deniz0209

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
331
81
13
24
Kızlar aşılama yaptırmaya karar verdik süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz bide ücretler hakkında tabiii (gaziantepte yaptıracağım) şimdiden teşekkür ediyorum

Kızlar aşılama yaptırmaya karar verdik süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz bide ücretler hakkında tabiii (gaziantepte yaptıracağım) şimdiden teşekkür ediyorum
Bir bilgim yok benim ama ben de Gaziantep'te yaşıyorum benim de tekrarlayan gebelik kaybım var nedenlerini bulmaya çalışıyoruz doktorum sanko hastanesi prof ali irfan güzel. Yani doktor arayışındaysanız mutlaka gidin sizi hem süreç hakkında çok güzel aydınlatır bilgilendirir hem de tedavi seçeneklerini sunar

Muayne ücreti ne kadar acaba

Peki kusura bakmayın çok soru soruyorum ama kan tahlili vs yaptırdınız mı onun ücreti hakkında bildiniz var mı
Yani ben yeni yıl fiyatlarından önce yaptırdım kan tahlilini güncel fiyatları hakkında bilgim yok şuan :) yeniyıldan sonra muayene en son 4700 dü ayrıca rahim filmi çektirmiştim o da 15 bindi tabi biraz maliyetli oluyor özel hastaneler bunu göze alıp gitmek gerekiyor çünkü ne çıkacağı bilinmiyor ayrıca doktor sorun etmiyor ben tetkik isterim siz başka yerden yaptırıp bana getirseniz de bakarım sorun değil diyor yani onda muayene oluyorsunuz diye işlemleri o doktora yaptırmak zorunda değilsiniz başka hastanelerde tahlil vs yapıp doktora muayeneleriniz için gidebilirsiniz. Bu arada özel soru olacak ama antebin hangi ilçesindesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…