Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum inşaallah siz hamilesinizdir haberlerinizi bekliyorumİnşallajh bebiştendir rabbim nasl etsin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum inşaallah siz hamilesinizdir haberlerinizi bekliyorumİnşallajh bebiştendir rabbim nasl etsin hepimize
İnşallah canım ben kan verdim sağlık ocağında ama 1 2 günde çıkar dedi doktor şaşırdım beklemesi çok zorYaaa bana ümit oldun benim de adet ağrılarım var ve dün o kadar kötü oldum ki lütfen bebistej olsun ya
Tabiki çıksın hemen yazarım burayaBuraya da haber eder misin sonucu
Tamam bekliyorumTabiki çıksın hemen yazarım buraya
Benim adet ağrısı çok yoğun. Her adet öncesinde yaşadığım gibi. İnşaallah sizde vardır benim olması bir mucize artıkİnşallah canım ben kan verdim sağlık ocağında ama 1 2 günde çıkar dedi doktor şaşırdım beklemesi çok zor
Canım hemen öyle düşünme hamilelik belirtileri de adet belirtileri gibi test yaptım bennnBugün adet ağrısı , bel ağrısı mide bulantısı ve kabızlık var canım. Sen de durumlar ne
Hangisine inaniyim şimdi birinden biri bozuk sinirlerim bozulduTamam bekliyorum
Ayyyy silik çizgiiiiiii. İkisni de bugün mü yaptın canim. Ayyy çizgi var orada çok güzel diğerinde niye yok canım bugün saat daha erken git kan testi verBenim adet ağrısı çok yoğun. Her adet öncesinde yaşadığım gibi. İnşaallah sizde vardır benim olması bir mucize artık
O ne demek kızKızlar ben aranızdan ayrılıyorum inşaallah siz hamilesinizdir haberlerinizi bekliyorum
Bende hiçbişi yokBugün adet ağrısı , bel ağrısı mide bulantısı ve kabızlık var canım. Sen de durumlar ne
Bu iyi haber canım olmaması daha iyi. Ben ağlıyorum keşke komşu olsakta kahve yapsan gelsem ben de ağlasam sana içimi doksemBende hiçbişi yok
Adet öncesi olan ağrılarım ve üşümelrrim başladı canım olması artık mucize olurO ne demek kız
Ayyyy silik çizgiiiiiii. İkisni de bugün mü yaptın canim. Ayyy çizgi var orada çok güzel diğerinde niye yok canım bugün saat daha erken git kan testi ver
Ayy hamilesinn kesinnn kan verrHangisine inaniyim şimdi birinden biri bozuk sinirlerim bozuldu
Sonradan bunda da çıkmış ben ilk yaptım testi baktım yok garanti olsun diye ikinciyi almıştım çıkmayınca söylene söylene çöpe attım testi sonra bir sinirle ikinciyi yaptım baktım hemen çizgi oluştu az önce de bu erken gebeliği kafaya taktım tekrar bakiyim dedim onda da var çizgi kızlar lütfen bana dua edin bu benim 3. Hamileliğim sağlıcakla doğurayım Olmaması ayrı üzücü olup ölmesi beter bir acı tarif edemem korkudan gebericem şuan inanın hiç mutlu değilim yada içimdeki mutluluğu korku bastırıyor Allahım sizlerinde güzel haberlerini alırız inşallah Turşihan umutsuz olma bence benim hiç yoktu umudum sizi de etkilememek için bir şey söylemedim ama hala daha acaba iğnenin etkisi mi geçmedi diyorum kimyasal mı olacak diyorum kafamda binbir düşünceAyy hamilesinn kesinnn kan verr
Kız ben bir kaç gündür ellerimi ayaklarımı ısıtamıyorum kocam kısa kollu şortlu ben kat kat ceketli ısıtıcı falan getiriliyordu kocam hayret etmiştikAdet öncesi olan ağrılarım ve üşümelrrim başladı canım olması artık mucize olur
Benim adetten önce başlar hep üşüme o yüzden ümidimi kaybetmek üzereyim . Canım şimdi sen hamilesin dimiKız ben bir kaç gündür ellerimi ayaklarımı ısıtamıyorum kocam kısa kollu şortlu ben kat kat ceketli ısıtıcı falan getiriliyordu kocam hayret etmiştik
Bilmiyorum ki ya acaba hiç duydunuz mu 13. Günde iğne etkisinin geçmemesini falan yarın kan veririm testlere göre hamileyim ama kafam çok karışık siz öğrenene kadar dualarımdasınız ama kızlar çok dua edicem size ben 3 yıldır uğraşıyorum Allahım sizleri beni uzun süre uğraştırmadan sağlıcakla kucağınıza bebeklerimizi almayı nasip etsin bu süreçte sizin dışınızda konuştuğum kimse yoktu çok sağolun inşallah bu sohbette ki herkes bende dahil sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah şu mübarek aylarda sizde bir kaç güne hamile olduğunuzu öğrenirsiniz kalpten diliyorum bunuBenim adetten önce başlar hep üşüme o yüzden ümidimi kaybetmek üzereyim . Canım şimdi sen hamilesin dimi
Yarın kan verdikten sonra kesin belli olur hem varsa biraz daha artar değerimBenim adetten önce başlar hep üşüme o yüzden ümidimi kaybetmek üzereyim . Canım şimdi sen hamilesin dimi
Canım bence hamilesin yüzde doksan. 12. Günde bitiyor iğnenin etkisi çünkü ben öyle biliyorum. Ama kan testi de ver şüphe kayboldun. Buraya da haber et. Sonra da belirtilerin nelerdi yaz lütfen. Adet ağrısı gibi agrin olmuş muyduBilmiyorum ki ya acaba hiç duydunuz mu 13. Günde iğne etkisinin geçmemesini falan yarın kan veririm testlere göre hamileyim ama kafam çok karışık siz öğrenene kadar dualarımdasınız ama kızlar çok dua edicem size ben 3 yıldır uğraşıyorum Allahım sizleri beni uzun süre uğraştırmadan sağlıcakla kucağınıza bebeklerimizi almayı nasip etsin bu süreçte sizin dışınızda konuştuğum kimse yoktu çok sağolun inşallah bu sohbette ki herkes bende dahil sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah şu mübarek aylarda sizde bir kaç güne hamile olduğunuzu öğrenirsiniz kalpten diliyorum bunu
Evet evet kesin belli olur. Ama bence hamilesin. Şükürler olsun ya bize de ümit oldun. İnşaallah biz de senin gibi çift çizgiyi görürüz.Yarın kan verdikten sonra kesin belli olur hem varsa biraz daha artar değerim