- Konu Sahibi Thepapatyali
-
canım ne olrsa olsun yapılmalı kötü çıkma ihtimalide war sonuçta değerin biri düşük weya yüksek olsa çocuk olmuyor.Düzenli oldu na gore normal cıkıcanı dusundudemı ıstemıolar ya bende 22 günde bı oluyom çok sık ya bnmde 26. Günü geçmez bana da yapmadılar hormonu. Eşim özelde çalışıyor özele gıdıom devlete de gondermıo sırf bu tahliller için devlete gide cem yaa
Valla yapmıyorlar agzıla dıom en son gıttımde amh tahlili yapak dedi bende hocam TSH FSH lh ostradıol falan da bakılndı isterseniz ona da bakılsın dedim çünkü adetin 3.gün gerek yok dedi la alanı nsın ısfe kan verecen sonuçta nevar yok. İstemedi yasa normal devlet e gide cem bu ay asılamada tutmassacanım ne olrsa olsun yapılmalı kötü çıkma ihtimalide war sonuçta değerin biri düşük weya yüksek olsa çocuk olmuyor.
bak işte yapmıyolar bi problem yaşandıktan sonra bide ona bakalım diyolar eline mi yapışır işaretlesene herşeye bakılsın tedbir alınsın. İnşllah tutar kalbni ferah tut rabnimn iznyle olacak de pozitif düşün hep aşılamadan snra kasık batmaları bel agrısı falan oluyor genelde normal onlar aklına kötü şeyler getrmeValla yapmıyorlar agzıla dıom en son gıttımde amh tahlili yapak dedi bende hocam TSH FSH lh ostradıol falan da bakılndı isterseniz ona da bakılsın dedim çünkü adetin 3.gün gerek yok dedi la alanı nsın ısfe kan verecen sonuçta nevar yok. İstemedi yasa normal devlet e gide cem bu ay asılamada tutmassa
Canım öyle bişey yok düzenli olunca hormonlarında sorun çıkmayacak diye bir kaide yok. Benim adetlerim çok düzensiz ama hormonlarımın hepsine bakıldı sıkıntı yokDüzenli oldu na gore normal cıkıcanı dusundudemı ıstemıolar ya bende 22 günde bı oluyom çok sık ya bnmde 26. Günü geçmez bana da yapmadılar hormonu. Eşim özelde çalışıyor özele gıdıom devlete de gondermıo sırf bu tahliller için devlete gide cem yaa
yoo neden eksi olsun 1tane yumurtası büyümeyenlerde war canımm şansın war yani bu ay aşılama yapmıcak mı yaniKızlar aşılama deneyen arkadaşlar ya benim yumurtalar 4gunde yumurtaların 20.4 cm oldu dedi tek yumurta oluşmuş sanırım ve doktor erken büyümüş buda ıstemedımız bısey 5 6gunde buyumuçesı ıstedımız bısey dedi sizce bu durum köyünü ya. Ve tek yumurta oluşmuş buda eksi bı durum dımı
Aynen yapacak yapmıyalım demedi ama bana dıger ay tüp bebek deneyelım dedi yanı bu ay dan umudun yok benceyoo neden eksi olsun 1tane yumurtası büyümeyenlerde war canımm şansın war yani bu ay aşılama yapmıcak mı yani
Ya bazıları yazmış ya 4yumurta falan bı insan ayda kaç yumurta yumurtlayabılıoyoo neden eksi olsun 1tane yumurtası büyümeyenlerde war canımm şansın war yani bu ay aşılama yapmıcak mı yani
benim 5 tane olmuştu çok olması şansı artırır ewet ama hiç yoktan iyidir 1 tanede diyorm ya bazı kişilern 1 tane bile oluşmuyor. Bak 5tane olmasına ragmen olmadı benimde, 2 senedir de çabalıyorm.Ya bazıları yazmış ya 4yumurta falan bı insan ayda kaç yumurta yumurtlayabılıo
benim 5 tane olmuştu çok olması şansı artırır ewet ama hiç yoktan iyidir 1 tanede diyorm ya bazı kişilern 1 tane bile oluşmuyor. Bak 5tane olmasına ragmen olmadı benimde, 2 senedir de çabalıyorm ewet nasıp kısmet
ewta
Asılamamıydı senın
Sıkıntınız neydi kaçıncı asılmada tuttu
Merhaba subyan bendede var hamileyken musallat oldu ve bebek dustu muska kullaniyorum su an ve namaz kilmaya basladigim icin musallat olamiyor bende temmuzda asilamaya basliyorumKuzm bnde subyanda var o yüzden korkuyorum
