Ya kıyamqm sana saçmalama moralini yüksek tut hamilelikle belirtiler aynı lütfennnBu iyi haber canım olmaması daha iyi. Ben ağlıyorum keşke komşu olsakta kahve yapsan gelsem ben de ağlasam sana içimi doksem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kıyamqm sana saçmalama moralini yüksek tut hamilelikle belirtiler aynı lütfennnBu iyi haber canım olmaması daha iyi. Ben ağlıyorum keşke komşu olsakta kahve yapsan gelsem ben de ağlasam sana içimi doksem
Ya maşaallah subhanalah, allahım bizede nasip etsin inşallah bu sonucu çok çok sevindim senin adına hayırla kucağına al inşallah belirtilerin neydi canım senin ilk günden itibaren tekrar söyler misinBilmiyorum ki ya acaba hiç duydunuz mu 13. Günde iğne etkisinin geçmemesini falan yarın kan veririm testlere göre hamileyim ama kafam çok karışık siz öğrenene kadar dualarımdasınız ama kızlar çok dua edicem size ben 3 yıldır uğraşıyorum Allahım sizleri beni uzun süre uğraştırmadan sağlıcakla kucağınıza bebeklerimizi almayı nasip etsin bu süreçte sizin dışınızda konuştuğum kimse yoktu çok sağolun inşallah bu sohbette ki herkes bende dahil sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah şu mübarek aylarda sizde bir kaç güne hamile olduğunuzu öğrenirsiniz kalpten diliyorum bunu
Hamilelikte oluyo mudur bu belirtiler acaba yaYa kıyamqm sana saçmalama moralini yüksek tut hamilelikle belirtiler aynı lütfennn
Canım başından beri size dediğim beyaz akıntım vardı işte gazım çok fazlaydı ama onu belirti olarak görmedim işte kurufasulye yedim ondandır turp yedim ondandır diye kendimi kandırmaya çalıştım ara ara kasığımda minik ağrı oldu ani kalktım ondandır belirti arıyorum kendimi dinliyorum ondandır dedim yani anlayacağın 13 gün kendimi inandırmamak için elimden geleni yaptım en son işte bir kaç gündür el ayak üşümelerim oldu ama göğüs hassasiyetim falan yok birde normaldede kiloluyum da alt karnım bir çıktı gaz olduğu için sanırım şaştık vel ağrım vardı iki gün ama onu size de demiştim 5 saat hiç yerimden kalkmadan mantı yaptım bence o kesin ondandıCanım bence hamilesin yüzde doksan. 12. Günde bitiyor iğnenin etkisi çünkü ben öyle biliyorum. Ama kan testi de ver şüphe kayboldun. Buraya da haber et. Sonra da belirtilerin nelerdi yaz lütfen. Adet ağrısı gibi agrin olmuş muydu
Benim konumda da konuşmuştuk çok sevindim İnşallah yarın kan sonucunda da her şey yolunda gider, sağlıcakla ilerler ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ben doktorun test ver dediği tarihe baktım 13. Gün oluyor. Aşılama gününü saymadan 12.gun demiş bana. O yüzden sonuç doğrudur diye düşünüyorum.Sonradan bunda da çıkmış ben ilk yaptım testi baktım yok garanti olsun diye ikinciyi almıştım çıkmayınca söylene söylene çöpe attım testi sonra bir sinirle ikinciyi yaptım baktım hemen çizgi oluştu az önce de bu erken gebeliği kafaya taktım tekrar bakiyim dedim onda da var çizgi kızlar lütfen bana dua edin bu benim 3. Hamileliğim sağlıcakla doğurayım Olmaması ayrı üzücü olup ölmesi beter bir acı tarif edemem korkudan gebericem şuan inanın hiç mutlu değilim yada içimdeki mutluluğu korku bastırıyor Allahım sizlerinde güzel haberlerini alırız inşallah Turşihan umutsuz olma bence benim hiç yoktu umudum sizi de etkilememek için bir şey söylemedim ama hala daha acaba iğnenin etkisi mi geçmedi diyorum kimyasal mı olacak diyorum kafamda binbir düşünce
