- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 34
- Konu Sahibi Childdevelopment
Belirti var mıEvet canım ilk yarını bekliyorum sabırsızlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti var mıEvet canım ilk yarını bekliyorum sabırsızlıkla
Siz kan tahlili verdiniz mi bugünEvde hiç denedin mi kaset veya erken gebelik testi ben dayanamdm ya
Valla hiç bilmiyorum göğsüm ağrıyor ve uçları acıyor kasıklarıma ağrı girmişti çok istiyorum hayırlısıyla tabikiBelirti var mı
Belirtiniz var mıEvet canım ilk yarını bekliyorum sabırsızlıkla
kan verdiniz mi pekiValla hiç bilmiyorum göğsüm ağrıyor ve uçları acıyor kasıklarıma ağrı girmişti çok istiyorum hayırlısıyla tabiki
Verdim saat dörtte çıkacakmış onu bekliyorum hayırlısıylaBelirtiniz var mı
kan verdiniz mi peki
Belirtiniz var mıEvet canım ilk yarını bekliyorum sabırsızlıkla
Valla hiç bilmiyorum göğsüm ağrıyor ve uçları acıyor kasıklarıma ağrı girmişti çok istiyorum hayırlısıyla g
Verdim saat dörtte çıkacakmış onu bekliyorum hayırlısıyla
Hayırlı güzel haberler inşallah cıkar benim bugün 9. Gün sizinki kaçtıVerdim saat dörtte çıkacakmış onu bekliyorum hayırlısıyla
Kızlar maalesef değerim 0.1 çıktı olumsuz inşallah sizler hayırlı haberler alırsınızHayırlı güzel haberler inşallah cıkar benim bugün 9. Gün sizinki kaçtı
Ben bugün test yaptım malesef silik cizgi bile yok. ((Hepimiz için hayırlısı olsun vardır bunda bir hayır bir imtihan dünyası Allah imtihanimizi kolaylastirsin sabrımızı arttırsın benim de ilk asilamam ama nedense içimde hiç umudum yok bence tutmayacak
Kaçıncı gündü bugünBen bugün test yaptım malesef silik cizgi bile yok. ((
Sizin test gününüz ne zamanHayır 2.
Benim bugün asilamamin 12. Günü 2 gün önce verdim 0.8 çıktı negatif yaniSizin test gününüz ne zaman
Benim bugün asilamamin 12. Günü 2 gün önce verdim 0.8 çıktı negatif yani
Erken vermemiş misiniz doktor bana 13 gün sonra yapın dediBenim bugün asilamamin 12. Günü 2 gün önce verdim 0.8 çıktı negatif yani
Testim pozitif çıkmıştı o yüzden vermiştim merak edip tutamadm kendimiSiz onuncu günde vermişsiniz
Sizin kaçıncı gün belirtiniz varmi benim hiç yokAma
Erken vermemiş misiniz doktor bana 13 gün sonra yapın dedi
Tekrar idrar testi yapacak misinizTestim pozitif çıkmıştı o yüzden vermiştim merak edip tutamadm kendimi
Kasık ağrısı dışında belirtim yok bu sali asilama olmustum altı gün olmuş ama benim içimde hiç umut yok kadınlar kulübü olan umudumu da götürdüSizin kaçıncı gün belirtiniz varmi benim hiç yok