meraba kizlar nasil oldu asilamalar tuttumuu???? bende olcam bu ay inslhMerhaba subyan bendede var hamileyken musallat oldu ve bebek dustu muska kullaniyorum su an ve namaz kilmaya basladigim icin musallat olamiyor bende temmuzda asilamaya basliyorum
Merhaba ben asiladan once hamile kalmisim ama doktor bunu kontrol etmeden asilama yapti ve tutmadi 4 tane kistim olustu ve dis gebelik gecirdim. Ilk defa bir bebegimin kalbi atti ama bebek tüple birlikte alindi. Artik anne olma sansim %50ye indi. Asilama yapilmasaydi muhtemelen o kistler olusmayacakti ve dıs gebelij olmayacakti. Hersey Allah' tan benim durumumu onemseyip olumsuz dusunmeyi lutfen. ( Asilamam Temmuz ayinin son gunu yapildi ve 13 agustosta kan tahlilinde bile hamileligim belli olmadi 15 agustosta doktor 4 tane kistimin oldugunu soyledi. 27 Agustosta 5 haftalik hamile oldugum anlasildi ama bebegin gelisimi zayifti ve kahverengi kanamam vardi. Sol tarafim tas gibi cok sertti. 4Eylulde dis gebelik gecirdigim anlasildi. Acil ameliyata aldikar. Ameliyatta ic kanama gecirdim tupum catladi. Ameliyata girerken bebegin kalp atisinin oldugunu ogrendim ve cok uzuldum. Gebelik kesesi gorunmeden once kan sula dirici igne kullandigim icin kanim cok siviydi ve ameliyatta ölüm riskim vardi. Ameliyat oncesi imza attirdilar sorumluluk kabul etmediler. Bir so raki gebelikte kan sulandirici igneyo gebelik kesesi goruldukten sonra kullanmam gerektigi yonunde gayet iyi tembihlediler. Hersey oyle hizli olduki ameliayata girerken yanimda kimse yoktu şok geçiriyodum. Ölmemek icin dua etmeye basladim. Doktor aldigim tüp sosis gibi sismis doktor hatasi yuzunden tupu kaybettik artik tek tuple hamile kalmaya calisin dedi ama pek umitli konusmadi bikac ay denedikten sonra olmazsa tup bebek yaptirin dedi. Benim kaybettigim 4. Bebegimdi bu.)meraba kizlar nasil oldu asilamalar tuttumuu???? bende olcam bu ay inslh
cok kotu olmus cnm benim ama tek tuplede hamile kalsnlar varmis benimde sag tupum kapali uzulme Allah ol derse olurMerhaba ben asiladan once hamile kalmisim ama doktor bunu kontrol etmeden asilama yapti ve tutmadi 4 tane kistim olustu ve dis gebelik gecirdim. Ilk defa bir bebegimin kalbi atti ama bebek tüple birlikte alindi. Artik anne olma sansim %50ye indi. Asilama yapilmasaydi muhtemelen o kistler olusmayacakti ve dıs gebelij olmayacakti. Hersey Allah' tan benim durumumu onemseyip olumsuz dusunmeyi lutfen. ( Asilamam Temmuz ayinin son gunu yapildi ve 13 agustosta kan tahlilinde bile hamileligim belli olmadi 15 agustosta doktor 4 tane kistimin oldugunu soyledi. 27 Agustosta 5 haftalik hamile oldugum anlasildi ama bebegin gelisimi zayifti ve kahverengi kanamam vardi. Sol tarafim tas gibi cok sertti. 4Eylulde dis gebelik gecirdigim anlasildi. Acil ameliyata aldikar. Ameliyatta ic kanama gecirdim tupum catladi. Ameliyata girerken bebegin kalp atisinin oldugunu ogrendim ve cok uzuldum. Gebelik kesesi gorunmeden once kan sula dirici igne kullandigim icin kanim cok siviydi ve ameliyatta ölüm riskim vardi. Ameliyat oncesi imza attirdilar sorumluluk kabul etmediler. Bir so raki gebelikte kan sulandirici igneyo gebelik kesesi goruldukten sonra kullanmam gerektigi yonunde gayet iyi tembihlediler. Hersey oyle hizli olduki ameliayata girerken yanimda kimse yoktu şok geçiriyodum. Ölmemek icin dua etmeye basladim. Doktor aldigim tüp sosis gibi sismis doktor hatasi yuzunden tupu kaybettik artik tek tuple hamile kalmaya calisin dedi ama pek umitli konusmadi bikac ay denedikten sonra olmazsa tup bebek yaptirin dedi. Benim kaybettigim 4. Bebegimdi bu.)