Belirtilerimi yazdım canım ama hemen sevinmeyelim bence ben bir hastaneye gidiyim yarın eşimle gideriz haber ederim size Allahım inşallah kimyasal yada dış gebelik olmazYa maşaallah subhanalah, allahım bizede nasip etsin inşallah bu sonucu çok çok sevindim senin adına hayırla kucağına al inşallah belirtilerin neydi canım senin ilk günden itibaren tekrar söyler misin
Canım hiç adet ağrısı gibi agrin olmadı dimi. Adet olacakmış gibi ağrı olmadi hiçCanım başından beri size dediğim beyaz akıntım vardı işte gazım çok fazlaydı ama onu belirti olarak görmedim işte kurufasulye yedim ondandır turp yedim ondandır diye kendimi kandırmaya çalıştım ara ara kasığımda minik ağrı oldu ani kalktım ondandır belirti arıyorum kendimi dinliyorum ondandır dedim yani anlayacağın 13 gün kendimi inandırmamak için elimden geleni yaptım en son işte bir kaç gündür el ayak üşümelerim oldu ama göğüs hassasiyetim falan yok birde normaldede kiloluyum da alt karnım bir çıktı gaz olduğu için sanırım şaştık vel ağrım vardı iki gün ama onu size de demiştim 5 saat hiç yerimden kalkmadan mantı yaptım bence o kesin ondandı
Ben aşılama gününü sayarsam 13. Gün de test yaptım doğru sonuç çıkmıştır değil mi testte belli olacak kadar iğne etkisi kalmamıştır heralde hala yani inşallah öyledirBenim konumda da konuşmuştuk çok sevindim İnşallah yarın kan sonucunda da her şey yolunda gider, sağlıcakla ilerler ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ben doktorun test ver dediği tarihe baktım 13. Gün oluyor. Aşılama gününü saymadan 12.gun demiş bana. O yüzden sonuç doğrudur diye düşünüyorum.
Canım olumsuz düşünme bence her şey güzel olacak. Bize haber et dua ediyorum hepimize.Belirtilerimi yazdım canım ama hemen sevinmeyelim bence ben bir hastaneye gidiyim yarın eşimle gideriz haber ederim size Allahım inşallah kimyasal yada dış gebelik olmaz
Canım normaldede maşallah bende hiç adet ağrısı falan olmaz ama sanki bir gün adet olacakmışım gibi hissettim tuvalete gittim baktım akıntım vardıCanım hiç adet ağrısı gibi agrin olmadı dimi. Adet olacakmış gibi ağrı olmadi hiç
Bugün mü hissettin canım bunuCanım normaldede maşallah bende hiç adet ağrısı falan olmaz ama sanki bir gün adet olacakmışım gibi hissettim tuvalete gittim baktım akıntım vardı
Bende size çok dua ediyorum canım Allahım inşallah şu gruptan hepimiz mutlu ayrılırız Allahım emeklerimizin karşılığı verir gönlümüzün muradını alalım sağlıcakla doğuralım yavrularımızı çok aminCanım olumsuz düşünme bence her şey güzel olacak. Bize haber et dua ediyorum hepimize.
Evet bana doktorumun kan ver sonuç çıkar o zaman dedigi gün de 13. Gün oluyor. Sen bir de çok belirti de hissetmemiştim bence daha erken bile gitmiş olabilir iğnenin etkisi. Bugün kan verebilme imkanın var mı peki?Ben aşılama gününü sayarsam 13. Gün de test yaptım doğru sonuç çıkmıştır değil mi testte belli olacak kadar iğne etkisi kalmamıştır heralde hala yani inşallah öyledir
Yok daha öncelerinde hatta bende adet mi olucam alla alla daha çok var ama dedim anlık bir histi baktım bir şey yok geçti sonraBugün mü hissettin canım bunu
Var aslında evime yakın sağlık ocağı var ama yoksa bile biraz daha mutlu olayım istiyorum cesaretim yok gidecek yarın kocamla beraber giderim hakkımızda hayırlısı olsun hatta test almaya gittim sabah gözümü açar açmaz hemen yan tarafta sağlık ocağı vardı gitmedimEvet bana doktorumun kan ver sonuç çıkar o zaman dedigi gün de 13. Gün oluyor. Sen bir de çok belirti de hissetmemiştim bence daha erken bile gitmiş olabilir iğnenin etkisi. Bugün kan verebilme imkanın var mı peki?
