- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Benin cok şiddetli ağrılarım oldu kasık bel ağrısı uyuyamıyordum ağrıdan ağladım günlerce. Kac cc yapıyorsunuzBen de aşılama sürecindeyim şu an iğnelerin3. Günü ama hiçbir şey hissetmiyorum hani en azından ufak bir kasık ağrısı falan olur sanıyordum herkesin aynı mı bende mi gariplik var?
Ben her gün meriofert 75 mg yapıyordum fakat bugün gittim kontrole maalesef hiçbir yumurtamda değişiklik yoktu hiçbiri gelişmemişti. Bu yüzden genotropin ( büyüme hormonu ) verdiler. İki iğneyi beraber devam edicem umarım bu sefer etki eder dua edin kızlarBenin cok şiddetli ağrılarım oldu kasık bel ağrısı uyuyamıyordum ağrıdan ağladım günlerce. Kac cc yapıyorsunuz
Ben de aşılama yaptırdım 3. Gün bugün hiç bir ağrı sızı belirti yok bende de. Gariplik var mı diye araştırırken birilerinin daha böyle olup hamile kaldığını okudum forumda inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınBen de aşılama sürecindeyim şu an iğnelerin3. Günü ama hiçbir şey hissetmiyorum hani en azından ufak bir kasık ağrısı falan olur sanıyordum herkesin aynı mı bende mi gariplik var?
Amiin canım inşallahBen de aşılama yaptırdım 3. Gün bugün hiç bir ağrı sızı belirti yok bende de. Gariplik var mı diye araştırırken birilerinin daha böyle olup hamile kaldığını okudum forumda inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Bence 12 gün dolunca bir kan tahlili verinKızlar merhaba 26 temmuz ikinci asilamami yaptrdm bugün 8. Günüm iğnenin etkisi geçmişmidir bugün testim böyle çıktı ilk 5 dk da gebelik olabilir mi acaba çok merak ediyorum
Ayyy inşallah tutar benim ilk tutmamstı ben hapla oldum letu bu 2. Gonal f kullandım ilk 3 gün sadece lavaboya kalktmBenim de ilk asilamam dün aşılama yaptırdım doktor ayın 13 ünde tahlil verebilirsin dedi
Siz gonal f den günde kaç ml vuruldunuzAyyy inşallah tutar benim ilk tutmamstı ben hapla oldum letu bu 2. Gonal f kullandım ilk 3 gün sadece lavaboya kalktm
Merhaba inşallah gebelik vardır. Bende 27 temmuzda aşılama oldum bugün 7. Günüm. Burdan haberleşelim mi sizinle. Herangi bi değişiklik var mı vucudunuzda. Bu arada benim doktorum 14 günden önce birsey yapmamamı söyledi test konusundaAyyy inşallah tutar benim ilk tutmamstı ben hapla oldum letu bu 2. Gonal f kullandım ilk 3 gün sadece lavaboya kalktm
Ben dün aşılama oldum 13 ağustosta kan testi yaptır tutmuşsa çıkar çıkmazsa büyük ihtimal tutmamistir dedi ama ben adetimi ki beklesem diyorum zaten kansızlık var bir de olan kanım gitmesinMerhaba inşallah gebelik vardır. Bende 27 temmuzda aşılama oldum bugün 7. Günüm. Burdan haberleşelim mi sizinle. Herangi bi değişiklik var mı vucudunuzda. Bu arada benim doktorum 14 günden önce birsey yapmamamı söyledi test konusunda
İnsallah bu ay bekleyen herkes gebe kalırBen dün aşılama oldum 13 ağustosta kan testi yaptır tutmuşsa çıkar çıkmazsa büyük ihtimal tutmamistir dedi ama ben adetimi ki beklesem diyorum zaten kansızlık var bir de olan kanım gitmesin
Ayy cok iyi olur Benim ilk günden itibaren kasik ağrım vardı özellikle 4,5,6. Gün yoğundu akşam uzerileri kalkamyodum şuan azaldı bugün ara ara batmalar oluyor 3. Günden itibaren goguslerim hassaslasti bende merak edip test yaptm tutamadım kendimi 12. Gününe kadar evde idrar testi yapicam 12. Gün de kan vericem rabbim nasip etsin isteyen herkeseMerhaba inşallah gebelik vardır. Bende 27 temmuzda aşılama oldum bugün 7. Günüm. Burdan haberleşelim mi sizinle. Herangi bi değişiklik var mı vucudunuzda. Bu arada benim doktorum 14 günden önce birsey yapmamamı söyledi test konusunda