- 1 Ağustos 2017
- 99
- 36
- 18
- 31
- Konu Sahibi Thepapatyali
-
merhaba canım senin sorunun neydi ben de aşılama yaptırmak istiyorum tutar inşallahEvet canim tuttu ilk asilamam
canım merhaba aşılama ile mi hamile kaldınSelam Aleyküm kızlar bende 15 aylık evliyim bebek istiyoruz Allah herkese nasip eylesin InşAllah bu heyecanı bizlerde yaşayalımdoktorumuz aşılama yapma yönünde teşhis koydu . Şu an adetinin 3. Günündeyim. 5. günümde klomen kullanmaya başlayıp yumurta takibine gidicem InşAllah bi terslik çıkmazsa şubatın 8i gibi aşılamam olucak bu yolda sizlerle sohbet edip paylaşımlarda bulunmak isterim dualarımızı eksik etmeyelim InşAllah birbirimizden
Yok canım aşılama sadece zaman kaybı oldu benim için. tüp bebek tedavisi ile hamile kaldımcanım merhaba aşılama ile mi hamile kaldın
Anladım canım peki sizin sorun neydi bizim hiçYok canım aşılama sadece zaman kaybı oldu benim için. tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
Eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı canım çok düşük değildi değerleri ama nasip olmadı. O yollardan bende geçtim her ay adet vakti yeni bi umut acabalar belirti aramalar Allah yardımcınız olsun InşAllah hayırlı vakitte ecdadımızı nasip eylesin size ve isteyen herkeseAnladım canım peki sizin sorun neydi bizim hiç
Bir sorun yok sebepsiz infertilite diyorlar. 2 yıldır olmadı gitti çaresizlik ne zormuş.
İEşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı canım çok düşük değildi değerleri ama nasip olmadı. O yollardan bende geçtim her ay adet vakti yeni bi umut acabalar belirti aramalar Allah yardımcınız olsun InşAllah hayırlı vakitte ecdadımızı nasip eylesin size ve isteyen herkese
Ah canım aynılarını yaşıyorum dediğin gibi belirti aramalar her ay yıkılan umutlar ah ne zormuş insan başına gelmeden bilmezmiş.inşallah tez zamanda nasip etsin yüce Rabbim bizede isteyen herkesede.İnşallah sizde evladınızı sağlıkla kucağınıza alın. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.Eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı canım çok düşük değildi değerleri ama nasip olmadı. O yollardan bende geçtim her ay adet vakti yeni bi umut acabalar belirti aramalar Allah yardımcınız olsun InşAllah hayırlı vakitte ecdadımızı nasip eylesin size ve isteyen herkese
valla canım sorunum yumurtlamam ıyi değildi klomen kullandım yumurtam oluşunca çatlama iğnesi oldum aşılama yapıldımerhaba canım senin sorunun neydi ben de aşılama yaptırmak istiyorum tutar inşallah
çok geç gördüm mesajı kusura bakmayınMaşallah ne mutlu size. Bizler için de dua edin. Evladınızı sağlıcakla alın InşAllah kucağınızabu arada ne zaman test yaptınız belirtileriniz oldu mu acaba
Kızlar akşam yatmadan bir kaşık zeytinyağı için yumurta rezervini çoğaltıyormuş ben dün başladım
Merhaba peki asilamadan sonra neler yaptiniz yattiniz mi neler yaptinizHerkeze göre farklılık gösterir ama bende olan tek şey adet ağrısıydı birebir adet ağrısıyla ayni belki çok az daha şiddetlisi ama herkesinki ayni olamayabilir tabi
Merhaba öncelikle tebrik ederim. Bende ilk aşılamamı 5 kasımda oldum. Aşılamadan sonra doktor ilişki verdi mi? Bir de aşılama yapıldığı gün mü tutmuş bebeğiniz doktor söyledi mi? Bize 2 gün sonra ilişki dedi ancak 3 gün sonra birlikte olduk. Bir de böyle günlü ilişki olunca sıkıntı yaşıyoruzçok geç gördüm mesajı kusura bakmayın13. gunde sabah evde test yapmıştım çıkmıştı hemen kan testine gitmiştim ozaman öğrenmiştim hiç belirtim.yoktu sadece adet ağrılarım vardı
Merhaba bende aşılama yaptırdım belirtileriniz nelerdi acabaMeraba canim kac tane yumurtan vardi bende asilama ile hamile kaldim yarin keseye bakilcak allah izin verirse
Canım benim öncelikle şunları söylemek istiyorum sana 2 kere aşılama oldum 2. De tuttu sakin pes etme .aynı sakin stres yapma hergun ki yaptığın isle uğraş buralarda gezme sakin hiç aklına bile getirme benim en çok belirtim anı kramplarim oluyodu kasıklarimda ama 13 14 gunlerde baslamisti sakin uzme kendi pes etme kimseyede soyleme sana stres yapcak kisilerden uzak dur 14 gun idrar tahlili yaptir .Merhaba bende aşılama yaptırdım belirtileriniz nelerdi acaba
İki günüm kaldı inşallahCanım benim öncelikle şunları söylemek istiyorum sana 2 kere aşılama oldum 2. De tuttu sakin pes etme .aynı sakin stres yapma hergun ki yaptığın isle uğraş buralarda gezme sakin hiç aklına bile getirme benim en çok belirtim anı kramplarim oluyodu kasıklarimda ama 13 14 gunlerde baslamisti sakin uzme kendi pes etme kimseyede soyleme sana stres yapcak kisilerden uzak dur 14 gun idrar tahlili yaptir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?