- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Benim de ara sıra anlık gelen kasık sızlaması ve göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok bugün 10. Günüm erken gebelik testi alıp bir gün arayla yapmayı düşünüyorum sonuçta çizgi koyulaşırsa vardır bi şeyler yoksa hiç ümitlenmeyeceğimKasık ağrısı dışında belirtim yok bu sali asilama olmustum altı gün olmuş ama benim içimde hiç umut yok kadınlar kulübü olan umudumu da götürdü
Yok adetim gecikirse kan veririm tekrar 2 gün varTekrar idrar testi yapacak misiniz
Benimde 11. Günüm benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor. Regl öncesi gibiyim ama yinede pozitif olmak istiyorumBenim de ara sıra anlık gelen kasık sızlaması ve göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok bugün 10. Günüm erken gebelik testi alıp bir gün arayla yapmayı düşünüyorum sonuçta çizgi koyulaşırsa vardır bi şeyler yoksa hiç ümitlenmeyeceğim
Onu bile yapasim yok hatta doktor bana ayın 13 ünde kan ver varsa vardır dedi diyorum kanım boşa gitmesin bir idrar testi yapayım 14 ünde varsa kan vereyimBenim de ara sıra anlık gelen kasık sızlaması ve göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok bugün 10. Günüm erken gebelik testi alıp bir gün arayla yapmayı düşünüyorum sonuçta çizgi koyulaşırsa vardır bi şeyler yoksa hiç ümitlenmeyeceğim
İlk deneme mi?Benim de ara sıra anlık gelen kasık sızlaması ve göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok bugün 10. Günüm erken gebelik testi alıp bir gün arayla yapmayı düşünüyorum sonuçta çizgi koyulaşırsa vardır bi şeyler yoksa hiç ümitlenmeyeceğim
Sizin de mi ilk deneme?Benimde 11. Günüm benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor. Regl öncesi gibiyim ama yinede pozitif olmak istiyorum
Ay inşallah olur yaBenimde 11. Günüm benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor. Regl öncesi gibiyim ama yinede pozitif olmak istiyorum
Evet ilk deneme olmazsa direk tüp bebek yaptıracağım yaİlk deneme mi?
Ben de idrar testi aldırdım eşime birazdan deneyeceğim bi yanım yapma diyor ama diğer yanım merak ediyor, olumsuz olursa çok üzüleceğim. İğne etkisiyle pozitif de olabilir aşılama+10 gün geçti gün aşırı yapıp bakacağımOnu bile yapasim yok hatta doktor bana ayın 13 ünde kan ver varsa vardır dedi diyorum kanım boşa gitmesin bir idrar testi yapayım 14 ünde varsa kan vereyim
Herkesin belirtisi farkli neye dayanarak demis onuAy inşallah olur yaben de aynıyım bi de sanki normalde daha çok akıntım olurdu şimdi yok gibi birisi kuruluk olursa gebelik olmaz yazmıştı forumda aklımda o var ve bekliyorum
Bilmem ki, o kadar çok şey okudum ki bende olmayan belirtileri görünce tutmadı heralde diyorumHerkesin belirtisi farkli neye dayanarak demis onu
Bence bu kadar net konuşmak doğru değil hani bu varsa gebelik var bu yoksa gebelik yok gibiAy inşallah olur yaben de aynıyım bi de sanki normalde daha çok akıntım olurdu şimdi yok gibi birisi kuruluk olursa gebelik olmaz yazmıştı forumda aklımda o var ve bekliyorum
Benim de iki yıldır olmuyor ama bu tutmazsa galiba bir aşılama daha yaptırırım ondan sonra tüp bebekEvet ilk deneme olmazsa direk tüp bebek yaptıracağım yadoktor bir sene korunmasız ilişki demişti hiç bir sağlık problemi olmamasına rağmen olmadı, sebepsiz infernite dendi o yüzden beklemek istemiyorum
Ben 13 gün dolmadan test yapmak istemiyorm siz yaptınız miBen de idrar testi aldırdım eşime birazdan deneyeceğim bi yanım yapma diyor ama diğer yanım merak ediyor, olumsuz olursa çok üzüleceğim. İğne etkisiyle pozitif de olabilir aşılama+10 gün geçti gün aşırı yapıp bakacağım
Ben 13 gün dolmadan test yapmak istemiyorm siz yaptınız mi
Aynen ama ne bileyim benim ilk olduğu için her şeyi okuyup kıyaslıyorumBence bu kadar net konuşmak doğru değil hani bu varsa gebelik var bu yoksa gebelik yok gibi
İnşallah dönerBugün yaptım evet ve negatif çıktı biraz üzüldüm ama iki gün sonra tekrar deneyeceğim belki pozitife döner
Ya zaten buraya baktıkça beni bir ümitsizlik kapladı diğer sayfalarda forumlarda aşılama ile hamile kalan daha cokAynen ama ne bileyim benim ilk olduğu için her şeyi okuyup kıyaslıyorum
Pozitife döndü mü inşallah?Bugün yaptım evet ve negatif çıktı biraz üzüldüm ama iki gün sonra tekrar deneyeceğim belki pozitife döner
Siz pozitif gördünüz mü inşallah?Benimde 11. Günüm benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor. Regl öncesi gibiyim ama yinede pozitif olmak istiyorum