- 5 Ocak 2023
- 88
- 20
- Konu Sahibi Childdevelopment
Aminnnnİnsallah bu ay bekleyen herkes gebe kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnİnsallah bu ay bekleyen herkes gebe kalır
Amin canım amin herkesi sevindirsin Allahİnsallah bu ay bekleyen herkes gebe kalır
Evet benimde 5. Gün kasık ağrım çok daha fazlaydı. Göğüslerimde hafif doluluk başladı. Ama denilenden önce tahlil yapmaya malesef cesaretim yok benim.Ayy cok iyi olur Benim ilk günden itibaren kasik ağrım vardı özellikle 4,5,6. Gün yoğundu akşam uzerileri kalkamyodum şuan azaldı bugün ara ara batmalar oluyor 3. Günden itibaren goguslerim hassaslasti bende merak edip test yaptm tutamadım kendimi 12. Gününe kadar evde idrar testi yapicam 12. Gün de kan vericem rabbim nasip etsin isteyen herkese
İlk asilamaniz mi?Ayy cok iyi olur Benim ilk günden itibaren kasik ağrım vardı özellikle 4,5,6. Gün yoğundu akşam uzerileri kalkamyodum şuan azaldı bugün ara ara batmalar oluyor 3. Günden itibaren goguslerim hassaslasti bende merak edip test yaptm tutamadım kendimi 12. Gününe kadar evde idrar testi yapicam 12. Gün de kan vericem rabbim nasip etsin isteyen herkese
Hayır 2.İlk asilamaniz mi?
Merhaba geçen ay bende 12. Gün iğnenin etkisi geçmişti.sizin için cok erkenKızlar merhaba 26 temmuz ikinci asilamami yaptrdm bugün 8. Günüm iğnenin etkisi geçmişmidir bugün testim böyle çıktı ilk 5 dk da gebelik olabilir mi acaba çok merak ediyorum
2. Aşılamanızla bir fark var mı pekiHayır 2.
Bende 28ntemmuz aşılama oldum,Merhaba inşallah gebelik vardır. Bende 27 temmuzda aşılama oldum bugün 7. Günüm. Burdan haberleşelim mi sizinle. Herangi bi değişiklik var mı vucudunuzda. Bu arada benim doktorum 14 günden önce birsey yapmamamı söyledi test konusunda
HayırlısıBen dün aşılama oldum 13 ağustosta kan testi yaptır tutmuşsa çıkar çıkmazsa büyük ihtimal tutmamistir dedi ama ben adetimi ki beklesem diyorum zaten kansızlık var bir de olan kanım gitmesin
Burdan haberleşelim inşallah güzel sonuclanırBende 28ntemmuz aşılama oldum,
Evet ilk asilamam hapla oldu endmetrium 6 mm di şimdi gonalfle oldum asilamadan 2 gün öncesi 7.3 mm di bu iyi biseymis2. Aşılamanızla bir fark var mı peki
Sende durumlar nasıl ağrın belirtin falan var mı nasıl geçti ilk aşılama miBende 28ntemmuz aşılama oldum,
Ben de hiç endometrium olcumuyle ilgili bir şey demediler şu an onu fark ettimEvet ilk asilamam hapla oldu endmetrium 6 mm di şimdi gonalfle oldum asilamadan 2 gün öncesi 7.3 mm di bu iyi biseymis
Kendi vucudumda ilk asilamada bu kadar kasık ağrım olmamsti
Endometrium kaç olması gerekiyormuşEvet ilk asilamam hapla oldu endmetrium 6 mm di şimdi gonalfle oldum asilamadan 2 gün öncesi 7.3 mm di bu iyi biseymis
Kendi vucudumda ilk asilamada bu kadar kasık ağrım olmamsti
Bende hep söylüyorlar da ben dikkat etmedim önemineBen de hiç endometrium olcumuyle ilgili bir şey demediler şu an onu fark ettim
İnce olmaması gerekiyormuş onu biliyorum sadeceEndometrium kaç olması gerekiyormuş
Aşılamann ilk günü sayildiginda mi 12. Gün geçmişti yoksa iğnenin 12. Günü müMerhaba geçen ay bende 12. Gün iğnenin etkisi geçmişti.sizin için cok erken
3 gün boyunca yattınız mı? Ben sadece aşılama olduğu gün ve ertesi günü dinlenebildim sonrasında iş olduğu için mecburen ayaklandım. Hepimizinki tutar inşallahAyyy inşallah tutar benim ilk tutmamstı ben hapla oldum letu bu 2. Gonal f kullandım ilk 3 gün sadece lavaboya kalktm
Evet ilk te bende öyle yapmıştım ikinci gün hemen kalktm o tutmadığı için ikincide biraz daha dikkat ettim3 gün boyunca yattınız mı? Ben sadece aşılama olduğu gün ve ertesi günü dinlenebildim sonrasında iş olduğu için mecburen ayaklandım. Hepimizinki tutar inşallah