Merhaba,
Bende PKO var ancak regli düzensizliği yok. Sadece ultrasonda görünüyor. Yumurtalarımın gelişmesi ve çatlamasında da sıkıntı yok buna rağmen 1 sene 2 aydır gebe kalamadım. Eşimin sperm sayılarında ciddi bir sıkıntı yok, morfoloji biraz düşük ama sorun yaşatacak kadar değil. Rahim filmi çekildi. Rahmimin "T" şeklinde olduğu ortaya çıktı. 5 Doktor gezdim hepside T rahimin gebeliğe engel olmadığını söyledi.
Ovülasyon testleri filan derken baktımki olmuyor bir tüp bebek uzmanına gittim. Pandemi, yasaklar derken reglimin 2. veya 3. günü gidemedim doktora. 4. günü gidebildim. 5. günden itibaren klomene başladım. Sonrasında çatlatma iğnesi ve 22 Mart Pazartesi günü aşılamamı oldum.
Aşılama yapıldığı gün karnımda ciddi şişkinlik hissettim, sanki çok yemek yemişimde hazımsızlık yapmış gibi. Doktorun tavsiyesi ile aşılama yapılan günden itibaren günde 1 kez progestan fitil kullanıyorum. Aşılamadan sonraki gün ilişki yaşandı.
Son 3 gündür filan kasığım ve alt karnımda hafif sancılar ve ara ara batmalar oluyor. Progestan ilacından mı oluyor acaba diye düşünüyorum çünkü daha çok erken 7 gün oldu daha.
5 Nisanda Regli günüm olmaz isem kan testi vericem ama sanki regli olacak gibi hissediyorum kasığım da öyle belirtiler var sanki... OFFF BEKLEMEK DELİRTİYORRRRRRR