• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

Eklentiler

• IMG_0722.jpeg
    IMG_0722.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 39
  • B4E97B74-F4E6-495A-80F6-B9C7EFF2D1E0.jpeg
    B4E97B74-F4E6-495A-80F6-B9C7EFF2D1E0.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 38
Benim adet ağrısı çok yoğun. Her adet öncesinde yaşadığım gibi. İnşaallah sizde vardır benim olması bir mucize artık
Ayyyy silik çizgiiiiiii. İkisni de bugün mü yaptın canim. Ayyy çizgi var orada çok güzel ♥️♥️♥️ diğerinde niye yok canım bugün saat daha erken git kan testi ver

Ayy hamilesinn kesinnn kan verr
Sonradan bunda da çıkmış ben ilk yaptım testi baktım yok garanti olsun diye ikinciyi almıştım çıkmayınca söylene söylene çöpe attım testi sonra bir sinirle ikinciyi yaptım baktım hemen çizgi oluştu az önce de bu erken gebeliği kafaya taktım tekrar bakiyim dedim onda da var çizgi kızlar lütfen bana dua edin bu benim 3. Hamileliğim sağlıcakla doğurayım Olmaması ayrı üzücü olup ölmesi beter bir acı tarif edemem korkudan gebericem şuan inanın hiç mutlu değilim yada içimdeki mutluluğu korku bastırıyor Allahım sizlerinde güzel haberlerini alırız inşallah Turşihan umutsuz olma bence benim hiç yoktu umudum sizi de etkilememek için bir şey söylemedim ama hala daha acaba iğnenin etkisi mi geçmedi diyorum kimyasal mı olacak diyorum kafamda binbir düşünce

Eklentiler

• F8B76427-CCEE-4A50-9202-3C955F8BF9B6.jpeg
    F8B76427-CCEE-4A50-9202-3C955F8BF9B6.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 38
Adet öncesi olan ağrılarım ve üşümelrrim başladı canım 😭 olması artık mucize olur
Kız ben bir kaç gündür ellerimi ayaklarımı ısıtamıyorum kocam kısa kollu şortlu ben kat kat ceketli ısıtıcı falan getiriliyordu kocam hayret etmiştik

Kız ben bir kaç gündür ellerimi ayaklarımı ısıtamıyorum kocam kısa kollu şortlu ben kat kat ceketli ısıtıcı falan getiriliyordu kocam hayret etmiştik
Benim adetten önce başlar hep üşüme o yüzden ümidimi kaybetmek üzereyim . Canım şimdi sen hamilesin dimi

Benim adetten önce başlar hep üşüme o yüzden ümidimi kaybetmek üzereyim . Canım şimdi sen hamilesin dimi
Bilmiyorum ki ya acaba hiç duydunuz mu 13. Günde iğne etkisinin geçmemesini falan yarın kan veririm testlere göre hamileyim ama kafam çok karışık siz öğrenene kadar dualarımdasınız ama kızlar çok dua edicem size ben 3 yıldır uğraşıyorum Allahım sizleri beni uzun süre uğraştırmadan sağlıcakla kucağınıza bebeklerimizi almayı nasip etsin bu süreçte sizin dışınızda konuştuğum kimse yoktu çok sağolun inşallah bu sohbette ki herkes bende dahil sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah şu mübarek aylarda sizde bir kaç güne hamile olduğunuzu öğrenirsiniz kalpten diliyorum bunu

Bilmiyorum ki ya acaba hiç duydunuz mu 13. Günde iğne etkisinin geçmemesini falan yarın kan veririm testlere göre hamileyim ama kafam çok karışık siz öğrenene kadar dualarımdasınız ama kızlar çok dua edicem size ben 3 yıldır uğraşıyorum Allahım sizleri beni uzun süre uğraştırmadan sağlıcakla kucağınıza bebeklerimizi almayı nasip etsin bu süreçte sizin dışınızda konuştuğum kimse yoktu çok sağolun inşallah bu sohbette ki herkes bende dahil sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah şu mübarek aylarda sizde bir kaç güne hamile olduğunuzu öğrenirsiniz kalpten diliyorum bunu
Canım bence hamilesin yüzde doksan. 12. Günde bitiyor iğnenin etkisi çünkü ben öyle biliyorum. Ama kan testi de ver şüphe kayboldun. Buraya da haber et. Sonra da belirtilerin nelerdi yaz lütfen. Adet ağrısı gibi agrin olmuş muydu 😭

Back