Nefes aliyorsak umut var demektir. Hala olumlu dusunuyorum. Allahin izniyle mutlaka olacak diyorum. Isin garip tarafi 3. Gebeligimdede sol tupumde dis gebelikten suphelenmislerdi ama bisey cikmamisti. Mayis ayinda rahim filmi cektirdim o da temiz cikti. Ne yaparsan yap bi yerde kismet. Kismetten öte yol yok. Arkadasimin hamile kalmasi imkansiz gibiydi ama kendi basina hicbirsey yapmadan hamile kaldi ve gebeligi cok saglikliydi ama doguma 2 hafta kala bebegin kalbi durdu. Doktorlar bile herseyi normalmis Allah nasip etmemis diyor. Dedigim gibi kismetten ote yol yok.cok kotu olmus cnm benim ama tek tuplede hamile kalsnlar varmis benimde sag tupum kapali uzulme Allah ol derse olur
aynen ole cnm biz ne kadar ugrasirsak ugrasalim nasiiip yapcak birseyimiz yokNefes aliyorsak umut var demektir. Hala olumlu dusunuyorum. Allahin izniyle mutlaka olacak diyorum. Isin garip tarafi 3. Gebeligimdede sol tupumde dis gebelikten suphelenmislerdi ama bisey cikmamisti. Mayis ayinda rahim filmi cektirdim o da temiz cikti. Ne yaparsan yap bi yerde kismet. Kismetten öte yol yok. Arkadasimin hamile kalmasi imkansiz gibiydi ama kendi basina hicbirsey yapmadan hamile kaldi ve gebeligi cok saglikliydi ama doguma 2 hafta kala bebegin kalbi durdu. Doktorlar bile herseyi normalmis Allah nasip etmemis diyor. Dedigim gibi kismetten ote yol yok.
Çok geçmiş olsun canım allah anne olmayı nasip etsin sıkma canını allahtan gelen herşey güzel ve bizim için hayırlıdırMerhaba ben asiladan once hamile kalmisim ama doktor bunu kontrol etmeden asilama yapti ve tutmadi 4 tane kistim olustu ve dis gebelik gecirdim. Ilk defa bir bebegimin kalbi atti ama bebek tüple birlikte alindi. Artik anne olma sansim %50ye indi. Asilama yapilmasaydi muhtemelen o kistler olusmayacakti ve dıs gebelij olmayacakti. Hersey Allah' tan benim durumumu onemseyip olumsuz dusunmeyi lutfen. ( Asilamam Temmuz ayinin son gunu yapildi ve 13 agustosta kan tahlilinde bile hamileligim belli olmadi 15 agustosta doktor 4 tane kistimin oldugunu soyledi. 27 Agustosta 5 haftalik hamile oldugum anlasildi ama bebegin gelisimi zayifti ve kahverengi kanamam vardi. Sol tarafim tas gibi cok sertti. 4Eylulde dis gebelik gecirdigim anlasildi. Acil ameliyata aldikar. Ameliyatta ic kanama gecirdim tupum catladi. Ameliyata girerken bebegin kalp atisinin oldugunu ogrendim ve cok uzuldum. Gebelik kesesi gorunmeden once kan sula dirici igne kullandigim icin kanim cok siviydi ve ameliyatta ölüm riskim vardi. Ameliyat oncesi imza attirdilar sorumluluk kabul etmediler. Bir so raki gebelikte kan sulandirici igneyo gebelik kesesi goruldukten sonra kullanmam gerektigi yonunde gayet iyi tembihlediler. Hersey oyle hizli olduki ameliayata girerken yanimda kimse yoktu şok geçiriyodum. Ölmemek icin dua etmeye basladim. Doktor aldigim tüp sosis gibi sismis doktor hatasi yuzunden tupu kaybettik artik tek tuple hamile kalmaya calisin dedi ama pek umitli konusmadi bikac ay denedikten sonra olmazsa tup bebek yaptirin dedi. Benim kaybettigim 4. Bebegimdi bu.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?