• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası???

Hanımlar bende bugün aşılama oldum 12 gibi o zamandan beridir agrım çok var sizin de oldu mu agrınız bende kullanıyorum progestan. Pcosluyum duphaston yazmasını istedim doktoruma ama yazmadı

Benim aşılamadan sonra adete kadar hiç geçmiyor agrım bende 12 aralıkta olmuştum 4.aşılamamdı 2.si tutmuştu bebeğimin kalbi durmuştu tekrar denedik yıkama sonrası 1 milyon sperm kalmıştı 2 yumurtam vardı ve vumartesi hamile oldugumu öğrendim inşşah tutar canım
Hayırlı olsun canım inşllah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini bende cuma günü aşılama oldum ve o günden belli ağrılarım devam ediyo kasik ve bel ağrısı senin belirtilerin nelerdi

Hayırlı olsun canım inşllah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini bende cuma günü aşılama oldum ve o günden belli ağrılarım devam ediyo kasik ve bel ağrısı senin belirtilerin nelerdi
Merhaba geçmiş olsun ve hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 🙏. Ben yarın hsg sonucu göstereceğim ve ona göre tedaviye başlarız dedi doktor ama kafamı karıştıran ise herkes adetin 2 yada 3 ncü günü ilaçlara başlamış yarın benim 4 ncı gunum ve bana zaten 4 yada 5 ncı gün başlanıyor dedi doktor dedi ilk aşılamam olacak nasıl olcak nasıl bitcek hap mi ignemi verecek kaç gün kullancam kaç gün sonra gitcem sonra ne olacak bilmiyorum kafam karıştı bana da bilgi verirsen çok sevinirim 🌹

Merhaba geçmiş olsun ve hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 🙏. Ben yarın hsg sonucu göstereceğim ve ona göre tedaviye başlarız dedi doktor ama kafamı karıştıran ise herkes adetin 2 yada 3 ncü günü ilaçlara başlamış yarın benim 4 ncı gunum ve bana zaten 4 yada 5 ncı gün başlanıyor dedi doktor dedi ilk aşılamam olacak nasıl olcak nasıl bitcek hap mi ignemi verecek kaç gün kullancam kaç gün sonra gitcem sonra ne olacak bilmiyorum kafam karıştı bana da bilgi verirsen çok sevinirim 🌹
Amin canım insallah ben de adetin 3 günü başladım ilacı 5 gün kullandım sonra iğneye geçtim iğneyi de 5 gün kullandıktan sonra 2 tane yumurtam gelişmişti canım sonra çatlama iğnesi 36 saat sonra da aşilama yapıldı içini ferah tut doktorun her şeyin en iyisini bilir çok da buradaki yorumlarla da kafanı karıştırma derim çünkü gerçekten herkesin her doktorun farklı şeyleri var sen sadece doktorunu dinle ben öyle yaptım çünkü ama yine de insan düşüyor buraya yani merak ediyor inşallah hayırlı haberler alırsın sen de

Back