Kimyasalda canım bu testte falan çıkıyor betanda biraz yükseliyor sonra düşüşe geçiyor beta değerin arkasına adet oluyorsun yani tutunamadan beta çok yükselmeden geri düşüyor
Hamile oluyorsun ama bebek tutunamadan düşüyor adet kanıyla sonlanıyorYa hamile oluyosun ve o çocuk düşüyor mu. Yoksa hamile olmuyosun ama hormonlar mi öyle gösteriyor .
Hiç yapmadım hatta kendimi de çok inandırmak istemedim yoksa şimdiye kadar hergün yapardım bugün 13. Gündü yarın kan vericem bakalım kaç olmuş değeriCanım sen 14 gün boyunca hiç test yapmadın mı birtek bugünmü yaptın