• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

😂😂 avmde dürüm gömdüm şimdi olabilir ahsheh , büyük tuvalete çok çıkıyorum ben sende oldumu bu durum
Canım ben de kabızlık var. İki gündür. Büyük var ama yapamıyorum 😭 nasıl geçecek bilmiyorum ya 🥺 ama küçük tuvaletimi yapıyorum sürekli. O çok sık geliyor. Sen diyince benim de canım dürüm istedi bak. Ama zalım kocam almaz bana dürüm ahahagagag

Canım ben de kabızlık var. İki gündür. Büyük var ama yapamıyorum 😭 nasıl geçecek bilmiyorum ya 🥺 ama küçük tuvaletimi yapıyorum sürekli. O çok sık geliyor. Sen diyince benim de canım dürüm istedi bak. Ama zalım kocam almaz bana dürüm ahahagagag
😂😂 hamiş olabilirim de canım çekiyo de alsın

İnşallah vardır cnm bu çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum ki 😔
Canım benim çift çizgiye bu kadar özenme bu benim 3. Görüşüm ilki kimyasal ikincisi 10. Haftada gittim 8. Haftasında kalbi durmuştu onlar inan çok daha kötü şeyler Allahım sağlıcakla doğurmaya nasip etsin sağlıklı uzun ömrü olsun sen böyle dua et 🤲🏻♥️

Canım benim çift çizgiye bu kadar özenme bu benim 3. Görüşüm ilki kimyasal ikincisi 10. Haftada gittim 8. Haftasında kalbi durmuştu onlar inan çok daha kötü şeyler Allahım sağlıcakla doğurmaya nasip etsin sağlıklı uzun ömrü olsun sen böyle dua et 🤲🏻♥️
Kimyasal ne oluyo gerçek gebelik değil mi ya hiç anlamadım o ne demek canım

Kimyasal ne oluyo gerçek gebelik değil mi ya hiç anlamadım o ne demek canım
Kimyasalda canım bu testte falan çıkıyor betanda biraz yükseliyor sonra düşüşe geçiyor beta değerin arkasına adet oluyorsun yani tutunamadan beta çok yükselmeden geri düşüyor

Kimyasalda canım bu testte falan çıkıyor betanda biraz yükseliyor sonra düşüşe geçiyor beta değerin arkasına adet oluyorsun yani tutunamadan beta çok yükselmeden geri düşüyor
Ya hamile oluyosun ve o çocuk düşüyor mu. Yoksa hamile olmuyosun ama hormonlar mi öyle gösteriyor .

Canım sen 14 gün boyunca hiç test yapmadın mı birtek bugünmü yaptın

Ya hamile oluyosun ve o çocuk düşüyor mu. Yoksa hamile olmuyosun ama hormonlar mi öyle gösteriyor .
Hamile oluyorsun ama bebek tutunamadan düşüyor adet kanıyla sonlanıyor

Canım sen 14 gün boyunca hiç test yapmadın mı birtek bugünmü yaptın
Hiç yapmadım hatta kendimi de çok inandırmak istemedim yoksa şimdiye kadar hergün yapardım bugün 13. Gündü yarın kan vericem bakalım kaç olmuş değeri

Back