Anladım canım. Benim de senin gibi belim ağrıyor,Yok daha öncelerinde hatta bende adet mi olucam alla alla daha çok var ama dedim anlık bir histi baktım bir şey yok geçti sonra
Bu belirtilerden bende olanlar gaz,kasıkta batma, ayaklarım üşüyor, göguste benim de hassasiyet yok. Ama akıntı da yok bende. Bir de şiddetli adet ağrısı var.Canım başından beri size dediğim beyaz akıntım vardı işte gazım çok fazlaydı ama onu belirti olarak görmedim işte kurufasulye yedim ondandır turp yedim ondandır diye kendimi kandırmaya çalıştım ara ara kasığımda minik ağrı oldu ani kalktım ondandır belirti arıyorum kendimi dinliyorum ondandır dedim yani anlayacağın 13 gün kendimi inandırmamak için elimden geleni yaptım en son işte bir kaç gündür el ayak üşümelerim oldu ama göğüs hassasiyetim falan yok birde normaldede kiloluyum da alt karnım bir çıktı gaz olduğu için sanırım şaştık vel ağrım vardı iki gün ama onu size de demiştim 5 saat hiç yerimden kalkmadan mantı yaptım bence o kesin ondandı
Zaten sağlık ocağında da çıkması yarını bulur. Daha mantıklı. Deger daha iyi çıkar bir de onun üzerine düşünmek zorunda kalmazsın. İnşallah her şey yolunda gidecek merak etmeVar aslında evime yakın sağlık ocağı var ama yoksa bile biraz daha mutlu olayım istiyorum cesaretim yok gidecek yarın kocamla beraber giderim hakkımızda hayırlısı olsun hatta test almaya gittim sabah gözümü açar açmaz hemen yan tarafta sağlık ocağı vardı gitmedim
Anladım canım. Benim de senin gibi belim ağrıyor,Yok daha öncelerinde hatta bende adet mi olucam alla alla daha çok var ama dedim anlık bir histi baktım bir şey yok geçti sonra
Bu belirtilerden bende olanlar gaz,kasıkta batma, ayaklarım üşüyor, göguste benim de hassasiyet yok. Ama akıntı da yok bende. Bir de şiddetli adet ağrısı varCanım başından beri size dediğim beyaz akıntım vardı işte gazım çok fazlaydı ama onu belirti olarak görmedim işte kurufasulye yedim ondandır turp yedim ondandır diye kendimi kandırmaya çalıştım ara ara kasığımda minik ağrı oldu ani kalktım ondandır belirti arıyorum kendimi dinliyorum ondandır dedim yani anlayacağın 13 gün kendimi inandırmamak için elimden geleni yaptım en son işte bir kaç gündür el ayak üşümelerim oldu ama göğüs hassasiyetim falan yok birde normaldede kiloluyum da alt karnım bir çıktı gaz olduğu için sanırım şaştık vel ağrım vardı iki gün ama onu size de demiştim 5 saat hiç yerimden kalkmadan mantı yaptım bence o kesin ondandı
Kıyamam yaaa hamilesin canım sen . Ama yarın emin olalım. Çok heyecanlıyım yaVar aslında evime yakın sağlık ocağı var ama yoksa bile biraz daha mutlu olayım istiyorum cesaretim yok gidecek yarın kocamla beraber giderim hakkımızda hayırlısı olsun hatta test almaya gittim sabah gözümü açar açmaz hemen yan tarafta sağlık ocağı vardı gitmedim
İnşallah inşallah canım Allahım hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsinZaten sağlık ocağında da çıkması yarını bulur. Daha mantıklı. Deger daha iyi çıkar bir de onun üzerine düşünmek zorunda kalmazsın. İnşallah her şey yolunda gidecek merak etme
Yaaa inşallah canım inşallah hepimiz hamileyizdirAnladım canım. Benim de senin gibi belim ağrıyor,
Bu belirtilerden bende olanlar gaz,kasıkta batma, ayaklarım üşüyor, göguste benim de hassasiyet yok. Ama akıntı da yok bende. Bir de şiddetli adet ağrısı var
Kıyamam yaaa hamilesin canım sen . Ama yarın emin olalım. Çok heyecanlıyım ya