- 13 Eylül 2023
- 13
- 3
- 23
Memnun musunuz acaba evime daha yakın Cebeci ben de gitmeyi düşünüyorum süreç nasıl işliyor Bilkent’te ki gibi mi bir de tekrar hsg çektirdiniz mi Cebeci de yoksa eski sonuçları kabul ettiler mi bilgilendirirseniz sevinirimBende yaptırmıştım bilkent şehir hastanesinde Ulaş çali idi doktorum ama Hüseyin yeşilyurt yapmıştı aşılamamı ilkti orda ki 18 şubat 2021 de yaptırdım tutmadı İnşAllah sizin ki tutar onu üstüne niğdede yaptırdım oda tutmadı 7 şubat da 3.yü yaptırdım bklm nasip kısmet İnş bu tutar bugün 3.gün çok heyecanlıyım cebeci tıp da yaptırdım yavuz emre şüjür bey doktorum umarım tutar hayırlısı Allahtan
Yo bende kullanıyorum progrstan ben aşılama olduğum gecesinde basladım . Hastaneden cıktm karnm şişti baya gazdan fitili gece uyumadan kullandım yani şişkinliltrm sonra ama şuan biraz iyiyim çok şükürMrrhqba asilamanin dorduncu gunu progestan fitil kullaniyorum bagirsaklarimda gaz var dryince bile agriyo progestandan mi ki acaba sizde durum ne
Öyle mi . Yok gitmedim bugün biraz daha iyiyim. Rabbim bu cuma gecesinde isteyen herkese nasip etsin inşTamam söylediğim gibi iğnenin etkisi oluyor. Dilerseniz gidin yine
Sayılır ben zaten 4 ay fln oluyor hsg çektireli 2 yıl önce bilkentte çektirdim 4 ay önce yine orda çektirdim Allah belamı verdi 5 dk içinde çok ağrım olmuştu öldüm dirilmiştim sanki tövbe yarabbi öyle yani durumunuza göre karar veriyolar benim gittiğim doktor yarı özeldi bu aradaMemnun musunuz acaba evime daha yakın Cebeci ben de gitmeyi düşünüyorum süreç nasıl işliyor Bilkent’te ki gibi mi bir de tekrar hsg çektirdiniz mi Cebeci de yoksa eski sonuçları kabul ettiler mi bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba siz bilkentte tedavi görüyordunuz tekrardan gitmediniz mi oraya? Doktor değiştirdim demişsiniz hangi hastane hangi doktora gittiniz acabagazı verilen çatlatma iğnesi yapıyor. Gaz sıkışması ben ağrısı oluyor. 12-13.günden sonraki belirtiler daha önemli. Şuan acaba mı deme bence ben kendimi çok dinledim sen dinleme. Daha döllenecek,tutunacak vücuda etkisi sonrasında oluyormuş. Ben doktora gittim hormonlarıma baktılar yeniden progestanım çok düşükmüş nasıl aşılama yaptılar bu değerle dedi. Demirim dipte olduğu için fsh ım yüksekmiş. Şimdi başka bir doktora kontrole gideceğim. Aşılamayı ilk seferden sonra bıraktım doktor değiştirdim
Ankara tıpa gittim amh düşük dedi 0,96 ydı. Senin çocuğun olur sıkıntı yok bir 6 ay daha beklemesi Quenzim q10 verdi. Olmazsa 6 aynasında tüp bebek aşılamaya gerek yok dediMerhaba siz bilkentte tedavi görüyordunuz tekrardan gitmediniz mi oraya? Doktor değiştirdim demişsiniz hangi hastane hangi doktora gittiniz acaba
Siz kabul ettiniz mi 6 ay çok uzun bir süre değil mi şu süreçte sizin için yanlış anlamayın beni ben kendim beklediğim için diyorumAnkara tıpa gittim amh düşük dedi 0,96 ydı. Senin çocuğun olur sıkıntı yok bir 6 ay daha beklemesi Quenzim q10 verdi. Olmazsa 6 aynasında tüp bebek aşılamaya gerek yok dedi
Hiç bir sıkıntı yok ama 3 ayrı doktora görünmüş oldum. Bence stresten ben çok stres yapıyorum zaten 1,5 yıllık evliyim daha. Bekleyeceğim bakalımSiz kabul ettiniz mi 6 ay çok uzun bir süre değil mi şu süreçte sizin için yanlış anlamayın beni ben kendim beklediğim için diyorum
İnşallah en kısa zamanda olur Rabbim gönlünüze göre versinHiç bir sıkıntı yok ama 3 ayrı doktora görünmüş oldum. Bence stresten ben çok stres yapıyorum zaten 1,5 yıllık evliyim daha. Bekleyeceğim bakalım
Genelde bekletmiyorlar adetin 2. Günü muayene tedavi daha sonra kontrole çağırıyor toplam q5 gün felan zaman kaybetmezsinizMerhaba kızlar. Ben de bilkent şehir hastanesinde aşılama tedavisine başlayacağım da kafamda sorular dönüyor sürekli. Şimdi benim bütün tahlillerim hazır sayılır sadece adetin 2. Günü hormon testi için kan vermeye gideceğim. Sizce bu hormon testinden sonra hemen tedaviye başlanır mı yoksa 1 ay daha bekletirler mi açıkçası zaman kaybından çok korkuyorum
Bazı şartlar olması gerekiyor evet kişinin durumuna göre aşılamayı 6 7 defa bile yapıyorlarmış daha geçen gün 6. Aşılaması olan birisinin gebe olduğunu öğrendik hastanede gerçekten Rabbim nasip edecekse sınıyor. Öncelikle 3 yıllık evli olma şartı var bildiğim kadarıyla eğer sizin bir sorununuz varsa spremdir amh düşüklüğü felsn direkten tüp bebek öneriyorlar. Onun haricinde polikistik over felan tüp bebek için gerekli bir neden değil bildiğim kadarıyla. Bende 25 yaşındayım şu an klomen kullandım cuma kontrole gidicem 3. Aşılamam olacak sonuna kadar kullanıcam ümidim var sizde ümitli olun tedaviye giderken en iyisini düşününPeki Allah korusun olur da bu aşılamalar tutmazsa tüp bebeğe geçiriyorlar mı? Bazı şartlar olması gerekiyor gibi duydum bazı arkadaşlardan da olmuyor sonuçta şartların tutmasını mı beklemek zorundayız. Ben 25 yaşındayım, 2 yıla yakındır evliyiz. Sizin bi fikriniz var mı
Sormak istediğiniz bişey olursa her zaman yardımcı olurumPeki Allah korusun olur da bu aşılamalar tutmazsa tüp bebeğe geçiriyorlar mı? Bazı şartlar olması gerekiyor gibi duydum bazı arkadaşlardan da olmuyor sonuçta şartların tutmasını mı beklemek zorundayız. Ben 25 yaşındayım, 2 yıla yakındır evliyiz. Sizin bi fikriniz var mı
Sormak istediğiniz bişey olursa her zamanPeki Allah korusun olur da bu aşılamalar tutmazsa tüp bebeğe geçiriyorlar mı? Bazı şartlar olması gerekiyor gibi duydum bazı arkadaşlardan da olmuyor sonuçta şartların tutmasını mı beklemek zorundayız. Ben 25 yaşındayım, 2 yıla yakındır evliyiz. Sizin bi fikriniz var mı
Hangisi ilçeden geleceksinizPeki Allah korusun olur da bu aşılamalar tutmazsa tüp bebeğe geçiriyorlar mı? Bazı şartlar olması gerekiyor gibi duydum bazı arkadaşlardan da olmuyor sonuçta şartların tutmasını mı beklemek zorundayız. Ben 25 yaşındayım, 2 yıla yakındır evliyiz. Sizin bi fikriniz var mı
Ben de altındağ güneşevler de oturuyorum özele gittim hsg kan tahlilleri vs. Çok fazla tuttu bir de devlete de gidip farklı bi doktora da görünmek istedim. Devlet en iyisi bu konuda çok detaylı bakıyorlar tahlilleri filan. Özelde sırf para için bi ton test istiyorlarSormak istediğiniz bişey olursa her zaman
Hangisi ilçeden geleceksiniz
Ben de altındağ güneşevler de oturuyorum özele gittim hsg kan tahlilleri vs. Çok fazla tuttu bir de devlete de gidip farklı bi doktora da görünmek istedim. Devlet en iyisi bu konuda çok detaylı bakıyorlar tahlilleri filan. Özelde sırf para için bi ton test istiyorlar
Bende de pkos var eşimin de sperm testinde değerleri biraz düşük çıktı. Özelde aşılama dedi doktor buradaki de o zaman aşılama yapılır dedi.. bekliyoruz artık en zoru beklemekBazı şartlar olması gerekiyor evet kişinin durumuna göre aşılamayı 6 7 defa bile yapıyorlarmış daha geçen gün 6. Aşılaması olan birisinin gebe olduğunu öğrendik hastanede gerçekten Rabbim nasip edecekse sınıyor. Öncelikle 3 yıllık evli olma şartı var bildiğim kadarıyla eğer sizin bir sorununuz varsa spremdir amh düşüklüğü felsn direkten tüp bebek öneriyorlar. Onun haricinde polikistik over felan tüp bebek için gerekli bir neden değil bildiğim kadarıyla. Bende 25 yaşındayım şu an klomen kullandım cuma kontrole gidicem 3. Aşılamam olacak sonuna kadar kullanıcam ümidim var sizde ümitli olun tedaviye giderken en iyisini düşünün
Büyük ihtimalle aşılama yaparlar içiniz rahat olsun herşey biraz da nasip bizim hiçbişeyimiz yok mesela sebepsiz infertilite eşim de veya bende hiçbişey yok ama olmuyor 1 kimyasal geçirdim ondan sonra olmadı bir daha Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende de pkos var eşimin de sperm testinde değerleri biraz düşük çıktı. Özelde aşılama dedi doktor buradaki de o zaman aşılama yapılır dedi.. bekliyoruz artık en zoru beklemek